Reklama

Reklama

Krvavá nevěsta

  • USA Ready or Not (více)
Trailer 1

Grace (Samara Weaving) si bere za muže Alexe Le Domase (Mark O'Brien), pohledného a úspěšného mladíka z bohaté rodiny, která své jmění získala vymýšlením a prodejem deskových her. Leckterá dívka o takovou lásku a její svatební naplnění marně usiluje či aspoň tajně sní. Grace navíc tímto sňatkem konečně získává rodinu, protože krutý osud z ní před časem učinil sirotka. Le Domasovi sice nepůsobí úplně běžným dojmem, ne každý z nich se z tohoto sňatku raduje, ale Grace je šťastná a zamilovaná a tak tomu nevěnuje příliš velkou pozornost. Po svatebním obřadu se Grace dozvídá, že je nyní již téměř oficiální součástí rodiny Le Domasů. A aby její přijetí bylo úplné, musí si s nimi ještě po půlnoci zahrát některou z jejich tradičních rodinných her, kterou si sama vylosuje. A její volba padne na hru na schovávanou. Pravidla jsou jednoduchá, nevěsta se musí schovat tak, aby ji do svítání nikdo z její nové rodiny nenašel. Jak prosté. Grace ale netuší, že zatímco si ve velkém sídle Le Domasů hledá vhodný úkryt, její budoucí příbuzní a jejich služebnictvo vytahují různé střelné, bodné i sečné zbraně. A jen co dozní tradiční „Před pikolou za pikolou nikdo nesmí stát“, vyrazí na lov nevěsty, který má skončit velmi krvavým zapikáním. Grace naštěstí brzy pochopí, která bije, a rozhodně svou kůži nechce prodat lacino. Když zdánlivě křehkou nevěstu zaženete do kouta, nemůžete se pak divit, když se začne bránit. Tahle svatební noc bude krvavá a dlouhá a je dost možné, že na jejím konci nezbydou žádní živí svatebčané. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Když tohle může bejt v červenych číslech... Pak nechapu proč tam nemůže bejt i to TO. -_-

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Nevka

Mě ujetej humor nevadí ( např Clerks ) a ani černej humor ( Trieruv Jack stavi dum je v tom dokonalej ). Kdybych to viděl doma, tak ten závěr možná přečkám líp a dal bych 3* ze kterých jsem téměř do konce neuvažoval že slevím. Ale jak se pak u všeho začala půlka sálu smát i u toho Graceina chrochtnutí např ( třeba asi slyšet jejich smích ), tak jsem si připadal jak na nějakým srazu idiotů a málem jsem sjel postupně ze sedačky až na podlahu a chtěl se tekutě odplazit po vzoru T1000 po schodech ze sálu pryč. Takhle trapně mi snad v kině ještě nikdy nebylo. Podle mě se ten konec vůbec nepovedl, ale za to vše před tím filmu hezký hodnocení přeju.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

oLí

Tak je to dost ujetý černý humor, jehož hlavní výhodou je fakt, že není tak předvídatelný a působí dokonale absurdně. Na druhou stranu... Jestli se ti to potom nelíbilo, asi to dokážu pochopit. Je to specifický styl, který nesedne každému.

na příspěvěk reagoval oLí

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

deti se v posledni ctvrtine smaly, az se za bricha popadaly..takze asi dobry.. me bylo spis trapne, prvni dve tretiny ale dobry..

na příspěvěk reagoval Nevka

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Spoiler... Ten konec jsem tak trochu čekal jako ve Vadí nevadí? No nic... I tak to Doprdele... Bylo dobrý. Třeba jí chtěl taky nabídnout smlouvu... Ale, hold když vám hoří záclony... Serete i na ďabla! XD

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Prostě takový Chata v Horách2... Pomalí rozjest... A pak to začne a pak to stojí... Usne, stojí na místě a následuje velké finále. Já nevim, jestli to bylo dáno velikostí a možnostem domu... Či absencí třeba pastí? Ale, jako hon to moc nefunguje... Zato jako trochu černá variace na Řadu nešťastných příhod to funguje parádně... Na čemž je pravě postaven veškerý humor, akce a gore... Jen nevěsta je taková, umělá... Hrozně dlouho čekáte na její přerod a ten jí je stejně ve finále prd platný. Pač co přijde nakonci už tak nějak čekáte už od první legendy o Sklenáři. (Zaklínač) , Pardom, Le doom... 8) Ale i tak good, narozdíl u ležerní ANNĚ mě to víc pobavilo... I když je v tom vidět hodně promarněný potencionál. Například, kdyby se stejným spůsobem dbalo na tvorbu a vývoj postav... Víc na akci A LOV samotný, mohlo to bejt lepší. Přesto za ten nápad a par povedenych scén... A tu kouzelnou Bábu! XD 55% dám... Ale na rudou to fakt nevidim. 8)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak nejprve otázky než to zapomenu... :) Za prvé Sche maforaž... které bylo několikrat vysloveno v rituálu... To měla být narážka na Golema? Tedy to byla židovská rodina? 8) 2. Proč na začátku schovával toho bratra do té skříně?

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Líbí se mi ty tenisky... Jdou jí dobře ke krajkám... :D Zachvilku razim abych viděl i zen zbytek a vyplachnul si tu pachuť v ústech co mám ještě po Anně... -_+

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Přemýšlel jsem nad spojitostí originálního názvu přímo s filmem a napadlo mě to až potom, co jsem si znovu pustil hlavní song :D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Na Rottenech 7,3/10, 100% fresh recenzí od 17 kritiků.

A ano, bude to komedie, ačkoliv hodně černá.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Z traileru mam pocit, že ide o hororovú komédiu a nie horor. Resp. trailer je tak spravený. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

"možná ta komedie tam bude do svatby, pak začne horor"

 

 

Odine.......Odine slyšíš mě !? Tvůj syn je idiot. 

Vabr

Vabr (hodnocení, recenze)

Vypadá to dobře. Ale možná to nebude tolik dobré, kvůli té komedii, do kina raději nepůjdu. Ale nevypadá to špatně.

na příspěvěk reagoval rounen

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

To vypadá zajímavě, Samara byla skvělá v The Babysitter (i když film už tak skvělý nebyl). Z tohohle by se mohlo vyklubat něco jako další Cabin in the woods, aspoň to na mě tak mírně působilo. Ale třeba to nakonec bude nějaká blbost, u hororů si člověk musí s tím natěšením dávat pozor.

na příspěvěk reagoval Deryll, ezop1012

Související novinky

Projekty od Universalu loví mladé hvězdy

Projekty od Universalu loví mladé hvězdy

14.04.2023

Studio Universal v současnosti chystá několik projektů, jimiž by rádo navázalo na své zajeté a osvědčené značky. Jedním z nich je tento týden oznámený a blíže nespecifikovaný příspěvek do světa… (více)

Jaký film chystá Daisy Ridley?

Jaký film chystá Daisy Ridley?

04.05.2020

Máme 4. května, Den Star Wars, takže začneme rovnou novinkou o hvězdě poslední trilogie herečce Daisy Ridley. Ta má po letech strávených zachraňováním galaxie daleko, daleko odsud coby mladičká Rey… (více)

Pátý Vřískot od tvůrců Krvavé nevěsty

Pátý Vřískot od tvůrců Krvavé nevěsty

13.03.2020

Už jste si taky mysleli, že se nedočkáte? Kultovní hororová série Vřískot se nakonec ale přece jen vrátí do kin s pátým dílem. Natočí ho režiséři Krvavé nevěsty Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett… (více)

Nové Mise uvítají starou tvář

Nové Mise uvítají starou tvář

03.02.2020

A teď jedna z těch hezčích castingových zpráv za poslední měsíce. Sedmý a osmý film v sérii Mission: Impossible přivítají zpět starého známého. Do akční franšízy Toma Cruise se totiž vrací kanadský… (více)

Reklama

Reklama