Reklama

Reklama

TY - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 8 h 13 min (Minutáž: 45–51 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Jenna Ortega, James Scully, Robin Lord Taylor, Adwin Brown, Carmela Zumbado, Marielle Scott, Chris D'Elia (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seznamte se! Tenhle neobyčejný chlapík je Will Bettelheim. Právě dorazil do LA a slíbil si, že si dá od vztahů pauzu. Jenže láska si tě prostě najde. Stejně jako vražda. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (54)

Vančura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to zajímavé, ale jak jsem měl vůči druhé sérii dost obavu (tyto předsudky si vysvětluji tím, že jsem z více stran slyšel, že už to prý není tak dobré), tak se mi asi vlastně líbila víc než první série. Jednak je to díky tomu, že se konečně o hlavní postavě dozvídáme více informací, a díky těm prostřihům z dětství konečně začíná víc dávat smysl, proč se chová tak jak se chová. A celkově už to není takový podivín bez života, jehož jediným smyslem existence je jeho holka - sledovat proces jeho vývoje (až jakési emancipace) mi osobně přišlo fascinující. Druhým důvodem je, že naprosto nezajímavou a fádní Elizabeth Lail (i její postava v první sérii mi byla silně nesympatická) vystřídala velmi zajímavá Victoria Pedretti, na kterou mě hodně bavilo koukat (další dvě velmi příjemná jména jsou Carmela Zumbado a Jenna Ortega - zvláště u té druhé jmenované bych se vůbec nezlobil, kdybych na ni zase někde narazil). Poslední epizoda mě příjemně navnadila na třetí sérii, kterou si samozřejmě nemohu nechat ujít. ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

První sezona se ještě dala, ale tohle byla fak neuvěřitelná slátanina. Postavy, které spolu mluví a chovají se, jako kdyby byly z jiné planety (nebo z Ameriky?) a děj kdy se může stát naprosto cokoli a kdykoli (nemyšleno v pozitivním slova smyslu). Dokoukáno opravdu jen ze setrvačnosti a pro přebytek volného času mezi svátky. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když Ježíš vstal z mrtvých, taky k tomu nevolal poldy, ale co je moc, to je moc a tady nevolá policii vůbec nikdo. Taky Joe se chová čím dál víc nerealisticky a žádný zámek si před ním není jistý. Ano, seriál pořád nějakým zvráceným způsobem baví, i když v podstatě jen kopíruje jedničku s tím, že ještě víc přitlačil na pilu, ale důvěryhodnost už ztratil úplně. No a ten závěr to dorazil. 50% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. sérii moc neprospěla změna lokality a exteriéry kalifornského L.A.. Tak nějak moc to poameričtělo a chybí tomu taková ta romantická komornost první řady. Tahle série se proto může líbit spíš komerčnějšímu publiku. Má to ale taky jedno velké významné plus, protože hlavní hrdinka konečně není otravná a působí lidsky, normálně a ne jako naprostá kráva jako byla Beck. Nicméně co se týče příběhu, vadila mi tam asi jen ta přitaženost za vlasy v závěrečných dílech. Úrovnově je to ale pořád slušná jízda, která moc nenechá vydechnout. Sice s rozpaky, ale těším se na třetí řadu. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii, která silně skončila, jsem se pokračování obával. Jenže tvůrci mě mile překvapili po všech stránkách. Druhá série má svižnější tempo než první, nenajdou se tu hluché díly a děj pádí kupředu. Dalším velkým pozitivem jsou vedlejší postavy: v této sérii jsou sympatické, lze jim fandit a obávat se o jejich životy, což u první série a skupině namyšlených bohatých slepiček neplatilo. Překvapivě i prostřední LA funguje lépe než NY. Teplé podnebí města, oranžové filtry, palmy a horké večery dokreslují téměř až opojnou atmosféru druhé série. Negativa bych našel jen dvě: postava Candice je nezajímavá, nesympatická, možná i špatně zahraná a nemá takový dopad na osudy hrdinů, jaký by postava s tak silnou backstory měla mít. Druhé negativum je finále, které i přes jeden zásadní zvrat bylo plné klišé a nemělo takovou sílu jako u první série. Teď nezbývá jen doufat, že tvůrci ve třetí sérii kvalitně na příběh navážou a mají k osudům postav stále co říct. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)
  • V čase 11:33, když si Joe (Penn Badgley) prohlíží seznamku, tak dívka jménem Morgan drží v ruce půllitr s logem českého pivovaru Svijany. (starblade)

Reklama

Reklama