Reklama

Reklama

Kryštůfek Robin

  • USA Christopher Robin (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Dospělý Kryštůfek Robin dře v zaměstnání, kde je přepracovaný, mizerně zaplacený a kde nemá jistou budoucnost. Má sice rodinu, ale práce ho vytěžuje natolik, že mu na ženu a dcerku zbývá jen málo času. Kryštůfek docela zapomněl na své idylické dětství strávené s prostomyslným a mlsným plyšovým medvídkem a jeho kamarády. Když se však s nyní potrhaným a ošuntělým Medvídkem Púem opět setká, jejich přátelství opět vzplane a připomene Kryštůfkovi nekonečné dny dětských radovánek a hrátek, které jako malý chlapec zažíval. Po nešťastné příhodě s Kryštůfkovým kufříkem se Pú se zbytkem party včetně Prasátka, Ijáčka a Tygra vydají ze Stokorcového lesa do Londýna, aby pomohli Kryštůfkovi jeho věci najít… protože nejlepší přátelé si vždycky pomáhají. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (188)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Ve skutečnosti by se finální pointa o dovolených točila okolo vybudování výletního letoviska ze Stokorcového lesa, kam by zbohatlíci jezdili uniknout ruchu velkoměsta a fotit si mluvící plyšáky. Bizár, který mi srdce nedovolí odstřelit. Méďa Pú je prostě strašný sympaťák a tomu McGregorovi ty palce držíte, aby se vybodl na korporát a začal dceři číst pohádky. Plyšáci jsou sice trochu děsivě vypelichaní, místy to nedává úplně smysl a je to na pohádku dost depresivní, ale najít se v tom musí každý. Jak už jsem tu kdesi četl, film s malým mozkem, ale velkým srdcem. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Takže už konečne chápem, prečo sa tento film v tunajších kinách distribuoval len s titulkami. Christopher Robin možno vychádza zo svetoznámej detskej rozprávky, svojím príbehom sa však prihovára skôr dospelým a nič na tom nemení ani otrepaný, no zrejme nevyhnutný záver. Väčšinu času, ktorý je venovaný hľadaniu zdanlivo neexistujúceho vnútorného dieťaťa v dospelom Christopherov, sympaticky a presvedčivo stvárnenom spoľahlivým Ewanom McGregorom, sa film navyše nesie v pochmúrnej nálade. Tá občas dokonca nebezpečne kolíše nad depresívnou priepasťou, no od pádu do nej nás našťastie zachraňuje prítomnosť plyšových hrdinov, ktorí sú vtipní, ale nie smiešni, a občas zo seba akoby náhodou dostanú i myšlienku, nad ktorou sa človek musí pozastaviť. Od typickej Disneyho produkcie to teda má ďaleko ako Macko Pú od správnej životosprávy, no mne osobne toto chvíľkové vybočenie zo zabehnutých koľají určite neprekážalo. (80%) ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno zpětně, tak asi nejdůležitější film roku 2018 natočil Marc Forster. Škoda, že si je mnohem jistější v kramflecích jen v první polovině, a v té druhé nelogicky nabízí infantilní zábavu i pro malé děti, které ale zas úvodní část prostě nemohou pochopit. Film s malým mozkem, ale obrovským srdcem, chce se bohužel napsat... ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Potřebuju (a snažím se opečovávát) svůj Stokorcový les. Někde tam vzadu v hlavě, aby byl vždy k dispozici, abych se do něj pravidelně mohl vracet. A věřím, že nejde jen o nostalgické - a idealizující - utápění se ve věcech minulých. Jde o memento: nezapomeň, hraj si. Dřív jsi věděl, že je to důležité. Dřív jsi byl moudrý. __ A přesto zapomínám, a přesto si přestávám hrát. A dny se stávají zítřky místo dnešků, a člověk pak všechno poplete. Zejména to, co je a co není důležité. Přitom je to snadné: důležitý je Pú! ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kryštůfek Robin na své přátele ze Stokorcového lesa dávno zapomněl, protože již není malý chlapec. Medvídek Pú se však jednoho dne objeví v Londýně v parku kousek od jeho domu a nové dobrodružství může začít... Nečekal jsem to, ale film mile překvapil. Doing nothing often leads to the very best something. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (6)

  • Čínské filmové úřady nedovolily v zemi uvést film do kin. Čínské úřady blokují obrázky Medvídka Pú na sociálních sítích od doby, kdy se z pohádkového plyšového medvěda stal symbol politického disentu poté, co lidé začali čínského prezidenta Si Ťin-pchinga přirovnávat právě k Medvídkovi Pú. [Zdroj: Blesk.cz] (Kaufman)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. července 2018 v Burbanku v Kalifornii. (Varan)
  • Natáčelo se od srpna do 4. listopadu 2017 v Anglii (Kent, Winsdor). (Varan)

Související novinky

Vánocům kraluje Aquaman

Vánocům kraluje Aquaman

24.12.2018

Aquaman Jamese Wana (V zajetí démonů) konečně doplaval do amerických kin a za první víkend z toho bylo včetně předpremiér 72 milionů dolarů. To je sice v aktuální sérii DC filmů nejméně, pro co si… (více)

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama