Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

"It's alright mum. Not everyone is going to believe. And that's okay." ....... Ateisti a v nicnevěřící tento film mít rádi nebudou. Ale pokud člověk věří, že tu je něco většího, než jsme my sami, film si zamiluje. Vrcholový film tématiky týkající se Boha a víry. Za mě naprostá spokojenost. Jennifer překvapila v nepřekvapitelné, ještě více mi potvrdila své dokonalé herecké schopnosti. Doporučuji. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nepovažuju tenhle film za "reklamu na Boha," což tu mnozí budou chytře tvrdit a budou film shazovat v hodnocení, jen protože jsou nevěřící a přijde jim to jako nesmysl. Tak k tomu filmu nepřistupuje okamžitě negativně, nemusíte tomu věřit, ale taky nevěříte, že existují postavičky ze všech fantasy. Miracles from Heaven má svoje mouchy, ale natočené není špatně a po citové stránce se vydařilo opravdu hodně a ozvláštnění klasického dramatu takovouhle událostí, ať už pravdivá je, či není, mi rozhodně nevadilo. Filmově lepší průměr. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Budu stručná...Nechodím do kostela a nevěřím v Boha, ale v něco přece jenom věřím...Věřím na lásku a na přátelství a taky na to, že když si člověk něco opravdu přeje, tak se mu to splní i když třeba oklikou...Jak říká Goethe : "Věř a mocné síly ti příjdou na pomoc"...Poznatek z vlastní zkušenosti... A taky vím, že NEBE existuje a tím pádem i PEKLO...Tak bacha lidi... Za mě 70% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $61,705,123Tržby Celosvetovo $73,883,359Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,908,114Tržby za predaj DVD v USA $15,944,853║ Len ďalšia kresťanská umelina (reklama na uverenie v boha, heh), ktorú môžu v plnej plochej kráse zožrať len američania. Herecky ani príbehom to nedokáže tak strhnúť aby sme mohli viac precítiť tie útrapy v tomto to je strašne povrchne odbité. Najlepšie na filme boli tie kostolné spevácke vypalováky. /videl v kine: 40%/ ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem kolik mám dát filmu hvězdiček, ale když to porovnám s filmem Nebe existuje, který je vlastně natočený na stejných principech, tak se mi oba filmy líbili stejně. Krásný a smutný příběh se zajímavým koncem. U filmu jsem si poplakal, jelikož mě to v některých scénách vážně dojalo, ale bylo to na mně až moc náboženské. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie začalo v Atlante v štáte Georgia, v júli 2015. Skončilo v auguste toho istého roku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno