Reklama

Reklama

Na společné večeři se sejde několik párů a po pár sklenkách se rozhodnou, že svoje telefony položí na stůl a všechny zprávy, vzkazy i telefonáty budou ten večer sdílet. Zprávy se přečtou nahlas, hovory budou nahlas. Vždyť o nic nejde, bude zábava. Jenže právě naši chytří a mobilní kamarádi o nás vědí úplně všechno, znají naše tajnosti, druhé životy, drobné lži, milenky i milence. Nevinná hra se nejdříve vyvíjí jako báječná legrace, pak ale začnou chodit zprávy, které se svými partnery či přáteli raději nesdílíte. Rozjede se série šílených situací a trapasů, někomu u stolu bude nepříjemně horko a brzo bude horko úplně všem. Odejdou domů partnerské páry, které přišly, nebo budou v jiném složení nebo budou po večeři všichni single? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (183)

bloodline 

všechny recenze uživatele

Netuším koľko krát ešte bude zhovadený fantastický a pôvodný film Perfetti sconosciuti (2016), ale už aj môjmu rezistentnému žalúdku dochádza trpezlivosť. Nemecká verzia je z troch štvrtín totálny plagiát danko-kollárovsko-matovičovho typu, ktorá sa neštíti okopírovať aj jedálny lístok. Vykrádači hrobov mi dvíhajú tlak a skôr by som čakal nedôstojný remake z americkej pôdy, kde by za peniaze znesvätili aj všetkých 27 dodatkov ústavy. Nemci tentokrát prekvapili ako Sovietov v lete 1941, ale konečný rezultát zostáva aj po takmer 80 rokoch totožne katastrofálny. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ak sa položia karty na stôl, nikto si nemôže byť ničím istý. Herecké obsadenie: Kameňom úrazu nemeckej modernej kinematografie je, že sa v nej objavujú stále rovnaký herci. Nehovorím, že je to zlé len napríklad takým Elyasom M'Barekom som už presýtený. Ale inak dobrý herecký výkon a nič vyslovene odpudivé. Prevedenie: Celý film sa v podstate odohráva v jednom byte a tak musí byť kladený dôraz na verbálny humor a toho je tu habadej. Pocity: Príbeh nie je vyslovene silený a netlačí na pílu. Občasná absencia zdravého rozumu je pre podobné komédie prirodzená a tak sa niet čomu čudovať, že sa jej ani u nevyhneme. Pridaná hodnota: Ďalšia vydarená Nemecká komédia. Celkom originálny príbeh a svieže prevedenie sympatických hercov. 78% ()

Reklama

cskomando 

všechny recenze uživatele

Brutální směs těch neojstřejších nápadů mezi vztahy, které zároveň nesmírně pobaví. Nevím co jim bylo inspirací, ale spojit to mezi více páry a udělat z toho skupinovou hru, tak tohle tu ještě nejspíš nebylo. Elyas nezklamal a opět jako herec zabodoval svým vtipem a hlášky. Doporučuji shlédnout, místy je to krutá, drsná zábava! ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

No, tak tu máme další dílo v podání talentovaného německého režiséra Bory Dagtekina, které na procenta dopadlo mnohem lépe než třeba pokračování Fakjů pane učiteli. Za mě to teda žádná velká bomba bohužel není. Nápad je sice super, ale jak si čtu komentáře, tak dvakrát originální zrovna není, i když já osobně film Naprostí cizinci z roku 2016 neviděl, podle popisu si dokážu představit, že jde o to samé. The Perfect Secret ze začátku rozhodně nevypadají špatně, jeví se jako příjemná komedie, ale časem je to celkem dost o tom samém. Někteří herci jsou super jako např. M'Barek, kterému tyhle filmy prostě sedí, ale někteří jsou zase nesympatičtí a nějaké jejich reakce jsou až nesnesitelné. No, jednou se to dalo, ale víckrát si k tomu spíše cestu nenajdu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jako největší plus filmu vidím obsazení. Herci opravdu hrajou. Zprvu je to takový neškodný, nevinný blbnutí. Ale po výměně už to začíná hrát na ostřejší notičku. A proč jenom tři. V poslední době se ve fimech začíná víc a víc prosazovat ta pokroucená představa, že bejt na stejný pohlaví je norma, a ne nemoc.60%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Po závěrečných titulcích následují nepovedené scény z filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama