Reklama

Reklama

Beavis a Butt-Head

(seriál)
  • USA Beavis and Butt-Head
Trailer
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (1993–2023), 50 h 13 min (Minutáž: 11–48 min)

Tvůrci:

Mike Judge

Předloha:

Charles Dickens (kniha)
(další profese)

Série(10) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Kreslený seriál z devadesátých let se vrací na MTV! Záměrně neinteligentní a hrubozrnní středoškoláci Beavis a Butt-Head si dělají legraci z reality show, internetu a diskutují o veškerém dění kolem sebe. Beavis a Butt-Head jsou hloupější než kdy jindy! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni, kdo trávili desítky hodin týdně u TV obrazovek při sledování MTV znají tuhle dvojku dokonale. Kde, že byly ještě všechny Southparky a podobné záležitosti. Vše diktoval seriál Beavis nad Butt-head. Byli nechutní, byli hloupí a byli drzí. Není divu, že se tehdy všem náctiletým strašně líbilo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál "Beavis and Butt-head" sa stal fenoménom deväťdesiatých rokov minulého storočia. V roku 1993 sa objavil na obrazovkách hudobnej televízie MTV a udržal sa tam až do roku 1997. Získal stá tisíce fanúšikov a i zhruba rovnaký počet odporcov. Človek mohol toto duo pubertálnych výrastkov buď milovať alebo nenávidieť. Beavis v tričku kapely Metallica a jeho parťák Butt-head s logom AC/DC na hrudi boli hodne kontroverzné postavičky. Ja som mal týchto dvoch neokrôchaných, drzých amerických kokotov celkom rád. *** ()

Reklama

Dudros 

všechny recenze uživatele

prvýkrát som na týchto dvoch idiotov natrafil pred 7 rokmi na VH1 a pozeral som že čo je to vôbec za volovinu. No po čase ma to začalo riadne baviť kvôli animácii a atmosfére starých dobrých 90tych rokov a hlavne kvôli metalovej a rockovej hudbe v seriáli, to ma vážne potešilo. Je to skratka taká kravina, až je to skvelé. Výborná oddychovka na zabitie času, ktorá sa podľa mňa najlepšie pozerá v noci pred spaním. YOU DO NOT WANT TO FACE THE WRATH OF MY BUNGHOLE! ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, presne takovi jsme byli, kdyz jsme jeste byli mladi a krasni... Kazdy chtel skorovat, uzivat zakazane latky, delat si posmech z ostatnich nevyvinutych jedincu a divat se na kabelovou televizi - a pak z toho nekteri vyrosli a stali se serioznimi obcany - hnus!!! Jestlize nahodou nekde sezenete, nenechte si ujit - aspon ten "celovecerak" B&B do America nebo nekterou z PC her. Ale pravda jako v kazdem serialu se strida obdobi tucnych krav s obdobim chudym. Stejne je to nejspis to nejlepsi, co vyslo z MTV....I am cornholio!!! ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Nevkusný, neumělý pokus o humor ve stylu South Parku, ovšem pouze s čistě lokálním dosahem (odhaduju tak nějakých 5-10 největších měst USA) a zbytku světa nemá a ani se nesnaží nic říct. Nijak mi nevadí kontroverze ani politická nekorektnost, naopak takových věcí si u komedií podobného žánru velice považuji, ale v tomhle případě je hlavní problém to, že to prostě není vtipné. Je to určitě kultovní záležitost ale to nic nemění na tom, že jde o čistě bezduchou zábavu bez jakékoli satiry společnosti, či jiných hlubších motivů a to je prostě špatně u seriálu s takovým dosahem, jaký mu zajistila MTV. Připojím osobní poznatek, že tyto animace mi připadají vyloženě odporné. odpad! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (13)

  • Logo fastfoodu Burger World, který se v seriálu objevuje, je ve skutečnosti převrácené logo fastfoodu McDonald's. Jméno fastfoodu bylo převzato z filmu Jak se dělá televize (1989). (slatkac)

Reklama

Reklama