Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vnímavá Theo jako by v neklidné mladé pacientce, kterou pronásleduje hrozivý úsměv pana Smileyho, viděla sebe sama. (Netflix)

Recenze (24)

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejděsivější epizoda. Pořád je to pomalé a lehce zmatené, ale linie už se vyjasňují a tento díl asi zatím nejvíce odkryl karty domu i lidí, kteří jej opustili. Každý díl se více věnuje jedné z postav. Minule to byla balzamovačka, tentokrát dětská psycholožka. Vedlejší linie s panem Smajlíkem byla fajn, jen jsem poněkud zklamán z obligátního vyústění. Nemohla být sedačka z výprodeje plná vzpomínek na dřívější násilí a malá holčička citlivá k jeho emanaci? Bylo by to stačilo :-/ Po doteku mrtvoly jsem čekal, že nebude nic. To by mne asi znejistělo víc. I tak jde o creepy díl, po kterém jsem se budil ze spaní. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tretej epizóde konečne nastáva zlom a teda konečne sa divák je schopný orientovať v tom, čo vidí. Minimálne ja som sa konečne naučil kto je kto a čo tu vlastne celý ten čas nehrá. Trochu ma zamrzelo že do seriálu vstupuje istý, podľa mňa už aj v rámci nadprirodzena o ktorom Haunting zatiaľ je, príliš nerealistický prvok. Celú epizódu som to akosi nebol schopný pobrať. Nakoniec som sa s tým však zmieril a vďaka tomu, ako začali tvorcovia vystrkovať rožky s naozaj premakaným strihom, prikloním sa ku 4*. Jednoznačne ma k tomu dokopala aj bodka epizódy v znamení ďalšieho perfektného strihu. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doporučujem priaznivcom strašidelních pivníc v útrobách veľkých domov. Naopak tí, čo sa podobným miestam vyhýbajú veľkým oblúkom, by si mali nechať zájsť chuť a radšej prejsť na štvrtú epizódu. Asi "najplíživejšia" časť doteraz, len škoda tej jednej lacnejšej ľakačky, mohla byť pokojne aj bez toho zvukového efektu, vystrašila by tak či tak. Skáče sa v čase hore dole, ale vďaka umnému strihu sa budete v deji bez problémov orientovať. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl plný bravurně vyprávěného příběhu s perfektními hereckými výkony. Tato epizoda se věnuje Theo, která je aktuálně se Stevem z rodiny nejzajímavější a to i především díky jejím schopnostem, které zdařile stále tají. Pomalu ale jistě se dozvídáme záhadné události tohoto nepříjemného domu a životy rodiny, která v něm žila. Scéna ve sklepě brrr. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To prolínání přítomnosti s minulostí je prostě dokonalé. I na dále se straší především decentně v linii z minulosti ve strašidelném domě a to je prostě bomba. Tvůrci vůbec netlačí na pilu a jde jim to opravdu parádně. Navíc vizuálně se jedná opravdu o špici. Samozřejmě, že se najdou tací odborníci, kteří to odsoudí, zřejmě jim chybí gore, ale o to tu vůbec nejde. Seriál si zatím drží vysokou úroveň a věřím, že si ji uchová i nadále. Pro mě zatím parádní zážitek. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama