Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřici dlouholetých kamarádek pojí kromě pevného přátelství společná záliba v knihách. Pravidelně se scházejí ve svém dámském knižním klubu. Jednoho dne se ponoří do lechtivě erotického románu „Padesát odstínů šedi“. Tahle volba se ukáže jako více než inspirativní… Diane (Diane Keaton) totiž nedávno ovdověla po 40 letech manželství. Vivian (Jane Fonda) si užívá společnost mužů, ale závazkům se důsledně vyhýbá. Sharon (Candice Bergen) se i po desetiletích stále snaží vzpamatovat z rozvodu. A manželství Carol (Mary Steenburgen) spěje po 35 letech neodvratně ke konci. Vášnivý a živočišný svět pana Graye doslova obrátí jejich unavené životy vzhůru nohama. V dámách se opět naplno rozhoří touha po romantice a dobro-družství. Nová kapitola je nejen v knihách vždycky ta nejlepší… (Bioscop)

(více)

Recenze (147)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Štvorica vyžitých, ale stále zachovalých dôchodkýň si len tak žije, riešia mužov, knihy a vlastné životy. Síce s nadhľadom, ale predsa. Pokiaľ nie ste v tom veku, dobré len ako podmaz. 1 z 5 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Já nejsem zrovna "fanoušek" tohoto typu filmu, ale jednou za čas si ho ráda užiju - vyčistím si hlavu a někdy se až dobře pobavím :) A s partou holek na Dámské jízdě si myslím, že tento film sedl jako "prdel na hrnec". Bylo to příjemné vidět skupinku starších dam, jak pracují se "současným" trendem - kdy kniha "50odstínů..." ovlivnila mnoho žen, mužů a celkově domácností. Je to pro mě taková průměrná oddychovka, správné tempo, dobrý čas a kino plný ženských - ideál na vyčištění hlavy :) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Všeobecně mám asi raději filmy o dětinských stařících než o babičkách v pubertě.. Babčách, které prožívají románky jako z červené knihovny a jako povinnou četbu mají 50 odstínů.. Naštěstí je dobré herecké obsazení, tak se dá na "Dámský klub" i přes cukrkandlový scénář relativně důstojně koukat.. Ideální film na vypnutí mozku ;-) ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Dámy jsou v úžasné formě a vypadají na svůj věk fantasticky. A chápu, že to chtějí ukázat. Ale tak naivní a hloupý příběh si opravdu nezaslouží. Nechci být zlá, ale čekala jsem něco "dospělejšího" a ne jen variantu teenagerské romantické komedie. ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Sex ve městě po 30 ti letech. Herecké osazenstvo to tahá nahoru, ale stejně jsem se nemohla zbavit pachuti, že všichni jeli co na půl, na třetinu plynu. 👓 60% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Přítomné babky Vám názorně ukáží, že ani v pokročilém věku není problém si geriatricky zadovádět. Je to ale film vtipný (někdy i vtipný například díky tomu, že Jane Fonda není schopná po svých asi 345434 plastických operacích mnohdy ani otočit hlavu, ale celá se otočit může). Jednou za čas mě ale baví sledovat film o ničem, kde se sejde plejáda hereckých es a tady jich je opravdu nespočet - ale funguje to.....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Řadící bábinky diskutující o sexu a čtoucí Padesát odstínů šedi....semtam trapné, semtam roztomilé. Neurazí, ale nenadchne. Závěr je inspirující...aneb kdo by nechtěl ve stáří mít po svém boku někoho kdo vás má rád... ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela zábavná komedie, někde v půlce se to zlomilo a nějak mě to přestalo bavit. Obsazení je pěkné. Celkově to má příjemný feeling, což mě překvapilo, moc jsem od filmu nečekal. Hodně mi to připomínalo Sex ve městě, jen trochu slabší. Škoda velké předvídatelnosti a slabšího závěru. Všiml jsem si, že i sama spisovatelka 50 odstínů se tam vetřela do mini roličky. 50% ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Na to jak jsem se tesil na zajimavou divci sestavu, jsem byl nemile prekvapenej strojenejma a umelejma konverzacema, digitalnimu pozadi v situacich, kdy jsem ho jeste nevidel ... proste velky spatny. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Je to v podstatě jen tlachání starých rašplí o sexu... Naštěstí nechybí humor a nápadníci, i tak je to ale spíš nuda a částečně i perverzní a oplzlé divadlo spíš pro seniorky, než pro main stream...40% ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám komedie. :D I když se zde prolínaly čtyři příběhy, každý jiný a něčím specifický, byl tento film opravdu povedený. Líbilo se mi, jak tvůrci dokázali využít motiv padesáti odstínů, i když to o nich až tak úplně nebylo. Ale copak jste nečetli tu knihu? Je to o láce, o kompromisu a o schopnosti se změnit, přizpůsobit se. Každá z členek klubu začala úplně jinde a kde skončily? Přesně tam, kde měly! Nejde napsat, co se mi nelíbilo, asi proto, že nic takového nebylo. Všechno do sebe zapadalo, dokonce i sám život. Film rozhodně doporučuji, určitě se u něj alespoň jednou zasmějete. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Jedná se bohužel o slepičárnu. Píše se to blbě, ale ani plejáda velmi dobrých a sympatických herců a hereček to nezachraňuje. Ty starší "šik" baby jsou v jistém ohledu obdivuhodné, ale co naplat... ()

Související novinky

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

Reklama

Reklama