Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (276)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Milenky na horách? Hurá, nevedel som sa fakt dočkať! Ale teraz vážne. Už nestojí otázka, prečo sa točia také sračky, keďže odpoveď je jasná - pretože to napĺňa kiná. Takže otázka skôr znie, čo za degeneráti chodia na toto pozerať? Dementné dialógy, 40-ročné baby hovoria ako deti a pýtajú sa či existuje láska na celý život. Na druhej strane pubertiačka, inak odporné decko aj herečka, radí babke nájsť si sexy muža a potom desaťročné dieťa tam nechajú pokojne hrešiť, lebo to vraj vyzerá cool. Ale inak je to akože film so sviatočnou atmosférou, kde je každý maximálne vulgárny, to fakt pridalo na atmosfére. Ešte horší bol ale spev Prachařa, ktorému nechýbal povestný teplý kukuč, ale Majeský pobehujúci so psom ani Elton John ho snáď ešte dúhovo predbehol. A do toho sa pridala neznesiteľne hysterická Kadeřávková, z ktorej kŕčové žily vystúpia až do krku. A že tu niekto chválil Tatry? Ako super, ale na to mi stačí aj Živá panoráma na Dvojke. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! letmé přepínání televizními kanály skončilo na chvíli i u této vánoční romantické komedie. Ani mě nepřekvapilo, jak na mě působila, protože takto dopadá většina prostoduché současné nejen české produkce. Jen tato měla smůlu, že jsem u ní chvilku vydržel. Je vidět, že se ve filmech protočí plno zbytečných peněz ... jen nechápu, že se vložené peníze vrací a možná se na podobných odpadech vydělává. A jak vtipně komentoval jeden uživatel ... jedna se o náhodný sestřih deseti dílů nekonečného seriálu.... a nebojte se třeba pro své oblíbence natočí časem i druhý díl ;-))) [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako začátek se mi docela pozdával, jen jsem nechápal ten dabing. Na Slovensku to taky běželo nadabované, ale do slovenštiny? Působí to značně nepřirozeně a vzhledem k tomu, že česko-slovenských manželství je docela hodně, nechápu, proč nemohli slovenští herci mluvit slovensky, potažmo maďarsky, a Češi česky, případně moravsky. Jenže po slibném začátku se začaly objevovat první wtf momenty, kterých až do konce filmu jen přibývalo. Neuvěřitelně přehrávající Pauhofová se svým brekem (ale ta nikdy neuměla moc hrát, s výjimkou svlékání do naha), věta "Jsem debil" nahlas v kostele, neuvěřitelné množství postav během pár minut, k nimž jsme nedostali vodítko, kdo je kdo a proč, Brouk Pytlík neustále se zjevující na podivných místech, další várka nových, nevysvětlených postav, zmatený manažer hotelu, který by v reálu nikdy ředitele dělat nemohl (a ne, není to vtipné, a fakt netuším, co na něm jako postava Marcinkové měla vidět, že ho milovala), opět přemoudřelé děti - holčičky... Muži zobrazeni opět jako pitomci. A všichni bydlí v drahých a nákladných vilách, a přitom netušíme, kde na to berou. Kamera opět zabírala zpočátku jen polocelky, naštěstí na horách se dostalo i na nějaké celky a záběry z dronu - sice naprosto prvoplánově reklamní a jako z reklamy vypadající, ale aspoň trochu změna. Do toho divná a nevhodná hudba, asi jako kdybyste do romkom vrazili death metal. Říkal jsem si, že Bartoška to musel vzít jen pro prachy a je to na něm a jeho výkonu znát. Ostatně ta jeho linka, asi nejzajímavější na filmu, setkání po 50 letech, podle mne vyšuměla zcela bez jakéhokoliv většího vytěžení tématu. A Zuzku Norisovou jsem v první chvíli vůbec nepoznal, jsem nejdřív myslel, že je to Kronerová (z ledu), a ne ta kdysi hubená holka z Rebelů. Vzpomněl jsem si během toho na Anděla na horách, jak tam dovedli na malé ploše rozehrát, zaplést a dovést do konce hromadu témat, a nepotřebovali na to ani product placement, ani drony. A když měla maminka na stolku fotku z Kristiána, říkal jsem si, proč se dnes všichni tak snaží o pohádkové romantické komedie jako za války, když není válka, ale hlavně tvůrcům chybí talent a vtip, především u dialogů. A mimochodem, Kristián bydlel v obyčejném bytě v obyčejném činžovním domě, ne v drahé vile, a tím mu mohlo i víc ob♀1čejných lidí fandit. Komu mám fandit tady, když všichni všechno mají? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,587,694▐ Strašne hlúpunký naivný dej, kde moc toho nefunguje, nezaujme, nepobaví, tie dialógy sú fakt otrasné. Aj keď niektorý herci sa snažia hrať čo najviac dôstojne (Bartoška, Vášáryová) na druhú stranu väčšina vo svojich úlohách prehráva, hrá laxne pod tou príšernou réžiou. Okolo nejakej romantickej iskry to ani neišlo. Zbytočnosť. /20%/ ()

Playman odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sladký až jsem se z toho málem poblil. Prosím víc takovýhle filmů, kde je všechno hezounký a pěkňounký s naprosto originální tématikou "hledání nového partnera, protože jí opustil" zaobalené do vyvoněné vánoční atmosféry. K tomu jako bonus naprosto originální příběh bohatého "prince", který hraje chudého, aby zapadl mezi nás obyčejné smrtelníky, a jeho sluha hraje zase toho bohatého, protože je naprosto vzrušující, že si vymění role. Jako to bude mít dopad? :-O A co na to ony dívky, které hledají svýho vysněnýho chlapa? ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Táňa Pauhofová (Hana) v jednej scéne hovorí, že je Maša Haľamová a ma chatu na Štrbskom plese. Maša bola slovenská spisovateľka a poetka, naozaj tam žila a má tam aj pamätník. (VanSar)
  • Film se odehrává ve Vysokých Tatrách, v Grand Hotelu Kempinski u Štrbského plesa. (Popinodan)

Reklama

Reklama