Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (492)

kepiash 

všechny recenze uživatele

S velkým uznáním jsem sledoval jak si herci dokázali poradit s tím, že se v průběhu měnila osoba, která ovládala jejich avatar. Všichni dokázali dobře měnit své vystupování, takže nebyl žádný problém sledovat kdo koho vlastně představuje. Za to smekám klobouček. Ale nejen pro to je pro mě Next level o chlup lepší než jednička. Především oba dva senioři přidali do světa Jumanji spoustu vtipných momentů, při kterých jsem se hodně nasmál a to je asi ta hlavní motivace se kterou člověk na podobný film kouká. Proč hledat za každou cenu v každém filmu nějakou hlubokou myšlenku, nebo spekulovat nad tím, že po dějové stránce má scénář své mouchy? Někdy je nejlepší prostě jen vypnout hlavu, smát se a odpočinout si po náročném dni v práci. Pokud to uděláte, užijete si dvojku Jumanji tak jako já. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa sám seba pýtať, prečo si podobné kusy ešte aj dodnes pustím, pretože by som žiadny zmyslupný argument nenašiel. Kedysi som takýto výber ospravedlňoval faktom, že každý z nás má potrebu obšas vypnúť mozgové kotúče a navodiť neutrálny myšlienkový stav. Dnes mi to už ale nejak u sebe sama neprechádza, a tak sa vyhovárať nebudem. Tento žáner je dôkazom toho, že človek občas potrebuje robiť alebo vidieť veci, ktoré vôbec, ale Vôôôbec, nedávajú zmysel. Je to základnou podmienkou žitia a zdravého fungovania. Asi. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Pokračování to mají vždy těžké a i tohle bylo o malinko horší než jednička. Ovšem tohle se řadí k těm lepším pokračováním, jelikož je to pořád parádní rodinná, dobrodružná zábava! Tvůrci to navíc opepřili tím, že nám naservírovali herecké legendy Dannyho DeVita a Dannyho Glovera, díky kterým Jumanji dostala další grády. I tak jsem byl ale rád, když se jednotliví členové vrátili do svých původních charakterů. :D Jinak opět musím zmínit, že film má parádní herecké obsazení, jak v roli herních postav, tak v rolí skutečných lidí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka mi sadla dokonale, ale dvojka bohužiaľ potvrdila moje obavy, že vymeniť polovicu hlavných postáv nie je dobrý nápad. V prvom diely si ma získali práve postavy teenagerov a to jak sa správali v telách avatarov. V dvojke sa vrátili avatary, ale Rock a Hart predstavujú nové postavy dvoch dedkov, ktorí sú celý čas zmätený a zmôžu sa len na otázky: čože, prečo, čo to má znamenať? Tým pádom úplne zabili dve hlavné postavy. Jack Black tentoraz tiež nie je tak vtipný, keďže už nepredstavuje ženu alebo mladého černocha a na tom nič extra zábavné nie je. Jediný kto ostal tak ako minule je Karen Gillan, ktorá je stále sexy, ale už nie je tak roztomilo naivná. No a to, že Spencer je zrazu v tele ženy Awkwafiny tiež nijak nezúročili. Sakra, kde sa stratil humor? Videoherný systém tiež ničím novým neozvláštnili a len sa opakujú veci z minula. Akčné scény su síce o niečo výpravnejšie ale zato oveľa viac CGI horšej kvality. Najviac ma mrzí absencia skutočných kaskadérskych scén a minimum bitiek, ktoré za nič nestoja, keďže sú komplet prestrelené CGI. Celkovo ma to vôbec nebavilo. Toto pokračovanie pokazilo všetko, čo v jednotke tak skvele fungovalo. 4/10. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

První polovina byla o dost zábavnější, zhruba jako předchozí díl, protože mě na Johnson hrající se na DeVita dost bavil, vyloženě jsem si u toho vzpomněl na Dvojčata s ním a Schwarzeneggerem. ... ale možná je to i tím že na tu první polovinu jsem se díval po čtyřech pivech a stakanu hruškovice. Druhá půlka už jen převařuje to co už tu jednou bylo, a to je trochu nuda. Zato finální teaser na další pokračování vypadá zajímavě - paradoxně to by s takovou bylo návratem úplně na počátek, do prvního Jumanji, ve kterém se "fantasy" prvky objevovaly v naší realitě. Otázkou je jak do takového příběhu nacpat toho herního Johnsona, Blacka a další, protože je dost nemyslitelné že by se tahle série už obešla bez nich. 6/10 ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se od 21. ledna do 11. května 2019 v Kanadě, USA – Nové Mexiko, Georgia a na Havaji. (Varan)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • V čase 1:18:25 zazní píseň od Guns N' Roses, Welcome to the Jungle“. Stejně jako tomu bylo v předchozím díle na konci filmu. Tam to ale mělo i své opodstatnění, protože film se jmenoval Jumanji: Vítejte v džungli (2017). (randycz)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama