Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wandino tehotenstvo rozlaďuje jej schopnosti. Spolu s Visionom sa chystajú na uponáhľaný pôrod. (Disney+)

Recenze (54)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda seriálu WandaVision opět mění dekádu zasazení- Přesouváme se do 70. let a dle slibů z konce předchozí epizody se nyní můžeme dočkat barevného obrazu. Ten v tomhle případě ještě více prodává vizuální stránku seriálu a především se onu snahu o nostalgii starších sitcomů podaří opět neskutečně prodat. Především ale konečně v rámci 3. epizody dochází k větším náznakům, co se to vlastně v celém seriálu děje, jak je to celé možné v rámci předchozích projektů Marvel Cinematic Universe a dá se odvodit, že nás čekají ještě hodně zajímavé věci. Celá epizoda se točí kolem jednoho- Těhotenství. Dorazila zatím nejzábavnější epizoda, kde jsou gagy o poznání vtipnější a především se téhle epizodě snaží prodat veškeré emoce. Neobvyklý průběh těhotenství je prodán nejenom škálou gagů, ale zároveň i tím správným emocionálním nábojem. To se podaří prodat právě i díky živému publiku, které se vždy dá tak trochu obvinit z toho, že diváka nutí k tomu, aby se smál a dojal v místech, kdy o to sám seriál žádá. V rámci této epizody je to ale na všech místech adekvátní a osobně se musím přiznat, že jsem většinou právě reagoval s publikem. Už úvodní intro opět naláká na další sitcomovou epizodu, která je opět proložena reklamou (která opět těží ze životního utrpení Wandy Maximoff) a opět se může opřít o výborné obsazení. Elizabeth Olsen a Paul Bettany jsou překvapivě skutečně výborné komediální duo, kterým člověk jejich pouto naprosto věří a vyvrcholení téhle epizody je vyloženě kouzelné. Opět ale naznačí, že je tu něco špatně a to i tak moc, že jde dost možná odhadnout, co se to vlastně celou dobu děje. Jenomže tuším, že vše není tak moc očividné a vše se může ještě během následujících 6 epizod změnit. Pořád platí, že jde o zatím nejvíce unikátní projekt MCU a když se v závěru změní klasický televizní formát 4:3 na filmový formát 2.35:1, jde o velmi zvláštní efekt. Jenomže právě ta zvláštnost dává tomuhle seriálu možnost vyniknout a definitivně to ukazuje, že začnou v Marvel Studios pořádně experimentovat. K úplné kvalitě tomu ještě něco chybí, začínám ale tušit, že čím víc karet tvůrci vyloží na stůl, tím zajímavější tento seriál bude a je proto velmi pravděpodobné, že samotné finále posune zážitek z celého seriálu ještě o kus dál. Na to si ale zatím budeme muset počkat.......... ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě paradoxně nejslabší epizoda po sitcomové stránce. Mělo to své momenty (čáp našel rybičku, prasklá voda, vedlejší efekty při porodu a geniální Phil), ale celkově mě to bavilo méně než padesátkové epizody. Konec je však nejintenzivnějším naladěním na hlavní příběhovou linku a funguje výborně. Situace se nám díky němu trochu více projasňuje a láká na další epizody. Jsem upřímně dost zvědavý, v jakém poměru bude v dalších epizodách dávkován sitcom a Wandiny psycho-hrátky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už som si začal hovoriť, že by to chcelo posun vpred a nemal som na mysli iba prechod do farby. No a tvorcovia vedia, kedy prekvapiť a dramaturgiu majú dúfam premyslenú až do konca série. Prím hrá pôrod Wandy, nasleduje ale slušný mindfuck, kde je nám toho prezradené trochu viac ako na konci prvej a druhej epizódy. Len sa bojím, že keď sa naplno odkryjú karty, budeme tu mať klasický, generický Marvel. Uvidíme. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmdesátky, barva, reference na The Brady Bunch a The Partridge Family. Třetí epizoda už mě začala celkem unavovat. Laughing track mě vytáčel do nepříčetnosti, nepatrný náznak posunu přinesla až poslední minuta a přestože si to Olsen skutečně užívá, všechny sitcomy před začátkem natáčení poctivě nakoukala a dokáže tak vystihnout ten autentický herecký přednes, jaký se od ní v daný moment očekává. To však nedokáže nahradit prozatím velmi pomalé tempo. Máme za sebou hodinu a půl děje a už se začíná otáčet ta prvotní nadšenost z něčeho nového a dostavuje se otupělost s recyklace stejné mantry. Příště už by to chtělo pořádně šlápnout na plyn. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Rýchlo-pôrod vo farebnom prevedení. Prevedenie: Občas ma to tento raz pobavilo, ale aj tak zaujímavá bola posledná minúta celej časti, čo je žalostne málo. Pocity: Páčilo sa mi niekoľko gagov ale aj napriek tomu, je to stále trápne sitkomoidné. Nič to nemení na tom, že tá posledná minútka stála za to lebo definitívne môžeme povedať, že... to by som vám predsa neurobil :) 58% ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě větší porod než jsme doufali. Mě upřímně ten MCU vůbec nezajímá, ale nápad se změnou období v sitcomu je prostě skvělej. Je dost zajímavý, že diváci dokážou přijmout i takhle experimentální koncept (včetně špatných vtipů a ironického laugh tracku), jen kvůli propojení s Marvelem. Protože, kdyby to s ním nesouviselo nikdo se na to nedívá a skončí to jako Three Busy Debras a Heart, She Holler nebo jinější experimentálnější pořady. No a samozřejmě Marvel tomu dal obří rozpočet i když je to natočeno v jednom malém studiu. Zajímalo by mě, proč potřebují tolik trikařů. Musel být ten čáp digitální? Každopádně se zatím dost bavím. 5* ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice povedený díl, děj se hodně posunul dopředu, což je vždycky dobře. Chemie mezi Elizabeth Olsen a Paulem Bettanym je v MCU nepřekonaná, skvěle fungují v každé situaci, romantika, drama i komedie... Geraldine/Monica bude ještě zajímavá, a těším pokud nás čeká Mephisto, těším se na něj, ovšem kromě jeho, Agness a Grim Reapera je zde také možnost, že hlavním "záporákem" tu bude sama Wanda. Líbí se mi, jak seriál nikdy neodhalí moc najednou, a zatím prakticky v každé epizidě přibyde adept na "padoucha" a k tomu hora otázek. Velký palec nahoru za kostýmy a scénografii, sedmdesátky jako vyšité. Kamera, střih, i formáty obrazu jsou přesně jako před 50 lety, tvůrci vědí, co dělají. Za pět, i když mám dojem, že takováto hodnocení bych si měl šetřit na pozdější díly. ()

Reklama

Reklama