Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (360)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Nejlepší vizuální atrakce v kinematografii za rok 2018? Přece Blake Lively v Nebezpečné laskavosti! Jasně, ten film je brak, není třeba si nic namlouvat. Ale brak natolik zábavný, elegantní a sexy, že jsem se po dlouhé době rád nechal zblbnout a jen si užíval každou minutu filmu. Už od prvních trailerů mě upoutala ta očividná snaha o poctu Saulu Bassovi. Když jsem pak i během filmu narazil na několik ne tak typických, popkulturně kinematografických odkazů, měl jsem jasno o tom, že tohle si prostě museli užívat tvůrci, herci a teď i diváci. A fakt mi řekněte, kdo a kdy byl naposledy víc sexy, než Blake Lively v Nebezpečné laskavosti. 7/10 ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

4,5 hvězdy, po dlouhé době mě něco hoooodně zaujalo. Napětí, drive, také jsem se pobavila, je zde celkem dost komických situací. Doporučuji obzvláště ženám, i když muži si taky přijdou na své. Blake Lively je neskutečně sexy, kočka a nádherně oblečená. Anna je roztomilá, aneb jak se z hodné naivky vytrénuje "hodná mrcha". ;) Každopádně chci film vidět ještě jednou, protože jsem jistojistě něco nestihla (celkem rychlé tempo jde filmu k duhu) a něco přehlídla. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"A Simple Favor" bolo vcelku očakávané filmové dielo. Sľuboval som si zaujímavý thriller s dvoma talentovanými dámami v podobe Anny Kendrick a Blake Lively. A reálne to od filmu aj diváci dostanú. Najväčšie prekvapenie je pre mňa asi fakt, že tento film režíroval Paul Feig. Nemôžem povedať, že by som jeho filmy nemal rád. Práve naopak. Len mi príde viac človek zameraný na komédie. A tento film je predsa len niečo trošku úplne iné. Každopádne si rozoberme pozitíva. V prvom rade je to podľa mňa fantasticky natočené. Film vyzerá bohovsky, skvele sa naň pozerá a plynie veľmi dobrým tempom. A za to všetko vďačíme podľa mňa naším dvom hlavným hrdinkám Stephanie a Emily. Anna Kendrick tu podľa mňa podáva herecký výkon jej kariéry. Má veľký priestor, vie sa v ňom orientovať, jej postava má charizmu a najmä do toho dáva tú svoju osobnosť, ktorá Stephanie veľmi pristane. Blake Lively je tu v role veľmi mysterióznej dámy, ktorú je zaujímavé sledovať. A je super, že jej plány odhaľujeme len veľmi postupne. To je skvelé. Úprimne mi to dosť pripomenulo sledovanie "Gone Girl". Podobná atmosféra, ktorá z toho urobilo skvelé sledovanie. Plus tiež je super, že je tu v úplne inej role, než sme zvyknutí. A sedí jej to. A nakoľko obe dámy sú hlavnými ťahúnmi, tak je super, že toto dostali na správnu úroveň. Okem toho mal film vynikajúci soundtrack. Až na jednu skladbu. Ale inak vynikajúce. Plus musím povedať, že napriek tomu, že ide o relatívne komplikovaný príbeh, tak sa to dá veľmi dobre sledovať a nestrácal som sa v tom. Osobne film odporúčam vidieť. Čeknite si ho a uvidíte sami. Hodnotenie: A ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Hi Moms ! '' --- Tedy nevím koho napadlo obsadit do téhle komedie lehce balancující na hraně thrilleru Annu Kendrick a mého miláčka Blake Lively, ale zasluhoval by za to metál ! Ten kontrast nesmělé neustále přitakávající puťky a naprosto suverénní tygřice po všech stránkách mně děsně bavil. Bavily mně i dialogy, občas se pro sprosté slovo nešlo daleko, ale tady vše sedělo jak prdýlka na hrnec. Nevím proč, ale když mluvila lascívně Blake tak to nepohoršovalo, ani mně to nevhánělo ruměnec do tváře, naopak užíval jsem si to naplno... Mám takovej dojem, že se na tuhle Věčně mladou krásku co si jí na Mělčinách chtěl dát jeden zubatej mořskej predátor podrobněji zaměřím. Z celkem vtipného začátku jak už jsem psal výše film náhle sklouzne krapet do dramatična a ž jsem chvilku nechápal tu nevyváženost. Naštěstí to má svůj důvod a konec vše celkem pěkně spojí. Vše se pořád nese v lehké nadsázce a lehké ironii a celé to na mne působilo velice příjemně. Takovéhle komedie si dám líbit ! Dávám 4 nachlazené sklenky Martini z Londýna * * * * ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $53,548,586Tržby Celosvetovo $97,305,739Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,453,019Tržby za predaj DVD v USA $1,692,774║ Nevýrazná uletená tláchačka. Zubatá Kendricková ako vždy sa nemusí ani moc snažiť aby bola otravná. Paul Feig je mizerný režisér a tu to len po x-krát potvrdzuje. Veľa vecí sa tu bije, neladí to, nesedí, nebaví, od veci nevyvážené. /40%/ ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Ke zvýraznění kontrastu mezi strašidelným a vtipným se režisér Paul Feig rozhodl film natočit jako dobře osvětlenou komedii. Řekl k tomu: „Napínavé věci se dějí i v denním světle, nejen v temných místnostech.“ (hansel97)
  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy od Darcey Bell, avšak ve spoustě částech se od své knižní předlohy liší. Zejména závěry obou děl jsou naprosto odlišné. (zajda404)
  • Blake Lively (Emily) trvala na tom, aby její postava nosila obleky. Chtěla tím Emily odlišit od své nejznámější role, Sereny ze seriálu Super drbna (od r. 2007), které jsou obě módními ikonami z Upper East Side. (hansel97)

Reklama

Reklama