Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (42)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica série na Netflixe uverejnená ako samostatná séria bola lepšie zvládnutá s množstvom humorných scén. Od 11 epizódy začal Netflix ponúkať aj český dabing, čo bolo potešujúce, keďže človek si mal lepšiu možnosť všímať detaily, ako napríklad spútané kone ležiace na chrbte a iné vtipné detaily, ale celkovo bola druhá polovica podstatne slabšia a až v posledných troch epizódach sa vrátil nielen s dobrým humorom ale aj podstatne zaujímavejším dejom, ktorému dominovala najmä steampunková epizóda, ktorá vôbec nepôsobila rušivo, skôr naopak. S prvou sériou prevláda z mojej strany spokojnosť aj napriek pomerne vysokému počtu sotva priemerných epizód, najmä od 12 po 17tu. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paralely na život z prostředí středověkého fantasy jako vyšité. Jednoduché na pohled, s určitou zábavou, která někdy je níž někdy výš. Rozhodně skvělé na odpočinek, kdy nemusíte nijak hrotit příběh, který umí pobavit a překvapit. Nicméně nejde o nijak extrémně skvělý počin, ale je to určitá náplast za Futuramu, která pod Netflixem asi bude žít hodně dlouho. 2. série nebo jako druhá půlka první WTF?: Celý zbytek toho dalšího co jsme dostali se trochu točí neustále kolem toho samého. Více než stupidní humor a linka příběhu, která se nikam vlastně nehýbe. Koukalo se na to více než těžce, jelikož to nemělo skoro žádnou hodnotu, ať už předání nějakého obohacení nebo nějaké pobavení. Tak nějak se v tom nenajde nic. Jen někdy až neuvěřitelně stupidní situace s naprosto nudnými a stupidními postavami. To, co začalo jako ambiciózní humorná show, již druhou pseudo-sérií končí ve svém vlastním prachu. ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Disenchantment má sice název, který si nikdy nezapamatuju a vždycky si ho budu muset překopírovat, když ho budu někam psát a nikdy ho nevyslovím správně, ale jinak je to seriál na který nějakou chvíli budu vzpomínat a přehrávat si v hlavě vtipné scény a hlášky. Z postav se nenajde ani jedna, která by mě vysloveně štvala a naopak musím vyzdvihnout dvojku Luci + Elfo. S prostředím a dějem jsem taky spokojená, jen z toho nemám tak silný pocit, abych dala plnou palbu v hodnocení. Jeden z mála seriálů, u kterých jsem zvědavá na český dabing a těším se, až to s ním zhlédnu znovu. I’m drowning! -- I’m Elfo. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série není žádný gamechanger, ale slušně pobavila. Sympatické postavy, fajn nápady, nasmál jsem se. Zprvu mi trochu vadila epizodičnost, ale zvykl jsem si. V posledních dílech se sice rozjel nějaký příběh, ale pokud máte za sebou RICKA A MORTYHO nebo BOJACKA, jen těžko vás mohlo závěrečné odhalení překvapit. Každopádně solidní komediální oddechovka. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za těch deset epizod si mě tenhle ne moc funkční sitcom s celistvým příběhem (což je něco, co snad nemůže nikdy fungovat - nejblíž je tomu asi Final Space, ale to bych zase neoznačil jako sitcom) získat prostě nedokázal. Ani postavami, ani obsahem. Navíc se v pilotu tváří, že bude skutečně budovat nějaký větší příběh a celý ten fantasy svět, ale nějak znatelněji se o to snaží jen ve třech epizodách. Z 10. Asi to holt není pro mě. Podrobnější hodnocení u komentářů k jednotlivým epizodám. 3* ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Keď Luci a Zog pomocou magickej gule sledujú minulosť, môžeme na moment vidieť časostroj z Futuramy (od r. 1999), konkrétne z epizódy The Late Philip J. Fry (2010). [Zdroj: digitalspy.com] (Fauirien)
  • Když si princ Merkimer zkouší paruky můžete si na poličce povšimnout vlasů Frye z Futuramy (od r. 1999). (hansel97)

Reklama

Reklama