Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (492)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedené pokračování prvního dílu s ješte zábavnějšími postavami, skvělým vizuálem (hroch, opice, hadi...) a nečekaně skvělým humorem, který se dařil 80% filmu. Herecké obsazení potěšilo, zejména vedlejší postava Ohaře z GoT a pak klasika Dwayne a Kevin, kteří se výborně vcítili do role senilních staříků a házeli tam jednu hlášku za druhou a já jsem se obrovsky bavil. Co mi možná vadilo, bylo takové jednodušší finále, které ale prostě k teen dobrodružáku patří a nuceně “musí” udělat happy end. Čekal jsem tragédii, ale tahle adventure jízda to zvládla hodně obstojně a s do detailu zpracovaným příběhem boduje. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Jede se ve stejných kolejích jako před dvěma lety. Hodně dobrodružství, nějaký ten humor a celkově pohodová podívaná pro celou rodinu. Bohužel se ale hraje podle trochu jiných pravidel, kdy si hrdinové střídají avatary, a ukazuje se, že Dwayne Johnson a Kevin Hart jsou možná sympaťáci, ale herecky nestíhají všechno tak, jak by měli. Přesto je dvojka fajn neškodná zábava pro celou rodinu, která prvnímu dílu ostudu neudělá. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zatímco u jedničky stačilo vypnout mozek a užívat si dobrodružnou jízdu. Tak u dvojky by neobstálo, ani kdybyste mozek nechali jít na dlouhý vandr. Takže zatímco u jedničky jsem se vlastně bavil a věděl jsem, že koukám na průměrnou zábavu. A že jednička byla alespoň zábavná. Tak dvojka je prostě jen natahovaní a mlácení slámy. Ten film nemá jedinou zajímavou nebo originální scénu. A když už jsem to jedničce jednou prominul a přimhouřil oko. Tak tady jsem mhouřil tak, že jsem málem usnul. Zbytečné dojení série, které nepřineslo vůbec nic. Škoda, mohla to být alespoň stejně dobrá zábava jako poprvé. PS: Rozumějte "poprvé" v 2017. (45 %) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Totálně zbytečné pokračování, které není výrazně horší než dva roky starý díl, ale stejně mě na to unavovalo koukat. Hlavně kvůli imbecilním vtípkům, jež mě pobavily maximálně v třetině případů. Možná je to tím, že koukat na variaci téhož je vždycky horší pocit, ale na dalším levelu Jumanji je jasně vidět mustr, podle kterého se jede. Přesně víte, kdy kdo upadne, utrousí hlášku, kterou pak ještě zopakuje třikrát dokola. Zkrátka tak moc nenáročný film až je to vlastně protivné. "Jedničku" jsem si pustil doma znovu, i proto, že jsem ji viděl v kině s dabingem, dvojku už ale ne. A ten odporný cliffhanger se samozřejmě dal čekat, ale na další nášup už do kina nepůjdu. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

DeVitův Rock je boží, lepší než ten minulý. Jack Black si užívá polohu žbrblajícího rasistického černocha a ostatní jsou prostě jenom ok. Akční scény nápadité, hlavně poušť a finále se vzducholodí. Konec se vrací k původní zápletce z jedničky a buduje půdu pro další díl, ale nevím jak tam dostanou hlavní hvězdy. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Stejně jako v Jumanji: Vítejte v džungli (2017), i v tomto pokračování se nachází tzv. easter egg na původní Jumanji (1995) s Robinem Williamsem, který tak dokazuje jeho návaznost než reboot. Dočkáme se ho až v jedné z posledních scén, kdy zjistíme, že mnohokrát zmíněnou restauraci U Nory vlastní Nora Shepherd (Bebe Neuwirth), teta a opatrovnice dětí z původního snímku, Judy a Petera. (Andrew94)
  • Natáčelo se od 21. ledna do 11. května 2019 v Kanadě, USA – Nové Mexiko, Georgia a na Havaji. (Varan)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno