Reklama

Reklama

Recenze (4)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetko má svoj koniec a tak aj vláda jedného Rogera v televízii. Tento diel seriálu si ide príliš priamočiaro, aj keď dej udalostí od určitého momentu už asi nebol príliš komplikovaný. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Tohle je osobní věc, Rogere. Gretchen žaluje vás, nikoliv Fox News.“ – „Já jsem Fox News!“ Každý díl představoval nějaký z vrcholů kariéry Rogera Ailese a klíčových momentů moderních amerických dějin. A každým dílem se linuly střípky neohleduplného chování k podřízeným ženám, což zpravidla vyvrcholilo sexuálními útoky a obtěžováním. Ailes tak byl jedním z prvních vlivných mužů, kteří se dostali do kolotoče masivní aféry, které se až dlouho poté začalo říkat tak, jak začalo. A firma s hodnotou 60 miliard korun nehodlá riskovat. Momenty nedobrovolné rezignace, k níž ho donutili Murdoch a jeho synové, Crowe sehrál skvěle. Finále v obýváku na sedačce silné. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trumpova kampaň je v plnom prúde a Roger je už starec takmer nad hrobom posadnutý vlastnou predstavou o seba samom ako jedinom "spasiteľovi" Ameriky. Gretchen už vzniesla obvinenie a začalo sa interné vyšetrovanie. Postupne sa rúca celá fasáda a Roger sa vzopne k poslednému výstupu. Skvelý Russel Crowe a výborný záver. ()

Reklama

Reklama