Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kobiety mafii vypráví svižným tempem příběh mafiánské rodinky prolínající se s kariérou policistky, která je přeložena díky neortodoxnímu přístupu ke zločinu. Skončí ve speciálním týmu jako agent v utajení. I zde však nemá mnoho štěstí a právě pro viditelné výsledky téměř zhatí šéfovi zištné propojení s podsvětím. Proto začíná jednat na vlastní pěst. (PP66)

(více)

Recenze (91)

Alex007 

všechny recenze uživatele

Hustej nářez, tohle bych od polského filmu nečekal. Místy i komedie, no takovej multižánr jsem už dlouho neviděl. Klobouk dolů. Pětihvězda jak vyšitá! Doporučuju! ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Kurva, tak toto bola kurva nálož kurva! Špeciálne od chvíle, keď sa prvý krát zjaví opatrovateľka, sa rozbieha šialený kolotoč udalostí, ktorý vám už nedá vydýchnuť až do konca filmu. Lahko bizarné postavičky sú absolútne brilantne napísané a zahrané a naozaj si nedovolíte čo i len tipnúť, čo sa odohrá nasledujúce minúty a len sa nechávate unášať tým bláznovstvom. Jasné, nie je to žiadna intelektuálna "podívaná", ale tie vyše dve hodiny vám uplynú kurevsky rýchlo kurva. Môj prvý Patryk Vega, ale určite nie posledný, poľská kinematografia ma momentálne najviac baví z úplne všetkých, vrátane americkej, a tak teda ukončujem túto recenziu obligátnym bravo kurva, bravo! ()

Locksley 

všechny recenze uživatele

Kobiety to jsou fakt povedený, hlavně Anežka a blonďatá blbka to zahrály na jedničku, a Olžina policajtka se taky povedla. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočeno, ale měl jsem zmatek v těch ženských postavách. Dost scén mi také přišlo zbytečných, neměly k ději co říci. Přesto jsem se bavil a s klidem mohu sedmdesátku dát. ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku tretej tretinky som začínal byť trošku sklamaný, no nakoniec nemám slov. Poliaci produkujú jednu lepšiu vec za druhou. Tie nečakané scény sú vážne len pre silné žalúdky a odkaz na záver len vyjadruje ich názor na imigrantov - moji manželia :-) ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Poľská kinematografia sa hodne zmáha. Tento príbeh je len jej pokračovaním. Film natočený v plne Poľskej koprodukcii, je síce okorenený vulgárnymi dialógmi, ale nie náhodou. Je o modernom svete, kde morálny intelekt je hlboko potláčaný zazobaneckým primitivizmom, ktorý začína ovládať mravnú a duchovnú morálku, hlavne v krajinách, ktoré po totalitnom režime dostali absolútnu voľnosť. Tento skvele natočený príbeh, trochu ironicky ladený je ďalším poukázaním na túto skutočnosť, ktorá sa len prehlbuje. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Poláci nepřestávají udivovat. Kdykoliv jsem v poslední době narazil na polský film, tak to byla pecka. Nejinak i tato akční, drsná, násilná a skvěle natočená taškařice o kobietách v polské cosza nosztrze. Jedna kobieta neváhá pomáhat a chránit občany rzeczpospolity v mafiánských postelích, další kobietu už nebaví aupairovat v mafiánské rodince a rozhodne se své profesní portfolio rozšířit o mafiánskou bossku, další kobiety a kobietky jsou spíše tragické postavy. A chlopaci jsou tady v podstatě jen do počtu a k likvidaci. Děje je tolik, že by to v pohodě vydalo na desetidílný seriál. ()

Elephant13 

všechny recenze uživatele

Tohle poláci umí! Natočeno ve stylu filmů Pitbull. Ovšem na scénáři si dali pánové ještě více záležet. I druhý díl je dobrý... Čekám na třetí pokračování. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Polská produkce poslední dobou nabízí zajímavé filmy a tento i přes pomalejší rozjezd k nim patří. Nechybí dějové zvraty, sex, ani násilí, lingvisté pak ocení dialogy plné nadávek, které jsou v polštině vyloženě uchu lahodící. ()

listo 

všechny recenze uživatele

Postavíme-li vedle sebe Babičku Boženy Němcové a Dědečka Járy Cimrmana, neubráníme se pocitu, že kurwaaaaa Poláci umí točit filmy evropského formátu - bez pseudopsychologických rozborů a jiných kokotin, zatímco česká kinematografie, ryjící držkou hluboko v bahně, servíruje divákům tátovy volhy a jiné povrchní srajdy. Vega se s tím nemazlí, šije to do diváků jak do psa vidle, syrově, naplno, má to koule, atmosféru, chemii mezi herci, má to vtip, a až na pár nelogických míst v příběhu tomu nejde nic vytknout. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Jsem z toho filmu naprosto znechucen. Přitom to začínalo tak slibně, Mafiáni, obchody s drogami, podvádění, policie v utajení, všechno se tak hezky zamotávalo a vypadalo to jako skvělá mafiánská detektivka. Bohužel scénáristy byl asi zamindrákovaný kokot, kterému se nedaří v lásce a vztazích a tu jeho neschopnost převedl do celého filmu. Takže ve výsledku všichni kterým člověk fandil umřeli a zůstala jen ta nechutná svině chůva. No když to tak vezmu, tak jediný chlap nezůstal na živu. Jediná uklidňující věc, že vesměs hlavní hrdinka (dá-li se tomu tak říkat) končí jako "chůva" a ti kdo film viděli nejspíše vědí, co bude následovat. Co si ale budeme povídat, ne vždy se kvalita filmu vylepší velkým počtem zabitých a tenhle film to akorát potvrdil a mě znechutil celý večer. 45% ()

Catella 

všechny recenze uživatele

No. Jak to popsat... Dalo by se říci, že to je KURWA dobrej film. Nebo... že vypípávat v tomhle filmu sprostý slova by byla KURWA těžká práce. Nebo taky... že se v každym filmu snažím najít nějakou osobu, který fandim a držim pěsti, což tady nešlo, protože všechny hlavní postavy byly KURWA dobrý. Takže závěrem asi takhle... pokud jste tenhle film neviděli, tak si asi říkáte, co to tu KURWA melu za nesmysly, ale až to uvidíte, tak to pochopíte. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

VULGÁÁÁRNÍ , Drsnééé, spletité, místy brutáálnííí , občas nechutné, a hlavně stáále , tedy skoro , VULGÁÁÁRNÍÍÍÍÍ!! ()

Fun_Thomas 

všechny recenze uživatele

Nesmyslná a hloupá kravina. Nechápu zdejší vysoké hodnocení. Ještě tak do poloviny to šlo ale pak dál je to k zblití. Pokud chcete pořád slyšet polsky kurva a vidět hnusný lidi šukat jak králíky tak je to film pro vás. Já to vypnul tak hodinu před koncem. ()

Grázl83 

všechny recenze uživatele

To byla kravina, navíc strašně dlouhá. Po první třetině filmu, která byla dobrá (až na samé zbytečné sex scény) najednou překlik žánru a strašný propad dolů. Celkové scénář dost hloupý, absurdní, nereálný. Ale po vizuální stránce to špatné nebylo. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Vegovi polský mafiánský krimi prostě jdou. Ví přesně kolik namíchat násilí, drog, bouráků, vypatlanejch krimošů, bab, sexu, policajtů, aby vzniklo něco poměrně koukatelného. Závěr: doporučuji. ()

Reklama

Reklama