Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle seriál mi neuvěřitelně sedl! Prušinovský se po Kobrách a užovkách opět předvedl v dobrém světle, a Petr Čtvrtníček v hlavní roli byl uvěřitelný tak skvěle jako Kryštof Hádek jako Kobra. Perfektní záležitost nasypaná skvělými hláškami a několika překvapivými momenty, to vše podtrženo výstižným vojebávacím (zlodějským) slangem. Aneb "Koho chleba jíš, toho dceru píchej." Nejlepší epizoda: Marcel (5)..."Ale to musíme stihnout vole, zatím ho kouří, ale za chvíli budou píchat, to by ten kluk neměl vidět."..."Mami? Proč jsi říkala mrdej mě?!" ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Na první dobrou zní tenhle námět výborně, přesně něco mezi čtvrtou hvězdou s bžilionem postav a plnou stopáží a Blaníkem, který zas těž z nenucenosti a otevřenosti internetu, jenže, bohužel, to vůbec nevyznívá tak dobře, jak by mohlo, hned z první můžu jako nepříliš zdařilé ozmačit obsazení, pánové Čtvrtnířek a Plesl jsou sice výborní herci (respektive jeden herec, jeden komik), ale sem se ani jeden moc nehodí, Čtvrtníček nikdy vyloženě hereckými kreacemi neoplýval a tady je to znát, neb by byl potřeba někdo, kdo se netváří stejně v seriálu i v čttv, Plesl je sice herec skvělej, ale hrozně blbě obsazenej a podivuhodného mamelukálního vidláckého automechanika/zlodějíčka prostě nezahraje tak dobře, jak by to jiní zvládli, třetí do party Polišenská je obsazená i zahraná lépe, ale její postava za nejmenší konec provazu a vedlejší, epizodní postavy jsou ke vší smůle zahrané odporně. I kdyby byl scénář sebelepší (jakože není), tak s touhle konstelací toho moc nezvládne. ()

Reklama

DonQ 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčka obecně moc nemusím, ale Kája Čížek v jeho podání je boží hajzlík a nejde ho "nemilovat" :) Prušinovský nezklamal, točí skvěle a jeho postavy jsou jako vždy naprosto uvěřitelné. Už se těším na další jeho projekty. Pro mne to je režisér číslo jedna v rámci našeho rybníčku, co kus to perla a je krásně vidět jaký má proti zbytku progres. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Internetový seriál, na kterém je krásně patrné, že když dva dělají totéž, není to totéž. Zatímco první sérii pod taktovkou pana Prušinovského lze označit za svěží vítr v rámci zdejší internetové tvorby, který je neskutečně trefný a hlavně vtipný. Druhá série, které se chopila jiná parta, je již pouze silně podprůměrný dojezd, ve kterém se prakticky pouze recyklují vtipy z té první a povedený vtip lze nalézt jednou za tři díly. Moje hodnocení 65%. ()

honzii 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, pro mě je to promarněná příležitost. I ten Čtvrtníček vypadá, že ho to nebaví hrát. Ano, pár hlášek dobrých, ano, Jarda Plesl je bůh, ale je to prostě scénáristická nuda. Blaník byl úspěšný, protože byl svižný a každá epizoda měla nejen nápad, ale i solidní dramaturgii. Oproti tomu jsou tohle jen takové nudné etudy, které už si ani nemám chuť pouštět. Čtvrťas holt neutáhne všechno. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Jan Prušinovský po dokončení filmu Kobry a užovky (2015) plánoval v roce 2015 netočit a věnovat se jen psaním scénářů, ale nabídka z TV Stream jeho původní rozhodnutí změnila. Dle svých slov ho velmi lákalo točit internetový seriál. (Šéfik)
  • Ve 3. minutě v pozadí zazní „In The Heat Of The Night“ od Sandry a v závěrečných titulcích hraje „Drive“ od The Cars. (SONY_)
  • Dle webového hodnocení, jež si osazenstvo autobazaru prohlíží v čase 1:37 v 9. dílu 2. série "Bílý kůň", je adresa Monte Karla Českobrodská 210, Běchovice, 190 11 Praha. Na této adrese naleznete ve skutečnosti parcelu se zaparkovanými tahači. (rakovnik)

Reklama

Reklama