Reklama

Reklama

Déšť

(seriál)
Trailer
Dánsko / USA, (2018–2020), 14 h 23 min (Minutáž: 36–50 min)

Hudba:

Av Av Av

Hrají:

Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard, Angela Bundalovic, Lukas Løkken, Jessica Dinnage, Sonny Lindberg, Iben Hjejle, Lars Simonsen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(20)

Většina obyvatel Skandinávie padla za oběť viru přenášenému deštěm. O šest let později hledají dva mladí sourozenci a pár dalších přeživších bezpečí – a odpovědi. (Netflix)

Diskuze

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Armat-M41A

Ale nie, mala som na mysli scenar. To nema nic spolocne s filozofovanim, ale ake kostrbate su serialy, ako nelogicky sa spravaju postavy atd. Irituje to divaka (a evidentne nie som sama). A herecke vykony su slabe tiez. Normalne mam nordske serialy rada. Na porovnanie, napr. nemecky sci-fi DARK bol fajn. 2. seriu som nepozrela, nechcelo sa mi do toho, ale kedze je uz vonku final season, tak to idem pozriet cele. Z celej prvej serie som si akurat pamatala prvu cast, to hovori za vsetko.. serial, ktory ti vymyzne z mysle akonahle ho skoncis. 

Armat-M41A

Armat-M41A (hodnocení, recenze)

iWoman

Tak jestli to nebude tím, že to většinou jsou skoro děcka a během posledních 5 nebo 6 let, nenavázali žádné větší sociální vazby. Nikdo neviděl televizi, nečetl noviny a podobně. Tím pádem nebylo moc možností jak trénovat svoji mluvu a intelekt. Mě právě většinou štvou seroše a filmy, kde středoškoláci mluví jako astrofyzikové a jaderní vědci, kteří mají navíc doktorát s psychologie a filozofie. Stačí si vzpomenout na naše mládí, taky nikdo nemluvil o problémech světového náboženství, mírové krizi, nefilozofoval o existenci člověka na této planetě a neřešil psychologické problémy lidí na úrovni psychiatra. Většinou se kecalo o kravinách které většinu dospělých ani nezajímaly. Dnes je každý přivyknutý na Oscarové dialogy ale tak jako ve filmech určitě 90% lidí v reálu nemluví. A to navíc máme možnost srovnání protože jsou kolem nás média. Oni nic z toho neznají a ta krize je zastihla, tipuji ve věku kdy se tyto věci formují.

na příspěvěk reagoval iWoman

Příspěvek byl smazán administrátorem.

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Myslim, ze ziaciatok prvej serie este v anglickom dabingu je asi to najhorsie co som kedy videla. Hej, ta baba je fest nesympaticka. Ako neviem dansky, ale ak su tie dialogy take neskutocne blbe ako su v anglictine tak niekto by sa mal zobudit. Zneju ako keby to pisal stredoskolak.. Anyway ked to prezijete do druhej/tretej casti tak sa to trochu uz da. Mne to trochu pripomenulo serial The 100 minus vesmir. Ale kvalitne je The 100 o 50% lepsi nez tato zlatanina. 

na příspěvěk reagoval Armat-M41A

Související novinky

Netflix vsadí na evropský talent

Netflix vsadí na evropský talent

01.06.2018

Když nebudeme brát v potaz válku s festivalem v Cannes, drží si Netflix mezi evropskými zeměmi relativně dobré jméno. Především v severských zemích se mu daří přímo výborně, a to už od roku 2012, kdy… (více)

Reklama

Reklama