Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jennifer (Brenda Song) mala v jednu daždivú noc nehodu. Keď sa prebudí, nič si nepamätá a pri jej lôžku stojí neznámy muž, ktorý sa predstaví ako jej manžel. Jennifer sa dostáva do nebezpečenstva, pretože sa vracia do života, na ktorý si nepamätá. (Emanuela)

Recenze (63)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dobře...přijímám to, že Netflix má v režii nejenom kvalitní kinematografii, ale také kousky, které byste si dovedli představit v rámci sítě Hallmark. Rodinné, dramata, šokující, vyplňující čas, bez ducha, bez nápadu, bez čehokoliv, kvůli čemu byste si jej mohli pustit. Jediné štěstí, které tyto filmy mají je fakt, že jsou na Netflixu. Jinak by je neviděl dobrovolně nikdo. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Průhledné, laciné a celkem škoda. Film se tváří dobře, ale po pár minutách, když prohlédnete děj, začíná obrovská nuda. 4/10 = 41% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť napínavý thriller o žienke, ktorá sa dostala do siete klamstiev nebezpečného psychopatického erotomana. No žiaľ žiadna dusnota tu nebola. A príbeh sám o sebe taký jednoduchý a málo zaujímavý. Podpriemer. 40/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tvůrci ignorují existenci podobných (tv) thrillerů a vše korunují záplavou klišé. Méně vytížený herec Mike Vogel pak radostně sáhl po tuctovém scénáři, v němž dostal úlohu (obrýleného) maniaka, co si přisvojí ryze odpornou Brendu Song za svoji manželku. Ta jeho vynaložená námaha za to ani nestála. Netflix se v tomto případě vůbec neobtěžoval se špetkou originality, semlel z thrillerů co se dalo a k režii povolal Petera Sullivana, muže, který je v televizní tvorbě zběhlý. Žena trpí po nočním incidentu ztrátou paměti, do nemocnice za ní dochází muž, co tvrdí, že je její manžel, žena si jej nevybavuje, postupně se jí vrací útržkovité vzpomínky a bla bla bla...Kupodivu má film své napínavé sekvence a Sullivan celek nenatočil vůbec špatně, jen je vše dokonale obehrané, zatraceně předvídatelné a doslova každá druhá scéna prezentuje hanebné klišé. Až to budí pousmání. Osiřelá rozlehlá vila, do níž je většina děje situována, skýtá šanci, že dojde na pořádný střet. No, finále sice není z nejhorších, ovšem opět vše dokonale nepřekvapivé, ničema a dobrácký černošský detektiv jsou vždy neomylně tam, kde zrovna potřebují být, oběť uniká svému pronásledovateli přesně na setinu vteřiny, prostě televizní thrillery jsou těchto vtipně naivních postupů plné. Mike Vogel si může odškrtnout položku maniaka ve svém hereckém rejstříku a hlavně jeho zásluhou se film dal zhlédnout. Nenáročný divák může být spokojen. 6/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Secret Obsession" je dokopy len jednoduchý priehľadný thriller, aký by ste si predstavili natočený pre televíziu. Nie na Netflix, ktorý je pre mňa kvalitatívne trošku vyššie. Začína to okey, no po prvých pätnástich minútach pochopíte kde je sever a od toho momentu sa už nič zaujímavé neudeje. Najhoršie je, že film sám akosi vnútorne vie, že diváci to pochopia, tak tú kartu aj veľmi rýchlo odhalia. Ani sa netrápi, aby nás udržal v napätí alebo priniesol niečo, čo by stálo za zmienku. Od začiatku do konca je to predvídateľné, staré a veľmi jednoduché. Po dopozeraní som sa pozrel na Petra Sullivana hlbšie a zistil som, že je to hlavne režisér a scenárista romantických vianočných filmov. A popravde... všetko mi potom dalo zmysel. Vyzerá to možno celkom dobre, no nemá to žiadnu atmoféru, žiadne zvraty ani nič podobné. Herecké výkony funkčné, réžia okey, no nemá to žiadny moment, ktorý by som nejako vysoko ocenil. A preto sa tu ani nebudem viac rozpisovať. Hodnotenie: D+ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to špatný film. Myslím to způsobem, že je vesele brakový. Amnesia se po shlédnutí Secret Obsession nezdá tak špatná. Film má násilí a od začátku napětí. Zápletka je hloupoučká. Típek se zamiluje do Číňanky a odvede si ji domu. Všechno je tu tak hloupé, zřejmé a neoriginální. Quentin Tarantino by měl tento film zkontrolovat, jestli to ještě neudělal. Závěrečný pohled na westernovou krajinu je jak z jiného filmu i žánru. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Asi by mi nevadilo, kdyby to bylo přiznané a neobjevné klišé. Jenže tady prakticky neplatí pravidla reálného světa, v ději jsou obrovské díry a totální wtf momenty, které pro mě tím pádem nefungují ani jako nějaké guilty pleasure. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hold holka život není fér ani k tobě, řekl že zajímavý thriller ale přeci jenom už nepřinesl nic nového nebo aspoň zajímavého k menšímu spokojení. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Klasická béčkovina, která ale dokáže trochu zabavit, Nesmíte však přemýšlet nad samotným příběhem, jelikož nedává smysl, má plno nelogických momentů, a ... prostě nedává smysl, aby to mohlo zcela vážně fungovat. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních zkoušek na Netflixu, samozřejmě bezhlavě a bez recenze... Bývá to výhoda, zde jsem se měl přeci jen kouknout. Asi bych do toho ani nešel. Tajná posedlost je naprosto srovnatelný s hloupoučkejma thrillerama z 90ek. Všechno působí strašně okatě a lacině. Herci jsou špatní. No prostě tuctovej TV film jako sviňa. 40% ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Triviální triller, který bude nudit, i když ho budete sledovat jedním očkem u žehlení, proto doporučuji převázat oči obě a doufat, že vaše fantazie nedokáže vytvořit tolik klišé a průhlednosti jako páni scénáristi. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Tajná posedlost je thriller bez špetky inovace, která může nabídnout jen zajímavé prostředí a nevyužitý potenciál. Milým překvapením je Dennis Haysbert, který jen když promluví, tak má člověk pocit, že si podá snad každého. Jako jednohubku, bych možná ohodnotil film lépe, ale film měl spoustu zbytečností (svědek, který zcela bez důvodu chce navštívit oběť, jen aby snad jen tupec, měl domnění, že je možných pachatelem a mohl bych pokračovat), která filmu ubližují a tudíž Tajná posedlost padá do čiré průměrnosti. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Hlavnú herečku si pamätám ešte z čias disney channel. To že ju ešte niekedy uvidím som nečakal, další netflixový film s dabingom. Ktorý ponúkol zápletku ktorú sme už všetci videli. Ale napínavé to bolo dosť. Vôbec to nebolo zlé, po hodnotení odpad! trochu naprávená chuť. A preto aj o niečo lepšie hodnotenie, jednoducho bavilo. 4* ()

Reklama

Reklama