Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (101)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pitch Perfect part III, alebo ako natočiť ďalší zbytočný sequel... ale tak už sľúbili, že to bol "Last Call", tak snáď dodržia slovo. Každopádne, nebola to zas taká katastrofa, ale na vynikajúcu "jednotku", ani na priemernú "dvojku", to akosi nemalo ani náhodou. Námet síce nebol až taký zlý, ale to prevedenie a neustále tlačenie na pilu, to už bolo na mňa moc. Najlepšími pasážami filmu boli napokon tie úžasné acappella vystúpenia, na ktoré sa veru ani nejaký DJ Khaled nechytá. Tak vďaka accapelle a šarmantným herečkám Bellas, je to aspoň na 2*. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

To samé potřetí. Ani tentokrát mě to hudebně nijak zvlášť nebere, ale Anna Kendrick společně s trapně vtipnou Rebel Wilson to táhnou, na Hailee se dobře kouká a ve výsledku to má takový mírně hořký tón, který naznačuje, že tahle série nebude ničím více, než "jen" trilogií. Ze začátku se to trochu táhne, příběhově to je slaboučké, ale druhá polovina nabere drajv díky lehkému příklonu k akci a finální vystoupení je nakonec dost fajn. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $104,897,530Tržby Celosvetovo $184,724,494Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,278,466Tržby za predaj DVD v USA $4,914,036║ Rozlietané od buka do buka, dejová prázdnota, vtipného minimum, zachraňujú to len vydarené spevácke kreácie a karate kúsky Rebel Wilson. /40%/ ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Eh, vlastně je fajn, že to tu nejprovařenější dějovou berličku s umělohmotným výletem do Evropy vytáhlo až ve třetím díle, za to si ale pěvky kladný body nezaslouží. Už je to moc otřepanej cover, který nezachrání ani akce s vybuchujícími jachtami (!) a dva dobrý vtípky Tlustý Amy Winehouse (to byl jeden z nich, není zač). 50% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tretie Bellas to dali so cťou. S akou nechuťou som išiel do jednotky, tak ma prekvapila a tešil som sa na dalšie časti. Trojka potešila, opäť skvelé songy, zmena prostredia, dokonca aj náznak deja a zápletky. Užili si to snáď všetci a bolo to tam aj cítiť. Štvorku už len s Annou, Rebelkou a mladými čubretkami. Tento diel bez Pitbulla, preto len 3 z 5 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • V čase 32:17 má Chicago (Matt Lanter) ruce podél těla, v dalším záběru je má překřížené na hrudníku. Jakmile se změní záběr, opět je má podél těla, a tak pořád dokola. (Iveet)
  • Přibližně v 14. minutě a 27. sekundě si můžeme všimnout, že jedna z bardenských bellas má na svém pase napsáno, že její místo narození je Oblast 51. (Royaldell)
  • Natáčelo se ve městě Atlanta v USA. (willy1)

Reklama

Reklama