Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Česká bláznivá komedie připomínající pohádku o hloupém Honzovi, který všechny zlé přechytračil a získal všechno, co takovým hrdinům přináleží.  Honza se tu ovšem jmenuje Vít Dolejší, všeobecně přezdívaný Vitoušek. V podzemí Národního divadla hlídá stav spodních vod a když dostane padáka, protože divadlo připadne jeptiškám, nezbývá hrdinovi než zdědit po dědečkovi z Ameriky karlovarský hotel Richmond a pět milionů dolarů, vázaných na jeho rychlou rekonstrukci. V tom okamžiku se ovšem hrdina ocitá v síti intrik zbohatlého veksláka zvaného Boss, ředitele hotelu a bývalého estébáka Křiváčka a vychytralého advokáta Wágnera. Ve hře jsou však nejen velké peníze, ale také půvab notorické hráčky Alice, do níž se Vitoušek zamiluje a pak všem ukáže, že vůbec není takový blbec jak si všichni mysleli. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

Rattlehead

Ano Potměšila som si potom všimol na konci, a Langmajer sa mi tiež zdá, že to bol jeden z tých policajtov, teraz som si to pozrel. Dík.

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Sobotu odjakživa nesnáším, trapný blb, tahle "komedie" to jenom potvrzuje. O porevoluční bandě chrapounu skvěle pojednává Dědictví Věry Chytilové, tohle veledílo i hodnoceno odpadem je moc.

Rattlehead

Rattlehead (hodnocení, recenze)

AxelWers

Langmajer je podle mě jeden z policajtů, kteří otravují Sobotu, lovícího klíče. A Potměšil je samozřejmě úplně v závěru ten, kdo provádí Sobotu věznicí.

na příspěvěk reagoval AxelWers

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Přemýšlel jsem, jestli dát jednu hvězdičku za zadeček Simony Chytrové, ale zas tak úžasná holka to nebyla, takže odpad.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Mne sa ten film páčil. Roman Skamene ako záporák super a Luďek ako vždy správne zajakavý a blbý. K hodnoteniam len tolko, keď sa vám nepáči nepozerajte. Tento film je robený pre ľudí na pobavenie a nie na siahodlhé komentáre. Keby som sa mal riadiť podľa hodnotenia filmov tu na čsfd tak by som asi v živote nevidel dobrý film.

Ladeo

Ladeo (hodnocení, recenze)

Název přesně definuje kvalitu tohoto snímku. Gratuluji V.Olmere !

Reklama

Reklama