Reklama

Reklama

Nezkušená posádka se vydává na nevídanou cestu do vzdálené základny. (SkyShowtime)

Recenze (31)

HAL 

všechny recenze uživatele

Jako pilot seriálu je Emissary vynikající sci-fi záležitostí, nepochybně jeden z nejlepších pilotních dílů jaké jsem kdy viděl. Horší už je když se na něj dívám bez mhouření očí jako na samostatně stojící film, nevyrovnané tempo a občas až přílišná zkratkovitost vyprávění jsou místy až příliš evidentní... ale i tak je finální filosofická pasáž kombinovaná s útokem Cardassianů na stanici vyloženě geniální. I když fanouškům nového "teen Star Treku" od Abramse by z ní nejspíš vyskákala hnisavá vyrážka na celém těle. 8/10 ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na pilotní díl... to je vlastně... dost nad průměrem. Okolo se mihne Picard, aby dodal dojem Star trek kontinuity, dojde k hezkému představení několika zajímavých hlavních postav, je tam několik konfliktů, které rovnou představí trochu netradičně složitější výchozí uspořádání sil v příběhu... pro někoho kdo ví pro co si jde super. Pro "náhodného diváka" by to asi mohlo být trochu... víc dramatické, ale zase je otázka, kolik takových vůbec okolo bude. Efektivně 3*, ale jako pilotní díl to dává příslib věcí budoucích, což je vlastně účel, takže 4. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení s odřenýma ušima. Není pochyb, že třetí St seriál se rozjel velmi kvalitně, velkolepě a se vší parádou, ovšem přece jen mi Emissary příjde trochu na hraně. Máme tu slušné triky které vůbec nepůsobí lacině, seznámíme se s postavami seriálu a dostaneme originální a zajímavý příběh, který mi ale nepřijde zrovna dotažený a za jinými piloty Star Treku dost pokulhává. Ben Sisko mi zatím moc nesedl, zápletka výborná, Cardassiani potěšili, ale nejlepší na tom stejně je kapitán Picard a zajímavé propojení s Novou generací. No, uvidíme, jak to bude dál. Za pilot 70%./10.3.13 - Měním názor, je to jasně za plný počet. ()

Lamount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deep Space byl prvnim ST serialem, ktery se dostal na ceske obrazovky a proto ma u me dulezite postaveni. Sice jsem tenkrat (musel byt tak rok 1992 nebo 3) nechapal, proc tam neni nikde kapitan Kirk a Spock (znal jsem je z filmu z videopujcovny:), ale zamiloval jsem si menavce Oda a tejmnou cervi diru do Gama kvadrantu. O mnoho let pozdeji jsem se k serialu vratil, protoze ho nikdy u nas nedovysilali a teprve od treti rady do konce mohl docenit kvalit tohoto klenotu. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nič výnimočné z tohto pilotného dielu ďalšej Star Trek série nevzišlo, ale dá sa povedať, že sa jedná o jednu z tých lepších častí. Hlavne potešilo vcelku logické prepojenie Next Generations s DS9 a Pickard určite potešil. Nie som si ale istý, že tento seriál dosiahne kvalít TNG, keďže som ho ešte nevidel. Každopádne jednotlivé postavy som si hneď celkom obľúbil. 60 % ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • V době natáčení pilotu nebyla ještě zcela hotová maska ferengijského barmana Quarka (Armin Shimerman). Jeho představitel proto nosil umělý nos určený pro jeho seriálového bratra Roma (Max Grodénchik). (mirliflore)

Reklama

Reklama