Reklama

Reklama

Cyborg

  • Česko Kyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Falcor 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film s tímto hercem... hercem... .... ...EHM.. CH... CHHHMM ...... CHÁÁÁCHÁÁÁ HÁÁHÁÁÁ... pardon.....UMPPFFFFF..CHHHH.... omlouvám se, to mi jen tak uniklo... No, ale zpět k vlastnímu filmečku. Viděl jsem jej poprvé, když mi bylo kolem patnácti a získal si mne urostlými drsně krásnými padouchy (a to nejsem ani gay, šmudlo), hlavně oči jejich šéfa stály za to (fakt nejsem), klasickou "postapokalyptickou" atmosférou plnou beznaděje, ale hlavně pomalým jednoduchým dějem a efektními záběry těch několika málo bojových exhibic navoskovaného Van Damma. To pomalé tempo, absence rádoby komických průpovídek, dobře načasované netrapné retrospektivní obrázky jednoduché kruté zápletky z hrdinových vzpomínek (dobrý člen rozvitý, že), výborná hudba a krátká stopáž mohou za můj nejoblíbenější film s tímto antihercem. ..........neboj, stále si uvědomuji, že jde o béčko, ale s velkým B v dobrém slova smyslu... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

JCVD je v tomhle filmu ještě tak mladý, až mě to skoro překvapilo, že vypadá jako ucho. Ale předvádí zde to, proč ho máte rádi. Kope kolem sebe hlava nehlava, v jednu chvíli je to s ním nahnuté a on se transformuje v podstatě do Ježíše, ale to jen proto, aby všem natrhl prdel. Fajn retro, které bych si klidně pustil ještě někdy jednou. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $1,8miliónaTržby USA $10,166,459Tržby Celosvetovo $29,866,459║ Nulový príbeh, herci, prostredie, žiadna atmosféra, nič, nič, nič, ... lacná céčková fraška natočená na smetisku, kde je len troška podarených súbojov a to je všetko, veľké sklamanie, Van Damme má na viac. /15%/ ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase jednou šlápnul vedle. Jestli budu chtít někdy vidět nesmyslné souboje dvou naštvaných lidí, zajdu si před naši hospodu. Tohle absolutně nemělo ani hlavu, ani patu, ba ani žádný prostředek. Předpokládal jsem, že to bude "více sci-fi", ale prozatím jsem si všiml Jeana-Clauda, jak se pere se záporákem. Když jsem na konci filmu uslyšel větu "Předala jsi ta data?", pochopil jsem, že jsem nepochopil asi vůbec nic. O žádných datech nebyla ani zmínka. Ale na druhou stranu se mohl někdo zmínit, že jde o data tajná. Každopádně tak promarněný čas to nebyl, udělal jsem si z něj šestidílný seriál, u kterého jsem se aspoň hezky najedl. Hodnocení tedy kolísá mezi odpadem a jednou hvězdičkou. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Albert Pyun měl pocit že točí hluboký příběh o rozervaném mesiášovi přinášejícím novou naději do trpícího světa. Jenže co čert nechtěl, vyšlo mu z toho plytké béčko jakých byly osmdesátky a devadesátky plné. Kyborg se směle zařadil po bok takových pokleslých sci-fi, jako je Útěk z Absolomu s Rayem Liottou, nebo Fortress s Christopherem Lambertem. Pohříchu je z nich nejhloupější, nejméně zajímavý a nejhůře zahraný. Kladem není ani Jean-Claude Van Damme v hlavní roli, ani urputně budovaná, přesto úplně jalová atmosféra. Jestli chcete vidět jak vypadá béčko s přesahem a myšlenkou, podívejte se radši na Běžícího muže. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • Poslední počin filmového studia Cannon Records. (Chatterer)
  • V úvodních titulcích se objevuje špatně uvedené jméno, herec Ralf Moeller je v nich uveden jako „Rolf“. (korbitch22)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama