Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sean McCaffrey jde ve stopách svého mrtvého otce – hasiče, který pracuje v hasičském sboru města Chicaga jako vyšetřovatel. Je tak trochu samotář a moc se mu nezamlouvá, že na případech musí pracovat se svou kolegyní, Maggie. Sean je pověřen vyšetřováním neštěstí, kdy při výbuchu domu zemřelo pět dětí přímo o Halloweenu. Sean se sice dokáže dopátrat žháře, který požár s následným výbuchem založil, stopy ale ukazují na to, že šlo o předem připravený teroristický útok. Aby Sean zjistil více, musí ve vězení navštívit zločince a žháře, Ronalda Bartela. To je pro Seana velký problém, Bartel je totiž přímo zodpovědný za smrt Seanova otce. Nakonec se Sean od Bartela dozví, že požár s výbuchem měl odvrátil pozornost od krádeže nebezpečných raket. Ještě než může Sean pokračovat ve vyšetřování, teroristé se pokusí zabít přímo jeho a jeho přítelkyni. Sean totiž zjistí, že má v bytě pod postelí nainstalovanou bombu... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak sme to so psom preluskali. Nie je to zle. Na dnesne videopomery to vyzera dobre. Nie ako podfinancovane Seagalovky. Len je to v jadre detektivka a tie ja nemusim.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Na dabing sere pes:)) Každopádně z těch titulků jsem nepoznal, kdo je vyráběl, takže nejde ani moc odvodit, kdo dělal dabing.

na příspěvěk reagoval Lacike

Reklama

Reklama