Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (246)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Akože tupota s toľko dierami v logike sa až tak často nevidí, no vytrháva to z priemeru hlavne duo Mily a Kate, ich kryštáľovo čistá chémia a (hlavne) prekvapivo šťavnatá akcia. Ako vážne, také vypiplané násilie som nevidel vo väčšine bondovkách (a áno, za týmto si stojím!). A to ma aj núti poodpúšťavať tých zopár scenáristických krindžov, čo som pri sledovaní pociťoval. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ide v podstate o ďalší Hollywoodsky pokus precediť svet žien do sveta špiónov a plnokrvnej Rkovej akcie s miernou nadsázkou v podobe humorných vsuviek. Film medzi ostatnými vynikaá svojou prekvapivou brutalitou a nebojí sa zájsť vo viacerých scénach až do nechutných detailov. Ja osobne mám Milu Kunis rád a dobre sa mi na ňu pozerá aj na televíznej obrazovke. Ale v tomto filme si celú pozornosť diváka na seba strhne dokonalo streštená Kate McKinnon ktorej reakcie a správanie sú až neuveriteľné. Teda aby som to uviedol na správnu mieru, je vo filme tak ujebaná, že je ťažko uveriteľné že to hrá. Za mňa príjemné prekvapenie. Film vyčnieva zo zabehnutej rutiny filmov podobného tipu čo je jeho nepopierateľné plus. 71% ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Po akční stránce docela příjemný film. Humorná vložka taky občas ujde, občas trošku mimo. Kupa známých herců ze seriálů - Kunis (Family Guy/ That '70s Show), Heughan (Outlander), Theroux (The Leftovers), Anderson (The X Files) a McKinnon (SNL). Pro našince tu máme Prahu, českou písničku a herečky snažející se přečíst názvy českých měst, kde zastavuje vlak. Děj předvídatelný, ale relativně slušně utíká a člověk se vesměs baví. Nadedja byla docela zajímavá postava. 65% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Spy Who Dumped Me" v zásade neprináša absolútne nič nové. Tento film sme už videli a myslím si, že do podobnej akcie sa dostala naposledy aj Mellisa McCarthy vo filme "Spy". Takže ak sa príbehom nikam moc nedostaneme, je to potrebné postaviť na iných veciach. V prvom rade humor. Nakoľko ide o komédiu. No... tam to podľa mňa moc nevyšlo. Sem-tam som sa zasmial, ale film by si zaslúžil vtipných momentiek oveľa viac. Potom je tu vzťah medzi Audrey a Morgan. Ten je podľa mňa celkom dobrý a obe baby si to užívajú. Aspoň ja mám ten pocit. Kate McKinnon sa miestami snaží trošku moc, no celkom sa jej darí presadiť. Scénka na hrazde je podľa mňa super. A potom si povedzme pár vecí. Nemáme tu žiadne nejaké super hračky. Škoda. Niektoré postavy sú veľmi priehľadné. Najmä naša dvojica MI6 agentov. Myslím si, že nebudete mať problém odhadnúť ich role a trafiť sa. Je to veľmi jednoznačné. Záver to všetko ešte viac podtrháva a nerobí veľmi originálne. Tento zvrat sme už videli a je starý. Aspoň podľa mňa. Ale čo vo filme funguje fantasticky je akcia a naháňačky. Tie sú skutočne veľmi dobré a zaujímavo spracované. Plus aj fakt, že sa do filmu zapojí Edward Snowden ma pobavilo. Film podľa mňa funguje. Možno je trošku neoriginálny a zabudnuteľný, ale akcia, ruská zabijacká gymnastka a akrobatické scénky na hrazde a naháňačka vo Viedni sú podľa mňa hodné času to vidieť aspoň raz. Zvážte si a čeknite si to. Alebo aj nie. Hodnotenie: B- ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem žádný velký zážitek neočekával, protože jsem viděl Bad Moms i A Bad Moms Christmas, takže jsem od další role Mily Kunis čekal to nejhorší a o Kate McKinnon si myslím svoje. Snímek nakonec nedopadl úplně katastrofálně, měl pár zábavných momentů i navzdory tomu, že byl scénář poznamenán pravděpodobnou demencí autorů. Ani tentokrát se nezapomnělo na tolik "vděčný" průjem a zvracení, Kate McKinnon ani tentokrát neopustila svou dokonale vybroušenou postavu pološílené sebevražedné blbky a fakt netuším, kde vzali tvůrci jméno Nadedja. To asi mělo být Naděžda? Nevím, to je jen můj hrubý odhad. Dva kousky jsou v tomto případě mé absolutní maximum. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Když Nadedja (Ivanna Sachno) nasedá po módní přehlídce do auta, SPZ auta se má tvářit jako česká, ovšem vůbec neodpovídá českým normám. Číslo SPZ je „CZ889  49962“. (Čako)
  • Natáčení filmu probíhalo ve městech napříč Evropou – Budapešť, Vídeň, Berlín, Amsterdam, Milán, Paříž i Praha. Natáčelo se také v Dánsku a USA (Georgie). Natáčení začalo v červenci 2017. (Revivup)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama