Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová talkshow Vaška Kopty představí známé tváře úplně jinak, než jsme zvyklí. V Koptashow se dozvíte to, co by vás ani nenapadlo… Fotografie z dětství? Zapomenuté role? Písničky do šuplíku? Nebo nějaká roztomilá úchylka? Uvidíte své oblíbené herce, spisovatele, režiséry, tanečníky nebo třeba sportovce v úplně novém světle. (Česká televize)

(více)

Recenze (69)

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Obtloustlej humusák Václav Kopta sype parádní vtípky z rukávu jeden za druhým, čemuž se vehementně směje publikum, na které jsou neustále prostřihy, že to dělá snad polovinu tohoto úžasného pořadu. To je ale bžunda, opravdová legrace a humor, degradovaný na fekální porno. Další kapitolou, která svědčí o vytříbenosti Koptashow jsou jeho hosté, vesměs stejné nuly, pitomci, blbci, idioti a kreténi jako je sám král všech těchto hovad Václav Kopta. ()

BruceTichac 

všechny recenze uživatele

Pana Koptu mam rad, ale porad Koptashow se tvurcum nepovedl. Tesil jsem se na porad typu Vsechnoparty nebo Show Jana Krause. Bohuzel se jedna o estradni show, ktere tady vznikaly v 90. letech - umely nuceny smich divaku, predem dane dialogy, nuceny potlesk,.... Porad nezachranili ani zajimavy hoste. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý a baví mně to. Mám s tím ovšem jeden a zcela zásadní problém. Je to naprosto šíleně prostříhané a je to na tom hrozně vidět. Nechápu, proč to nemůže být delší. Bohužel tomuto pořadu nevěštím dlouhou budoucnost, obávám se, že bude velice krátká, ale do té doby se budu těšit na každý díl. protože Kopta je tradičně fajn, hosté zatím také a ani formát není špatný. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Použijem teraz českú hantírku a spýtam sa: Ty vole, co je to za mrdku? Čo sa to objavilo na obrazovke českej verejnoprávnej televízie? Píčo! Ako je možné, že takýto primitívny, hnusný, debilný tlustoprd dostal priestor v hlavnom vysielacom čase prezentovať svoju úbohosť, bazbrehú trápnosť, nudnú exhibíciu a moderátorskú impotenciu? Kurva Kopta, to je aký kokot? Kde v piči ho vyhrabali? Kto ho pretlačil do ČTV? Splachnite to hovno čo najskôr do žumpy. Veď je to totálny odpad! ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zoufale vedený a nevtipný pořad jsem už dlouho neviděl a neslyšel. Veselé historky bez humoru, tápající hosté, moderátor beze smyslu pro timing - zlatý Šíp, který i přes svůj věk dokáže stále moderovat vtipně a v podstatě citlivě, i když jede po hraně. Tady mi často spousta věcí už přijde za hranou trapnosti. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Show se natáčí v brněnském studiu České televize. První díl se natáčel 17. prosince 2018. (Henry007)

Reklama

Reklama