Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (360)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Hi Moms ! '' --- Tedy nevím koho napadlo obsadit do téhle komedie lehce balancující na hraně thrilleru Annu Kendrick a mého miláčka Blake Lively, ale zasluhoval by za to metál ! Ten kontrast nesmělé neustále přitakávající puťky a naprosto suverénní tygřice po všech stránkách mně děsně bavil. Bavily mně i dialogy, občas se pro sprosté slovo nešlo daleko, ale tady vše sedělo jak prdýlka na hrnec. Nevím proč, ale když mluvila lascívně Blake tak to nepohoršovalo, ani mně to nevhánělo ruměnec do tváře, naopak užíval jsem si to naplno... Mám takovej dojem, že se na tuhle Věčně mladou krásku co si jí na Mělčinách chtěl dát jeden zubatej mořskej predátor podrobněji zaměřím. Z celkem vtipného začátku jak už jsem psal výše film náhle sklouzne krapet do dramatična a ž jsem chvilku nechápal tu nevyváženost. Naštěstí to má svůj důvod a konec vše celkem pěkně spojí. Vše se pořád nese v lehké nadsázce a lehké ironii a celé to na mne působilo velice příjemně. Takovéhle komedie si dám líbit ! Dávám 4 nachlazené sklenky Martini z Londýna * * * * ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Mix krimi s komedií mi v tomto případě sedl, líbil se mi, bavil mě. Výrazně to popotáhly Anna a Blake, každá svým způsobem, jedna je báječný, mně milý komik a ta druhá je nepřehlédnutelně sexy a film od filmu jí přicházím na chuť, je to takový chamík, což obdivuji ze všeho nejvíc. Takže jo, u mě dobrý, dost dobrý. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na Blake Lively se mi vždycky dobře dívá, takže o estetickou stránku vizuálu jsem obavy neměl a vcelku rychle se ukázalo, že mě nezklame ani scénář. Anna Kendrick si opět střihla jednu z těch trhlých postaviček, které jí tak sedí, a i když jsem se u filmu přímo nelámal smíchy, bavil jsem se velice dobře. Jsem zvyklý, že v závěru téměř každého thrilleru dojde k dějovému zvratu, ale tady jich bylo hned několik a všechny se povedly. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak jsem furt čekal, jaké nečekané zvraty zmíněné v ostatních komentářích se tam vyklubou, a taky jsem strašně doufal, že ta pizizubá Anna Kendrick, která hraje naprosto příšerně vlezlou, hnusnou a strááášně moc pozitivní a obětavou maminu, dostane nakonec od té bloncky, která jediná má charisma, nějak přes hubu a vy.jebe s ní. Myslel jsem, že ta bloncka má nějaký svůj vlastní plán - je nám představená jako schopná intrikářka, životem otřískaná, a ona se zachová jak vypatlaný teenager. A Sean - chlap, o němž nic nevíme, který sám neví, koho vlastně má rád, který neví nic o své manželce, prostě ho přitahuje a je uzavřená. Tak proč si ji bral? Jinak mi přijde, že scenáristovi se dostaly do ruky Hříchy pro pátera Knoxe a rozhodl se natočit si jeden díl podle knihy. Zlatý Klein! Tam to aspoň dávalo smysl - motivace postav, jejich jednání, zvraty. Tady to smysl nedává a nakonec vlastně jde jen o zvýšení sledovanosti vlogu? O Nancy Drew v pošahaném, trapném a vlezlém vydání? Nesmyslný film. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z počiatku je to svižné, komicko - napínavé dobrodružstvo, aby sa to nakoniec premenilo na trošku zbytočne komplikovaný thriller. No ale možno, by to bez toho asi nefungovalo. A ja som rád, že sa občas niekto pokúsi takéto hitchcockovské námety zmodernizovať, ale štýlom, ktorý zaujme aj starosvetských fanúšikov. Takých, ako som ja. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Ke zvýraznění kontrastu mezi strašidelným a vtipným se režisér Paul Feig rozhodl film natočit jako dobře osvětlenou komedii. Řekl k tomu: „Napínavé věci se dějí i v denním světle, nejen v temných místnostech.“ (hansel97)
  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy od Darcey Bell, avšak ve spoustě částech se od své knižní předlohy liší. Zejména závěry obou děl jsou naprosto odlišné. (zajda404)
  • Nejvýznamnější část soundtracku tvoří francouzské písně z 60. let. (ČSFD)

Reklama

Reklama