Reklama

Reklama

The End of the F***ing World

(seriál)
  • Velká Británie The End of the F***ing World
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

Qitek 

všechny recenze uživatele

Je mi 37. Že mě bude bavit seriál o náctiletých, pro náctileté... Klobouček. Hodně černý ve svém osobitém humoru (nic originálního, co bychom neposbírali jinde, přesto plně funkční), místama temný a kravavý, ale i nečekaně citlivý a ve výsledku (hodnotím dvě série jako celek) velmi příjemně a překvapivě romantický počin. "Pokaždé když zavřu oči jsem v tom pokoji. Nemůžu ven. Jsem tam uvězněná". Z toho vážně zamrazilo. Pěkný moc. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Událost ledna! Teen retro Bonnie a Clyde ve zvráceném britském obalu. Hlavní dva představitelé jsou bezkonkurenční. hlavní hrdina je 17 letý introvertní psychopat s touhou někoho zabít a jeho přítelkyně je 17 letá nymfomanka s hodně drsnou mluvou. No dvojice k pohledání. Film si nebere servítky s černým až sarkastickým humorem, dojde i na pár zvrácených scén, rychlé tempo a napětí díl od dílu roste a finále doslova šokuje. Skvělá mini seriálová jízda. Očekávám druhou sérii. 90% ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Keď sa v prvej sérii objavilo duo ženských policajtiek, spomenul som si na Fargo. Druhá séria sa mu podobala už aj žánrovo, nakoľko teenagerskú rebéliu pretvorila v thriller s prvkami čiernej komédie. Postupná zmena žánru môže mať za následok aj mierne sklamanie z druhej série, keďže je menej psychologická, ale ja som zostal spokojný. Ako sa totiž príbeh blíži ku koncu, máme možnosť vidieť asi ešte bizarnejšie "vysypávanie" popola po zosnulom než v Big Lebowski. Zase tí Coenovci - "ďalšia radosť vo mne". Keby odkazov na klasiku bolo stále málo, a seriál dostatočne nepripomínal Bonnie a Clyde, tak sa vám v tom pomôže uistiť postava prepnutej černošky menom Bonnie. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi přísný britský humor, nezbývá mi nic víc, než vám doporučit se "vydat" na výše zmíněný konec F***ing světa, protože to byla vskutku jízda. Musím říct, že jsem na tento projekt narazil náhodou. Nevěděl jsem vůbec do čeho jdu, nicméně hned po pilotní dílu jsem věděl, že to bude stát za to. Dvě hlavní postavy jsou jeden z hlavních důvodu mého kladného hodnocení spolu s výbornou kamerou a i celým vyprávěním příběhu. Mělo to spád, zvraty a neméně vtipných situací, kde herecká dvojice excelovala. Britové tenhle styl žánru prostě umí, dávám silných 5 hvězd. Pobavilo! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.séria:Príbeh Jamesa a Allyson, dvoch stratených teenagerov na úteku pred svetom aj sebou samými prináša takmer tarantinovský príbeh pre mládež, ktorý však zaujme aj staršieho diváka. Sondy do myslí hlavných protagonistov sú spracované na vysokej úrovni a mne osobne vyhovovala aj dĺžka jednotlivých epizód. Po seriály This is England opäť britský seriál, ktorý sa vymykal zo zabehnutých koľají a ponúkol niečo nové. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě se objeví stříbrný Opel Monza 3.0E z roku 1983. (J.F.B.)
  • Na rozdíl od ostatních seriálů, které používají filtry ke zvýraznění a odlišení vzpomínek, jsou zde vzpomínky vyobrazeny v poměru stran 4:3. (ČSFD)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama