Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (276)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ako povedala vo filme Tánička : toto je riadny gýč. No ale poporiadku. Keď prenikli na verejnosť informácie o tom, že skvelý seriál Milenky by mal dostať aj vlastný film, potešil som sa. Keď ale začiatkom tohto roka na verejnosť prenikli informácie, že tomu tak celkom nebude, presne som vedel, do akej piči to smeruje. Trafil som. Ja sa len čudujem Krónerovi, že sa na toto nechal ukecať a natočil im to. Ako remeselne je to zvládnute skvelo, škode len, že je scenár je prvoplánový. A klišoidný. A nezvládnutý. A nezachraňujú to ani Milenky, ani Koleník s Maštalírom a Majeským ( to ako seriózne sa bez týchto na Slovensku už nič nenatočí? ) a ani Tatry. Pri niektorých dialógoch som sa chcel zdvihnúť a odísť. To, že je to agitka na večnú lásku sme pochopili snáď už na začiatku, keď sa rozdali karty. Prečo to teda každých 5 minút musel niekto zopakovať? Jediná vec čo tam fungovala boli vtípky a humor, ktorý nebol až tak silený ( miestami ) a nebol ani trápny či fekálny ( našťastie ). Sú tam asi 2 scény, kde som sa aj ja zasmial. Šťastný nový rok je však film pre toho klasického, tupého slovenského diváka, ktorému stačí marketing, mená čo pozná z telky, vtípek každých 5 minút a pocit, ako dobre si pri filme oddychol. Asi preto majú tieto braky stále taký úspech, stále vypredajú kiná a tvorcovia vedia, že idú na istotku. Len za ten humor 1 z 5 ( Kino Dukla Svidník ) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi to nepřišlo tak hrozný; když už jsem viděla to hodnocení tady a komentáře. Jistě, aspirovat to na film roku nemůže, ale ani to není zdaleka to nejhorší. Je to vlastně jakási snaha o americkou romantickou komedii, která se nám tady ve střední Evropě prostě moc nedaří. Tohle je naprosto průměrný pokus, ale úplně v klidu koukatelný. Jistě je to všechno zkratkovité, plytké (moc postav, moc rozehraných příběhů, vztahy pak nedokážou mít žádnou hloubku) a všechno musí mít happyend (aneb film bez jakéhokoliv poselství), ale tak je to romantická komedie a dobře se u toho žehlí. Těch 52 %, co to teď má, je naprosto odpovídajících. ()

Reklama

Playman odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sladký až jsem se z toho málem poblil. Prosím víc takovýhle filmů, kde je všechno hezounký a pěkňounký s naprosto originální tématikou "hledání nového partnera, protože jí opustil" zaobalené do vyvoněné vánoční atmosféry. K tomu jako bonus naprosto originální příběh bohatého "prince", který hraje chudého, aby zapadl mezi nás obyčejné smrtelníky, a jeho sluha hraje zase toho bohatého, protože je naprosto vzrušující, že si vymění role. Jako to bude mít dopad? :-O A co na to ony dívky, které hledají svýho vysněnýho chlapa? ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

tak jo,víkendový výběr československých filmů se krutě nepovedl,protože po příšerném Štěstí je krásná věc sem nechal z dětinské zvědavost zapnuté v TV tohle a byla to chyba.Šťastný nový rok je totiž úplně stejně příšerný,jen trochu jinak.Je to film plný nepřirozených nesympatických postav,které sice mají peníze,nicméně se asi nudí a tudíž řeší sračky,popřípadě řeší důležité životní a vztahové věci,ale řeší je jako retardi.Prakticky všechny mužské postavy jsou neschopní idioti,kteří jsou svým ženám pouze přítěží,skoro všechny ženy jsou pak nejspíš díky tomu napůl alkoholičky.Nelogických,zbytečných a otravných věcí je tu tolik,že to snad ani nejde popsat.Jako třešínka na dortu je tu pak fakt,že je zde hodně slovenských herců (logicky),přičemž část z nich mluví normálně slovensky a druhá část je "předabovaná" do češtiny,což je věc kterou jednak nechápu a druhák to celý film sráží někam na úroveň hallmarku,nebo německých seriálů typu Doktora z Hor...0% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to s člověkem, kterému se to - narozdíl ode mě - vážně líbilo. Za to je ta jedna osamělá pecka. Sedět u toho včera sám, tak by tady teď nebyla. Protože pro mě osobně to bylo příšerný. Doslova ohavný. Maloměšťácká, snobácká, vulgární, neoriginální, nevtipná sračka. Mrzí mě, když se do podobných filmů, které mají jediný úkol- vydělat nějaké peníze- nepodaří propašovat ani zrnko kvality. Tohle je podle mě ten případ. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • „Šťastný nový rok je poctou starým československým filmům, které dokázaly pobavit celé generace diváků v čase svého vzniku i několik desetiletí poté. Zároveň chceme nabídnout divákům jejich moderní a současnou verzi,“ vysvětlila producentka Adriana Kronerová. (SONY_)

Reklama

Reklama