Reklama

Reklama

Jumanji: Vítejte v džungli!

  • USA Jumanji: Welcome to the Jungle (více)
Trailer 4

Když čtveřice školáků objeví starou videoherní konzoli se hrou, o které nikdy předtím neslyšeli - zvanou Jumanji - ocitají se všichni vzápětí v džungli, v níž se hra odehrává, a zcela doslova se stávají postavami, které si pro hru zvolili: z počítačového hráče Spencera se stává odvážný dobrodruh (Dwayne Johnson), náruživý sportovec Fridge přijde (dle svých slov) "o horního půl metru těla" a stane se z něj drobný génius (Kevin Hart), ze všemi oblíbené Bethany se stává profesor ve středním věku (Jack Black) a zamlklá samotářka Martha je proměněna v drsnou bojovnici (Karen Gillan). Společně zjišťují, že Jumanji není hra, kterou si můžete jen tak zahrát - musíte ji přežít. Aby hru pokořili a mohli se vrátit do skutečného světa, musejí se vydat na nejnebezpečnější dobrodružství svého života, objevit, co před 20 lety opustil Alan Parrish a také se naučit sami sebe vnímat zcela odlišně - jinak ve hře uvíznou navěky... (Falcon)

(více)

Videa (12)

Trailer 4

Recenze (936)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Moderní pojetí "Jumanji", které je sice opravdu hodně jiné než klasický film s Robinem Williamsem, ale přesto jako zábavná hříčka, která přenáší svět Jumanji do videohry, funguje velmi dobře. Až tak, že mě to samotnou překvapilo. Humor byl sice jednoduchý (rozhodně nic intelektuálního), ale zato opravdu prvotřídní. Místy jsem se musela chechtat na celé kolo, jednou jsem dokonce jednu scénu vracela, abych se na ni podívala znovu (a musela se znovu smát). A tohle se mi nestává zas až tak často. Zkrátka z humorné situace prohození těl (stydlivý nerd v těle silného svalovce, populární holka v těle obtloustlého chlápka...) se podařilo vytěžit dost. A Jack Black hrál holku opravdu výborně. Tahle komická akční jízda nakonec měla svoje kouzlo a já se pobavila natolik, že jsem po zhlédnutí byla naprosto spokojená. Ráda se podívám na pokračování. ~(4,2)~ ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

DžůůůůMandžíííí !!!! A piču...furt sedim na skále a, i když je drahokam zpátky na místě, stejně mě nikdo do reálnýho světa nevrací. Což je pěkně v prdeli jelikož jsem si jako postavu vylosovala tlustýho, chlupatýho, malýho týpka s malým šuldou na kterýho se štítím sáhnout i když se jdu vychcat. Všichni ostatní jsou bez čárek, já mám už jen jednu na ruce a smutně vzpomínám na tu mezi nohama, co jsem se v ní často hrabala, když jsem přemýšlela (hlavně ve škole to byl občas průser) . Teď můžu max osedlat tuhýho Rocka co zůstal tvrdej i po smrti nebo laskat stejně tuhou sexy drsňačku, ale jako každý nekrofil se bojím, že se mi ten vztah s nima časem rozpadne...To zas byl nápad hrát deskovku předělanou na konzoli, však jsem dobře věděla proč si chci radši dát mírumilovně lajnu a litr saké. Jako jo, byla to zábava i jsem se zasmála, ale teď jak je konec a já tu trčím na prdeli na skále tak si říkám, že jsem chtěla něco víc. Tak ještě jednou, ať jsem zase plochá rákoska s krásným tělem, DžůůůůůMandžíííí !!!! Ha !!! Morfujemééééé pyčo !!! ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem nečekal, že tomuto filmu dám 5 hvězd a pravděpodobně je to i za mě prvních 5 hvězd pro film kde hraje Dwayne Johnson. Perfektní předělávka klasiky, tedy deskové hry Jumanji, do světa videoher. Především se mi líbí interakce podstaty postav s charakterem hráčů a film je zábavný a plný hlášek. Také bych ocenil výběr herců a jelikož film chápu jako komedii a rodinný celovečerák, tak mu ani nemám co vytknout. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Martha, come look at my penis!" ___________ Svěží, originálně modernizovaný a dozajista neméně zábavný upgrade původního námětu, který svému legendárnímu předchůdci určitě nedělá ostudu. Samozřejmě, jde o standardní blockbusterovou podívanou, ale casting je natolik charismatický a samotná zápletka jako taková disponuje tak rozmanitou plejádou nápaditých gagů, že superlativa zcela zastiňují jakákoliv negativa. Taneční scéna Karen Gillan ženiální. Robin Williams by si nové Jumanji bezpochyby užil. Nečekal jsem to, ale královsky jsem se bavil. Těším se na sequel. Biology, bitch! ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Jumanji nie je katastrofou, ako sa mnohí z vás obávali. Je to slušný blockbuster, ktorý bez ujmy na zdraví prežijete, ale za dva týždne si na neho ani nespomeniete. Keby išlo o adaptáciu existujúcej videohry, bola by táto snímka vrcholom týchto prerábok. Treba iba vypnúť mozog, pohodlne sa usadiť a zložiť nostalgické okuliare. Eskapády Robina Williamsa boli totiž určite zábavnejšie, ale nie zas o toľko. Mily blockbuster s par fajn napadmi. 7/10 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (36)

  • Severoamerické tržby dosáhly 404,5 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 995,3 mil. (NIRO)
  • V pokoji Alexe (Nick Jonas) z roku 1996 jsou na zdi plakáty skupiny Metallica a Pink Floyd. (TaNya_)

Související novinky

Dwayne Johnson chystá herní návrat

Dwayne Johnson chystá herní návrat

02.02.2022

Ačkoliv na filmovou adaptaci akční hry Doom z roku 2005 s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli jen málokdo vzpomíná s láskou, Johnson samotný se herních filmů ale tak úplně nezřekl. Vedle Dooma má na… (více)

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Dwayne Johnson jako lidový hrdina

Dwayne Johnson jako lidový hrdina

11.10.2018

Herec Dwayne „The Rock“ Johnson (Rampage Ničitelé, Pobřežní hlídka) si zopakuje spolupráci s režisérem Jumanji: Vítejte v džungli! Jakem Kasdanem (Zkažená úča), aby společně natočili příběh… (více)

Reklama

Reklama