Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miliardář předstírá vlastní smrt. Naverbuje mezinárodní tým agentů, který se vydá na odvážnou a krvelačnou misi s cílem odstranit brutálního diktátora. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (578)

classic 

všechny recenze uživatele

„6 Ilegálov” tvorí súkromnú a tajnú, podzemnú organizáciu, s cieľom nastolenia poriadku, a súčasne i odstránenia (vymazania) škodlivého, diktátorského režimu, pričom prvá, nebezpečná misia, ich zavedie rovno do talianskej Florencie, kde na samý úvod vidím nadštandardnú a zbesilú, takmer dvadsať-minútovú, divokú naháňačku, kedy si to odnesú aj mnohí civilisti, ktorí boli zrovna v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Táto skupina používa výsostne iba pomenovanie pomocou čísel, t. j. : (I. je Miliardár, II. Špiónka, III. Zabiják, IV. Akrobat výšin, V. Doktorka a VI. Šofér), že zároveň i jeden z týchto šiestich tragicky zahynie (samozrejme, že nepoviem, kto to bude...?), keď nový člen do partie bude sedmička: Blaine, elitný vojak, ale stále ostávajú len šiesti. To najhlavnejšie som zatiaľ ešte nepovedal: „Totiž, úplne všetci členovia zinscenovali svoju smrť, tak aby boli (od)teraz už len neviditeľnými duchmi, že už skrátka vôbec nejestvujú” ! Čiže, už si môžu robiť, čo sa im zachce, trebárs sa naplno venovať svojím záľubám, medzi ktoré patrí aj extrémny adrenalín, ktorým si stále pumpujú krv, asi to už majú v krvi, a tak sa teda zameriavajú na nenávideného, turgistánskeho prezidenta/diktátora Rovacha Alimova, keď prostredníctvom jeho dobrého brata Murata chcú zorganizovať štátny prevrat !!! "Americká" , typická vlastnosť, že sa radi do všetkého miešajú, a ešte o tom nakrútia aj celý film, čo už asi majú jednoducho v genetickej výbave... ? / A presne to tak aj beriem, ako prvotriednu, hollywoodsku zábavu, pri ktorej iba stačí vypnúť komplet mozog, pretože ani nič iné od nás nikdy neočakáva, je to de-facto, dvojhodinová, šialená jazda, plná samých výbuchov a explózií, čo už „Mišo Zátočina” má taktiež odjakživa v krvi, venuje sa tomu už úctihodných 25 rokov (alebo ak chcete - plné štvrťstoročie), že stále má čo ponúknuť, t. j. donekonečna vylepšuje a vycibruje svoj typický TRADEMARK, vizuálnu stránku, ktorú všetci (neu)stále kopírujú, ale nikto sa jej nevyrovná ! Povedal by som, že je doteraz vôbec úplne najdivokejšia, akú kedy mal i s obsahom product-placementu, bez ktorého sa už asi filmová novinka nezaobíde ? Aj Netflix musí z niečoho žiť, však ? Ak by som si mal osobne vybrať, a to buď filmy od Michaela Baya, alebo smrtonosnú sériu Rýchlo a zbesilo, tak neváham ani jednu stotinu, že jednoznačne vyberám režiséra s dušou večného dieťaťa, ku ktorému som voľakedy prejavoval oveľa väčšie sympatie, než práve dnes (nehanbím sa za to, keď poviem, že patril k obľúbeným režisérom, no pred dávnymi letami), no i napriek tomu nemôžem vonkoncom poprieť, ako ma fascinuje jeho dynamický, režisérsky štýl, aj keď prakticky nakrúca filmy totálne o ničom ! A táto novinka je naprostá vizuálna žranica, z ktorej som sa normálne trochu prejedol. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pozor! Snímek obsahuje Product Placement. Na Six Underground jsem se dlouho těšil a jsem moc rád, že to dopadlo takhle. Skutečně je to nejbayovitější z Baye, což je už trademark sám o sobě. Transformeři jsou zapomenuti, fetišista Michael se style vrací k "menším" filmům typu Vojáků z Benghází a Pain & Gain. Vtip je v tom, že tenhle člověk dokáže ze stopadesáti milionovému blockbusteru na doma vytřískat na pohled film ještě mnohem dražší a dlouholetí fanoušci Bayhemu si zde rozhodně přijdou na své. A jsem rád, že si k ruce vzal právě Ryana Reynoldse, který si v posledních letech hrozně oblíbil svoji deadpoolovskou hereckou polohu, jež mě stále neomrzela. Nic víc netřeba dodávat, ty zpomalovačky a přehnané nasvícení mi sakra chybělo. Dvojku chci..8,5/10 ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Amerika. Autá, zbrane, ženy a to celé "kočíruje" R-kový Bay utrhnutý z reťaze ešte z čias Transformerov. Nemá to jediný statický obraz, nemá to jediný záber dlhší ako 3 sekundy, čo v praxi znamená, že tam schová kopec nedostatkov, ale môže to tlačiť over the top. A to sa aj deje. Od prvej sekundy. Totálny Bayhem. 90% ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Bay překopanej pikem si po letech hrábl do režijního rozkroku a vycákal nám do Netflixu hustej cool eRkovej akčňák jak za starejch Mizernejch dob. Bohužel se domnívám, že se Michael nepřiznaně inspiroval u nás v Židenicích, kde už podobná mordparta mimosystémových špiónů působí. Jednička – Ištván „Sadista“ Evženovič – tajemnej osmadvacetiletej špekoun, kterýho VZP, sociálka i berňák dávno vyškrtli z evidence. Jezdí načerno šalinama a exekučníma příkazama z pokut si odpaluje vaťany, co najde v popelníkách před buržoázníma hospodama. Rozhodl se mimo dohled státu trestat skutečný hajzly a svině; minulej týden zbil partu Turků dole u Vietnamců, protože neodpovídali jeho vlasteneckým představám o bílým heterosexuálním muži v produktivním věku a pak zbil i Vietnamce. Volí SPD a umí si připnout placku Ortelu na džínsy rekordně rychle. Dvojka – Věrka „Pinda“ Nováková – Je velitelkou židenický domobrany a viděla všechny Soukupovy pořady. Sní o tom, že ji jednou oplodní Tomio a zplodí spolu rasově čistýho středoevropskýho japonskýho spasitele. Umí ubalit dvacet cigaret pod pět minut. Trojka – Vašek „Taxikář“ Doubrava – Jako jedinej z party se živí legálně. Okrádá zbloudilý turisty na desetinou čárku na tachometru a chodí demonstrovat proti Uberu. V Brně přitom Uber není. Umí nazpaměť Hitlerovy manifesty a parádně to zvládá sluníčkářům natřít na facebooku. Nepoužívá při tom diakritiku, interpunkci ani pravopis, aby zmátl nepřítele. Čtyřka – Toník „Balda“ Degeš – způsobuje v Židenicích amatérský atentáty, aby obyvatele chránil před muslimskými nájezdníky. Před Kauflandem nechal pohozenej batoh, na což musela protiteroristická jednotka reagovat evakuováním parkoviště. Tonda trpí parkinsonem a batůžek s nákupem mu tam omylem upadl. Pětka - Jarka "Trikolóra" Klausová – sedmkrát rozvedená zastánkyně tradiční rodiny a noční můra židenických homosexuálů. Po nocích, mezi celoživotním okupováním pracáku a čtením Blesku, strká do schránek sugestivní letáky z Malování, že homosexualita je nemoc způsobována chemtrails. A konečně Šestka – Táňa „Genderman“ Dvořák – už třetí měsíc na protest nemenstruuje a nelegálními mengele praktikami donutila svého muže rodit. Společně vychovávají sympatického hermafrodita a nemohou se dohodnout, které ze stopadesáti pohlaví mu přidělí. Táňa je ramenatým členem zastupitelstva a hodlá v příštích pěti letech Židenice proměnit v útočiště bezpohlavní masy neidentifikovatelný želé hmoty. A takhle si tady my, naše underground šestka, bereme zákon do vlastních rukou. Mohl ses, Míšo, víš snažit, ale jinak mě to tuze bavilo. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Bay rulez them all! Tuctový příběh o týmu, který zlé kurvy zabíjí a pořádá puče ve vykořisťovaných zemích opatřili Wernick s Reesem nelineární vyprávěcí strukturou, deadpoolovským humorem a hustým gigantickým magnetem, který dostane prostor ve finálním aktu. Spousta krve, prostřelených hlav, nadávek a nádherných záběrů na krásné modelky v luxusní bayovské akci. Reynolds hraje Reynoldse a zbytek týmu je fajn obsazený, ale zapomatujete si jen čísla a hlášky. Backstory jsou rutinní. Mám pocit, že Bay chodí na stránky, ze kterých beru tapety na plochu a filmy pak točí na těch nejúžasnějších lokacích. Nečekal jsem, že se dostaneme tak daleko. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Letadla útočící na nemocnici v Turgistánu jsou F-16. (DerfelCadarn)
  • Postava Čtyřky je mistrem parkurového skákání. Právě o parkurové prvky filmu se postarala britská parkurová skupina Storror, se kterou Ben Hardy trénoval. Benův hlavní kaskadér Drew Taylor je člen této skupiny. (mikki089)
  • Michael Bay si pro některé kaskadérské kousky zvolil členy ze skupiny Storror. Běžně se kaskadéřině nevěnují a původně začínali pouze jako nadšenci parkouru a akrobacie. Dokonale však ovládli pohyb v městském prostředí, proslavili se na YouTube a stali se tak vhodnými kandidáty pro tyto role. (FullHaDes)

Související novinky

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

Reklama

Reklama