Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (360)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Pomerne oddychový film, ktorý neohromí a neprekvapí, ale dostatočne zabaví. Scenár aj celková kinematografia je pomerne jednoduchá, okrem možno úseku 10 minút, keď Stephanie vyšetruje mimo manželskej vily, sme v podstate celý čas v tých istých interiéroch. Filmu však takáto pomerne minimalistická produkcia neuškodila, práveže vytvorila takú príjemnú komornú atmosféru. Opäť som však nie úplne stotožnená s dĺžkou filmu. Pridlho vytvára atmosféru, ktorá potom pomerne rýchlo upadne. Výber soundtracku sa mi však veľmi páčil, podobne i herecké obsadenie. Škoda, že Blake Lively, ktorá rolu zvládla dokonale, sa v nej neukázala vo filme dlhšie. Naopak, Anna Kendrick mi pripadá, že vo skoro všetkých filmoch hrá rovnakú postavu. Predpokladám, že sa do týchto "prostorekých" hlavných hrdiniek hodí a preto ju často obsadzujú, ale keďže som to už niekoľkokrát videla, začína sa mi do týchto úloh škatuľkovať, čo nie je práve najlepšie. Napriek tomu to bolo príjemné, 60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $53,548,586Tržby Celosvetovo $97,305,739Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,453,019Tržby za predaj DVD v USA $1,692,774║ Nevýrazná uletená tláchačka. Zubatá Kendricková ako vždy sa nemusí ani moc snažiť aby bola otravná. Paul Feig je mizerný režisér a tu to len po x-krát potvrdzuje. Veľa vecí sa tu bije, neladí to, nesedí, nebaví, od veci nevyvážené. /40%/ ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Opravdu příjemné a celkem i zábavné překvapení s nesmírně nesympatickou Aničkou v hlavní roli. Zprvu jsem to měl zapnuté jen jako kulisu, ovladač byl daleko a já tušil, že to bude jen podprůměrná tlachárna s odpadovými druhořadými celebritami, které se do populárnějších snímků nevešly, ale nakonec to dost předčilo mé očekávání a zajímavý mix žánrů si zcela získal mou pozornost. Určitě to není bůhvíjaká pecka, ale určitě stojí za to, malinko si s tím krysím xichtem Kendrickovic zapátrat v minulosti neznámé kamarádky. Možná to překvapí i vás. 70% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Thriller se vším všudy, bohužel všechna překvapení a zvraty už jsme nesčetněkrát viděli někde jinde, takže zkušeného diváka neohromí. Přesto především díky výbornému tandemu Kendrick-Lively jde o zábavnou podívanou, která rozhodně nenudí. Všichni a všechny ostatní jsou pouze do počtu, tyhle dvě mladé herečky ovládly celou stopáž. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„AHOJ MAMINY. TI Z VÁS, KDO SLEDUJÍ MŮJ VLOG, VĚDÍ, ŽE MÁ NEJLEPŠÍ KAMARÁDKA EMILY JE MOMENTÁLNĚ POHŘEŠOVÁNA...“ /// Neuvěřitelně parádní je duo Kedrick – Lively. Když jsou spolu – každá jiná... vytvářej vztah plnej zvláštní chemie. Kedrick baví i když jede sólo... svojí ukecaností, vlezlostí.... Příběh je taková vykrádačka jednoho nejmenovanýho filmu, ale vodsejpá to, občas vyleze ftípek, občas je to napínavý... Nejzajímavější ale maj bejt ty překvápka. Je jich hodně a ze začátku fungujou výtečně. Později už jsou spíš předvídatelný... ale díky holkám to snesu. Zatím co příběh totiž stačí vidět jednou, voni se nevokoukaj! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2017 napsala Darcey Bell, neznám. 2.) Okouzlila mě moje stará. 3.) Thx za titule Thx za titule ,,katrab“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • V čase 1:43:50 stojí Emily (Blake Lively) u kuchyňského stolu a loupe nožem citron, poté je záběr na Stephanie (Anna Kendrick) a Seana (Henry Golding) a poté opět na Emily, která sedí na druhé straně daného stolu a seskakuje dolů. Hodně rychle se tam dostala a také dost potichu na takových podpatcích. (Pavlínka9)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v kanadskej provincii Ontario. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2018 v New Yorku. (Varan)

Reklama

Reklama