Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Alternativní historie (S01E17)

(epizoda)
  • USA Alternate Histories

VOD (1)

Obsahy(1)

Chcete vidět umírat Hitlera na sto a jeden neuvěřitelný způsob? Tak prosím. Vítejte v  Multiversity! (Netflix)

Recenze (58)

BroDan270 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvotný nápad ma nadchol, čakal som ale asi skôr reálnejšie udalosti. Čo ak by sa utopil ako malé dieťa (naozaj sa skoro utopil) alebo čo ak by ho ten francúzsky vojak na fronte počas 1. svetovej zastrelil a neušetril. Vzišla z toho však naozaj kokotina, aj keď musím povedať, že v tom dobrom slova zmysle. Aj keď to na mňa až tak nezapôsobilo, no Gluugsnergluug ma dostal do kolien 🤣🤣 Aj sexuálny maratón s viedenskými prostitútkami vyzeral lákavo, hoc sa končil smrťou 🤣 ()

choze 

všechny recenze uživatele

Animovaný Adolf 7x různě umírá a historie potom nabírá různé směry... Skvělý nápad (program Multiversity ukazující alternativní historie) a pár fajn fórků. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní nápad s alternativní historií, kdy můžete změnit nějakou událost v minulosti a sledovat, jak to ovlivní budoucnost, mě dostal. Bohužel nadšení velmi záhy vyprchalo. Tvůrci si vzali na paškál tu vůbec nejotřepanější možnou postavu, která napadne úplně každého jako první - Adolfa Hitlera. To by mi ještě nevadilo. Bohužel, tahle přehlídka trapnosti a ubohých nápadů měla v mých očích asi takový smysl pro humor, jakým překypuje Petr Fiala - vůbec žádný. Přitom to téma otevíralo dveře do kořán neomezeným možnostem. Animace mě také nijak neoslovila. [30 %] ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7 různých alternativních scénářů Hitlerovy smrti :D No já jsem se teda bavil výborně a animace Adolfa a židovského dítěte mě pokaždé rozesmála. Bezduchá zábava bez pointy, ale zato s výborně nadsázkovým obsahem. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální hovadina, ale řehtal jsem se od začátku do konce. Maldonado s Torresem natočily 3 filmy a všechny dostaly plnou palbu. Za mě vítězové projektu a doufám, že někdy natočí celovečerák. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová aplikácia umožňuje ľuďom zmeniť udalosť a predpokladá, ako by sa svet vyvíjal...Na škodu veci je, že sa jedna iba o zmenu smrti Adolfa Hitlera a nie viacerých postáv a, ako inak, v prípade víťazstva Ruska sa vo vesmíre pristane neskôr a nad tým sa už ani nedá zasmiať ani plakať, to už treba ľutovať. Ďalším faktorom je, že keďže som prečítal knihu Stephena Kinga o atentáte na Kennedyho a o alternatívnej realite nezdal sa mi ani nápad nijako mimoriadny. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvotní nápad skvělý, ale vypadne z toho jen hromada trapných, prvoplánových fórků, které ani nejsou moc kreativní. Je to takový absurdní humor z AliExpresu. Kromě kapitoly "krysy a olihně" mě nezaujalo snad nic. 2* ()

Reklama

Reklama