Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (476)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je víc sprostá než vtipná. A ve hrané formě to funguje hůře než u Buchet a klobás. Tím neříkám, že tu nejsou velmi vtipné scény, jen jich prostě není tolik. Také scénář je poněkud líný. Díky tomu tu máme pouze dvě postavy a zbytek se nikdo nenamáhal dostat nad úroveň jejich přihrávačů. James Franco i Bryan Cranston jsou ve svých rolích ovšem velmi dobří a i díky tomu je to pořád rozhodně nadprůměrná komedie. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ona je to vždycky hrozná prča, když se dva chlapi přetahují o jednu ženskou. A když je každý z jiné generace, je to ještě zábavnější. Jenže to, co se děje tady, je naprosto bezkonkurenční. Vzpomínám si naprosto přesně, kdy jsem se naposledy takhle válela smíchy. Bylo to tenkrát u Pařby ve Vegas. A to už je pěkných pár let zpátky. Franco, coby šílený přítel Ned je blb a úžasňák zároveň. Taťka je trochu mrzout, ale zase je hrozná sranda sledovat, jak z Neda šílí. Za mě jednoznačně komedie loňského roku. 5* ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem hodně váhal mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Třemi proto, že místy podle mě až zbytečně zasahuje do současné americké popkultury, čímž se neubrání žádná americká komedie, a čtyři proto, že jsem se u ní tak parádně nasmál. Nakonec ale zvítězila upřímnost a chuť se u komedie pobavit, což se mi opět hodně dlouho nestalo. A James Franco to tady ovládal naprosto dokonale. Na závěr jsem se nemohl ubránit dojmu, že film je až moc podobný filmu Fotr je lotr, až jsem si na závěr přečetl v titulcích, že jeden z producentů byl i Ben Stiller. Ten vztah táta a přítel jeho dcery je naprosto jasnej. Každopádně za tu prdel nemůžu jinak! Zatím nejlepší komedie posledních dvou let, která z amerického chřtánu vypadla. A zřejmě jedna z nejlepších postav Jamese Franca za posledních několik let. A že jich nemá málo! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nic zázračnýho to není, myšlenka ohraná, šlo asi ještě nabít dějem a zesílit finále, ale k lepším komediím se zařazuje s přehledem. Důvod jasný - Franco, Cranston a jejich interakce. Říkám si, do kolika asi sehraje tu svou mladistvou nablblost a roztomile kreténskej úsměv, jak už mu táhne na 40 :) Dále baví camea, sídlo plný zvířátek, tech-vymožeností a píčovinek (kapybary), jo a kdo táhne z dalších postav je taky jasný - K.M. Key a jeho estate manager. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Klasická americká „komedie“, kde si dcera najde pošuka a táta se s ním těžko smiřuje. Je tradičně přehnaný, místy nechutný až trapný, ale na druhou stranu se najde i pár vtipných chvil. Celkově ale nic originálního pod sluncem, tohle tu už bylo nesčetněkrát. # příběh ** | hudba *** | humor * | akce * | napětí – | pustil bych si znovu ** ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Podle herečky Megan Mullally měli herci tolik prostoru k improvizaci, že bylo natočeno přes 240 hodin filmu, které se nakonec pro finální verzi sestříhaly na konečných 90 minut. (Dr Lizal)
  • Scenár bol pôvodne napísaný s Benom Stillerom a Jonahom Hillom v hlavných úlohách, mal sa odohrávať na Havaji a film mal mať názov "Aloha". Napokon došlo k výrazným zmenám, no Stiller a Hill pri projekte zostali ako producenti. (Astonko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno