Reklama

Reklama

Kyborg

  • Česko Cyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

Psema 

všechny recenze uživatele

Ale čistě z analytického hlediska za pět pěticípých, protože kdo viděl režisérský sestřih, musí obdivovat jak Pyunův neumětelský pokus o čisté evangelické umění, tak dovednost hollywoodských producentů udělat z tak nesourodého a mimózního materiálu koukatelné osmdesátkové béčko podle žánrového mustru. RESPEKT, CHLAPI! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pokud mě paměť neklame, tak 4* jsem belgickému "playboyovi" nadělil jen sporadicky. Dnes již pohřbená kariéra ovšem čítá několik slušných momentů a pár aspirantů se k vyššímu hodnocení mohutně tlačilo (Dvojitý zásah, Živý terč). Zajímavým zástupcem osmdesátých let je Cyborg, slušné atmosférické béčko, svižně nasnímané a nutno podotknout i nyní relativně koukatelné. Je to příjemná změna od dusných ilegálních arén, ve kterých Van Damme heroicky bořil soupeře. Dnes (2006) to odnášejí spíše diváci, kteří to s ním ještě chtějí zkusit. Poslední slušnou záležitostí byl Kontraband (1998) akčního specialisty Tsui Harka a na comeback by si dnes už asi nikdo nevsadil. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Jako malej klučík jsem ze Cyborga měl respekt jako kráva! Vincent Klyn se svojí partičkou mě pěkně naháněli husinu po těle! Van Dammovi jsme tenkrát vůbec nezáviděl. Supr scénka byla v rozestavěný budově... Tam se mezi sloupama děly věci. Jean byl ve famózní formě, film bohužel nikoliv. Dnes bych to asi už nedal, nicméně cena za nostalgii je na místě! 50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně nevyvážený film, který místy nevýslovně nudí, potom je k vidění pořádná dávka akčních scén a opět následuje nuda, nuda a zase nuda. Van Damme však předvedl jeden ze svých lepších výkonů a z herců byl asi nejlepší. Bandička vrahounů až na pár výjimek nic moc, ale alespoň vydávali solidní skřeky. 5/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

V tomto postkatastrofickém snímku, kdy lidstvo je ohroženo morem a jakýmisi vojáky, uvidíme mladičkého Van Damma, pár otřesných akčních záběrů, hodně flashbacků, mnoho zbytečných a špatných záběrů, úsměvné (ale špatné) projevy herců neherců v čele s otřesným hlavním padouchem, absolutně žádné napětí nebo náznak děje. Je to slabota, ketrá se dá zapamatovat snad jen díky ukřižování Van Damma, které jakoby vypadlo ze scény Arnieho Barbara Conana. Hudba: Kevin Bassinson ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • Jména Gibson Rickenbacker, Nady Simmons, Fender Tremolo, Marshall Strat a Pearl Prophet pochází z názvů firem pohybujících se v hudebním průmyslu. (Chatterer)
  • Ralf Moeller měl tak silný německý přízvuk, že musel být předabován. (Chatterer)
  • Jackson „Rock“ Pinckney, který ztvárnil jednoho z pirátů, byl během natáčení nešťastnou náhodou Van Dammem udeřen nožem do oka, o které následně přišel. Pinckney ho zažaloval a u soudu získal 485 tisíc $. (Eldrick)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama