Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pár, který má nakročeno k rozchodu, se nachomýtne k vraždě. V divokém závodě s časem pak musí najít skutečného vraha a očistit svoje jméno. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Po skvelej Murder Mystery prišiel tento veľmi podobný film, za mňa však citeľne slabší. Ústredná dvojka sympatická, potešila aj dĺžka filmu a celkové svieže poňatie. Horšie na tom bola zábavnosť, kde som sa fakt zasmial len málokedy a niekdy mi to už prišlo otravné. Ako priemerná komédia super a isto na ňu čoskoro zabudnem. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Příjemná nenáročná komedie, jejíž největší předností je ústřední duo a vypointované gagy. Snímek Lovebirds sice nenabídne nějak zvlášť originální příběh, avšak jako odpočinková zábavná záležitost na volné odpoledne dostačuje více než dobře. A to mi tentokrát vážně stačí. (Netflix) „I’m going to give you lovebirds a choice. What’s behind this door, or bacon grease to the face?“ ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Novinka, netflix upozornil. Po 10 minútach som si myslel že to vypnem , plus, hovoril čo je to za blbosť. Ale vydržal som a celkom sa to rozbehlo. Ale určite by som čakal viac. Nie moc dobré postavy. Dej tiež slabý. Som rád že to bolo také krátke. A prečo za tri? Pár krát som sa zasmial. Ale kvôli absurdnostiam. Toto malo ísť do kín? Aspoň že to presunili na netflix, ale na druhú stranu, bola by kinopremiéra. 3* ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prečo tu vôbec jazdí na bicykli? Čo sme v Európe?“ Mrzí ma to, ale strašne slabé. Prižmuroval som oči, kde sa dalo, ale zhruba v polovici mi docvaklo, že toto proste naozaj vôbec nefunguje. Trailer ma bavil, ale v hotovom filme nie sú vtipné ani tie scény, ktoré boli vtipné v traileroch. A všetky tie vzťahové veci sú urputne nudné, to bez debaty. Kriminálnu zápletku ani komentovať nebudem. Ale Kumal Nanjiani je podľa všetkého dosť dobrý komik a je možné, že za istých okolností ho v Hollywoode čaká superhviezdna kariéra. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

fajnová jednohubka,která je stejně jako ostatní "Nanjianiovky" postavená na tom,že se v ní děje dost poměrně vážných věcí,umírají lidé a zároveň je to hodně odlehčené a ukecané,což Kumail umí,podobné role mu sednou a i tady je to velmi často dost vtipné.Skvěle tu navíc funguje jeho chemie s (pro mě neznámou) Issou Rae.Už z traileru jsem nabyl dojmu,že tohle by mě mohlo bavit a jsem rád,že jsem se nespletl...70% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Film mal mať premiéru 14. marca 2020 počas festivalu South by Southwest a následne mal byť uvedený do kín 3. apríla 2020 pod záštitou Paramount Pictures. Avšak kvôli celosvetovej COVID-19 pandémii, festivalová premiéra ako aj uvedenie do kín bolo zrušené, a Paramount predal film Netflixu za neuvedenú sumu. (drake31)
  • Film měl původně uvést Paramount Pictures 3. dubna 2020 normálně v kinech, ale kvůli pandemii koronaviru a uzavírání kin film uvedl Netflix. (SONY_)
  • Natáčelo se v New Orleans (Louisiana, USA). (SONY_)

Související novinky

Netflix díky pandemii roste

Netflix díky pandemii roste

23.04.2020

Streamovací gigant Netflix čerstvě oznámil, že za první tři měsíce letošního roku získal dalších 15,8 milionů předplatitelů, což je podstatně vyšší číslo než předpokládaných 7 milionů. Celkově si… (více)

Filmový festival SXSW bude online

Filmový festival SXSW bude online

03.04.2020

Jedna z mnoha událostí, které doplatily na současnou pandemii, byl i filmový festival v americkém Austinu South by Southwest. Na akci se tradičně setkávají filmaři z celého světa, promítají se… (více)

Reklama

Reklama