Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(20)

Recenze (2)

Galerie (1)

Zajímavosti (37)

  • Když má kapitánka Whitfieldová (Gail Strickland) halucinace v jídelním stanu, plukovník Potter (Harry Morgan) řekne zvědavému vojákovi, že má „dt“, což znamená Delirium Tremens. Delirium tremens, volně přeloženo „šílenství s třesem“ nebo též alkoholové delirium, je život ohrožující stav, který vzniká u alkoholiků při náhlém přerušení užívání alkoholu. Halucinace jsou jedním z příznaků ukončení pití. (sator)
  • V závěrečné scéně v důstojnickém klubu, kde hrají poker, Sidney (Allan Arbus) říká: „Pánové, Patty a Maxene jsou na pódiu, LaVerne čeká v zákulisí...,“ což je odkaz na Patty, Maxene a LaVerne Andrewsovy, tedy soubor Andrews Sisters, který byl velmi populární vokální skupinou před a během druhé světové války. V roce 1954 se však rozpadl. (sator)
  • V tomto díle chtějí potěšit B.J. Hunnicutta (Mike Farrell) tím, že jeho ženu Peg přemluví, ať mu pošle filmový pozdrav do Koreje. Jeho ženu zde hraje Catherine Bergstrom. Skutečná manželka Mika Farrella se jmenuje Judy Farrell a hraje v pěti dílech sestru Able. (sator)

Reklama

Reklama