Reklama

Reklama

Rozčarování

(seriál)
  • USA Disenchantment
Trailer 4
USA, (2018–2023), 22 h 59 min (Minutáž: 19–45 min)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (Netflix)

Recenze uživatele FawayitanaXX k tomuto seriálu (6)

Rozčarování (2018) 

Jako celek hodnotím seriál velice kladně, animace je krásná, postavy skvělé a děj ze začátku taky pěkný. Ano, jen ze začátku. 2 poslední serie seriál sráží dolů a je to opravdu znát. 1. tři série 5*, 4 a 5 2½*. Škoda, škoda, potenciál to mělo... ()

Série 1 (2018) (S01) 

Fajn. Seriál jsem začal sledovat díky Mattu Groeningovi a musím říct, že se mi to vyplatilo. Animace je prvotřídní, dabing překvapivě úchvatný a dobře sedí postavám, hlavní hrdinka fajn a příběh...asi taky fajn. Ten příběh prostě neuchvátí, ani neurazí. Ale cítím tam ten rozjezd na druhou sérku a mám hype. Konec byl překvapivě povedenej a má kam dál ten příběh později rozvádět, takže asi spokojenost, pokud necekate zazrak. Prostě těch 5 hvezd necítím... ()

Série 2 (2019) (S02) 

Druhá série je dle mého o poznání lepší. Příběh ma mnohem větší spád a to je fajn. Miluju jak je stale větší komplexnosti příběhu. 10/10 ()

Série 3 (2021) (S03) 

Seriál je je za mne pořád svěží, animace a příběh mi furt drží pozornost, což je na 3. série docela obdivuhodné. Parta už neni v jednom kuse spolu, což není asi největší problém, ale je to škoda. Takhle ať to klidně pokračuje, může být... ()

Série 4 (2022) (S04) 

Tady je už ten pokles kvality docela znát. Začátek navnadí na možnost příběhu v pekle, ale to změní a nic se nekona. Dagmar pak vidíme až nakonci posledního dílu a epizody v sérii nejsou nijak obohacující a důležité. Dá se říct, že pokud byste viděli jen 1.a posledni epizodu o nic byste nepřišli. Humor už velmi slabý, ale je to pořád takova prima oddechovka. ()

Série 5 (2023) (S05) 

Musím říct, že mi 5. série přišla ze všech nejhorší a i s ohledem na to jaká 4. řada byla. Příběh se pořád točí o nesmrtelné Dagmar, kde dost věcí nedává smysl a finální epizoda nerozkličuje vše, jak bych si představoval. Není to prostě dotáhnuté, i přesto, že 6. série už nejspíše nebude. Děj je také pořád o mořské panně Moře, pro kterou Bean vzplanula láskou, přestože ji zná jen krátkou chvíli a po její smrti dělá divy a móresy jako kdyby jí zemřel otec, kterého zná už řádku let. Celé ty scény jak se Bean utápí v žalu jsou zdlouhavé a nudné a nejsou pro příběh obohacující. 5. řada sice celý seriál uzavírá, ale není v tom vůbec žádný potenciál, který to ze začátku mělo. Za mě velké zklamání... ()

Reklama

Reklama