Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Pepa (Michal Suchánek) od útlého věku čeká na to, až začne ten opravdový a šťastný život. Ve školce nebyl oblíbeným dítětem paní učitelky, ve škole s ním nikdo moc nekamarádil. Na gymnáziu patřil mezi vyložené outsidery. Dlouho mu trvalo, než se osamostatnil, našel si práci, ženu, založil rodinu. V současnosti pracuje jako obyčejný úředník, který žije se svou ženou Zdenou (Petra Špalková) a dospívající dcerkou Zdeničkou (Natálie Grossová). Každý týden chodí s manželkou hrát karty ke svému dobrému kamarádovi Tondovi (Filip Blažek) a jeho ženě Jarmile (Alice Bendová). Zdá se, že Pepovi nic nechybí a vede obyčejný, ale šťastný život jako celá řada jiných lidí. Možná ale, že to není život, o kterém snil. A možná, že ho čeká život úplně jiný. Přijde opravdu ten správný zvrat v jeho životě, když k němu do kanceláře nastoupí nová kolegyně mladá a krásná Pavlína (Alena Doláková)? Nebo když potká svou vysněnou krásku (recepční - Anička Stopnická), kterou občas sleduje dalekohledem a díky které dokáže uniknout alespoň na chvíli z nudné a stereotypní reality jeho běžného života? Paralelně s životem Pepy se nám otevírá i život již zmíněné recepční Ireny, která v soužití se svým přítelem Emanem (Martin Pechlát) není úplně šťastná, avšak stále se snaží otěhotnět. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

dawe787 

všechny recenze uživatele

Film splnil mé očekávání a velmi dobře jsem se bavil, nejlepší byly scénky z jeho mládí, ale mou pozornost si to udrželo až do konce, který mě tedy svým scénářem kapku zklamal, ale na druhou stranu nepřekvapil Nechápu zdejší hodnocení obzvlášť po českých letošních trhácích jako třeba - Zoufalé ženy dělají zoufale věci nebo Věčně tvá nevěrná apod. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný a nudný hrdina ve filmu stejných vlastností. Člověk je až fascinován přemýšlením, jaký musel být scénář, když bylo natočeno tohle. Prvoplánové, s nesmyslnými dějovými zvraty (dcera), plné odpudivých karikatur a navíc tam (zase!!!!!) hraje Filip Blažek. Ten chlap musí snad točit pět filmů a sedm seriálů najednou, ne????? Ach Bože, jaký byl kdysi Suchánek skvělý komik. ()

Reklama

Koryntos

všechny recenze uživatele

Tady nám pan režisér obkresloval a pan scénárista opisoval.Tam je snad vobšlehlé úplně vše.Někdo tu měl nakoukaného Foresta Gumpa, Americkou krásu a vše zakončil koncem z Acid Hausu. Kdybych byla neznalá těchto filmů mohla bych si chrochtat blahem, že něco takového tu ještě nebylo, ale tohle je jen slabý čajíček vycucnutej z výborných filmů, ale chápu, že Českému divákovi zblblému soudkyní bramborou a vším ostatním z MOJí televize musí Pepa připadat jako vrchol kinematografie. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Na to, že to byla komedie se Suchánkem, to mělo i své silné stránky. Nebylo to nijak trapné, sprosté a blbé, šlo o vyprávění normálního chlapa, který prostě ve svém životě neměl štěstí na manželku, a vlastně i tak trochu na přátele. Přesto konec překvapí, i když tak docela mile. Jo, ušlo to, slušná záležitost, i když jen maximálně do televize. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Není to tak zlý, laťku trapnosti obvykle v tuzemské produkci mnohokrát přenastavovanou tentokrát míjíme obloukem. Alena Doláková a její odhalená scéna! Anna Stropnická moc sympatická. A Suchoš prostě byl a je dobrej. Postavičky typu Koháka, Vašuta si mohli odpustit, i když chápu, že na plakátech přitáhnou víc lidí než levné víno na letáku Lidla. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Kladně a Králově Dvoře. Krematorium se jmenuje Motol a nachází se v Praze. Diskotéka se konala v Disco Relax v Kladně. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • Malou roli si zde zahrála i v té době brankářka fotbalového klubu SK Slavia Praha Bára Votíková, zahrála si zde Pepovu spolužačku. (Skarface)
  • Malou roli Pepova spolužáka si zahrál Lukáš Kunz, který je jinak známý pro účinkování v pěveckém vystupování pro děti Štístko a Poupěnka. (Timak)

Reklama

Reklama