Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 3

(série)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nová generace šéfů kartelu soupeří o moc, novináři se snaží odhalit pravdu a policisti, vojáci, agenti i politici balancují na tenké hraně mezi spravedlností a korupcí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (54)

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laťku to tak nějak s odřenýma ušima stále drží, hlavně díky výborně natočeným akčním scénám. Ale linka s mexickým strážníkem a jeho hledáním sériového vraha je dost nudná a ta postava je strašně otravná a chová se naprosto nelogicky. Když si navíc na konci uvědomíte, že to nijak nesouviselo s dějem zbytku seriálu, přijde vám to plně zbytečné. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trojka jde přesně v duchu hlavního hrdiny. Příliš se zde neakční, spíše taktizuje a chytře povídá. Důležité je mít pokud možno low profile a chytře táhnout figurkami na šachovnici. Po démonovi Escobarovi, hezounkovi Felixovi a gentlemanech podnikatelích z Cali je to další příběh narkobarona, který byl zřejmě ze všech nejcivilnější a nejrozumnější, s tím byly spjaté i výsledky. Spíše než na velkolepou akci se trojka zaměřuje primárně na politickou scénu a na to navazující policejní vyšetřování, stejně tak pečlivě a do detailu rekonstruuje novinářskou práci a nebojí se ani vcelku vkusně vsunout do pozadí celého příběhu jakéhosi nepodstatného dirty poldu hledající masového vraha žen. Ten mi paradoxně přišel nejvíce syrový a autentický, navíc bravurně zahraný. Jako celek pochopitelně tradičně chytlavé, zábavné, přidrzlé. Přesně tak, jak to máme rádi. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jelikož mi mexická odnož Narcos přirostla k srdci mnohem méně než její kolumbijský bratranec, hodně dlouho mi trvalo než sem se "donutil" ke třetí sérii a byla to chyba. Nejen, že pochyby o tom co si budu pamatovat byly zažehnány téměř okamžitě a velmi rychle mi naskákalo kdo je kdo a co se stalo, ale hlavně je třetí série suverénně nejlepší sérií a víc než solidním zakončením. Konečně se tolik nekecá a prakticky od začátku se něco děje a není toho zrovna málo. Paralelních a poměrně důležitých dějových linek je sice minimálně pět, ale všechny (včetně třeba vedlejší linky s mexickým policajtem snažícím se vyšetřit vraždy žen) fungují jak mají, každá dostane dostatek prostoru a nakonec se vše (ne)uspokojivě uzavře.Jedině snad Amadova linka, kdy Amado byl celou dobu víceméně hlavní postava, mi po tom všem co rozjížděl přišla ke konci lehce uspěchaná, ale to je spíš detail. Jinak je totiž závěrečná řada výborná a napravuje rozpačité dojmy z těch místy se táhnoucích předchozích sérií...80% ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série dějově po smrti Felixe Gallarda, kdy jsou na vrcholu bratři Arellanové z Tijuany, ale přeroste je pán nebes Amado Carillo Fuentes, který je prakticky hlavním hrdinou této série a kdy hoši ze Sinaloi se teprve zbírají ze dna. Skvěle namixovaná akce, dějiny narkobyznysu a politiky v Mexiku za mne za pět hvězd. Nejlepší mexický Narcos. Škoda, že závěrečné díly trochu ztrácí tempo a že má nějak moc prostoru utrápený agent Walt, ale i tak brilantní šachovnicová atmosférická partie. Dějově se to ke konci sice kryje se seriálem Prcek (2017) , ale i tak zpracováno lépe a za více peněz. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stačilo si pustit posledních 10 minut předchozí série, kde je hezky všechno sesumírovaný a neměl jsem za celou dobu problém v postavách. Druhá polovina série sice trochu ztrácela tempo, ale za mě to byla nejlepší série z Mexika. Zůstal styl vyprávění ze všech předchozích Narcosů, takže vypravěč, prostřihy na autentický záběry - bez toho už bych si tenhle seriál nedovedl představit. Agent Brolin a jeho tým tentokrát neposrali úplně všechno, ale skoro všechno, takže všechny kartely měly dostatek času ukázat, co v nich je. Jediný, co mi sem nesedělo, byl příběh mexickýho strážníka, který pátral po sériovým vrahovi mladých holek, bylo to jak z jinýho příběhu. Za zmínku stojí to, že nejlepší dva díly této série režíroval Wagner Moura. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (9)

  • Na konci epizody hraje píseň „The Way I Lose My Mind“ od Carla Smitha. (Duoscop)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama