Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nic netušící šéfkuchař ze San Francisca se stává posledním ze starobylého rodu zabijáků, kteří jsou vyvoleni, aby tajemné síly Wu chránili před nepovolanými. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Těch zdejších 60% je adekvátních. Po shlédnutí celého seriálu musím podotknout, že se delší dobu rozjíždí a než poznáme skutečného záporáka, pomalu půlka epizod uplyne. Příběh a mytologie Wu obecně má hodně děr, a je lepší se v ní příliš nerejpat. Tvůrci se očividně inspirovali seriálem Avatar: Last Airbender, bohužel ale nemají svůj svět tak dobře promyšlený. Co se týče akčních scén, některé jsou vyloženě vyníkající (hlavně Iko Uwais / Lewis Tan / JuJu Chan), někdy o trochu slabší. Asi nemůžete mít všechny herce experty na martial arts :). ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ach škoda takýchto borcov na tak prestrelený mafiánsko fantasy blábol. Záver bol kupodivu schopný aj trochu zatriasť emicionálnym stromčekom (Keď už na to pozeráš 10 hodín, bodaj by nie...) A niečo z toho na dosah popadalo, ale hlavne palec hore za tie martial scény. Aziati v tomto budú mať vždy oproti Holly vždy navrch aj keď urobia film s rozpočtom 2% bežnej hollyptákoviny. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

No neviem. Nemastné neslané. Viem, že kvôli schopnostiam Iko Uwaisa som čakal asi nemožné, ale predsa len to bolo max priemerné. Bitiek je tam tak jedna na časť, Mark Dacascos sa tam len mihne, takže som sa tešil na neho zbytočne a bitky tam boli v konečnom dôsledku možno lepšie na ženskej časti ako na mužskej. Záver bol odfláknutý, nezáživný a cliffhanger lákajúci na druhú sériu nemastný neslaný. Kvôli Ikovi do toho síce určite pôjdem znovu, ale popravde skresám očakávania na minimum, snáď ma to trošku milo prekvapí. Inak postavy boli celkom sympatické Iko, Katheryn Winnick, Byron Mann, Lewis Tan, Tommy Flanagan až teda na Li Jun Li, tá bola aj nesympatická, aj slabá, to jej náprotivok Juju Chan bola efektná, jej nástup na policajnú stanicu stál za to. Efektné veci sa striedali s takými, kedy som mal chuť pretočiť to. Ako výsledok to síce bol ten už spomínaný priemer, ale ak by som to mal alebo nemal odporučiť, popravde by som zaváhal. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Začínalo to celkom dobre, hoci na môj vkus až príliš veľa postáv na rozbeh deja. Ale neskôr sa z toho stal akýsi čudný mišung, ktorý smerom ku koncu bavil čím ďalej tým menej. Jediné čo oceňujem boli vizuálne efekty a vzájomné súboje, ktoré neboli najhoršie. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tomu říkám něco dokonale podělat. Kdo viděl první díl a vydržel nečekal určitě nic světoborného. Ale když už se tvůrci do něčeho takto prapodivného a odvážného pustili, měli jít klidně na dřeň únosnosti a zkusit z toho dostat béčkovou událost roku. Velké nesnáze v Malé Číně trochu jinak? Říkal jsem si. Ne. Celé to spadne časem do nudy, opravdu špatných tvůrčích rozhodnutí a i ten Iko ztrácí dech. A to jak v bitkách, tak vlastně ve všem. Když jsem u osmé epizody myslel, že se to zvedne, závěr bez špetky invence mě zklamal. 60 procent za odvážný, ale špatně provedený pokus. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • 1. série se natáčela od 13. srpna do 20. listopadu 2018 ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama