Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

El Camino přímo navazuje na seriál Perníkový táta. Jesse Pinkman (Aaron Paul) je na útěku před policií. Jeho plán je utéct ze země a začít nový život. Na to potřebuje spoustu peněz, které nemá. Díky vzpomínkám na staré známé tváře si uvědomí, kde bude moci nějaké peníze najít. Jenomže to nebude tak snadné, jak se zdá. (HonzysKISS)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (333)

Hismael 

všechny recenze uživatele

El Camino pokračuje přesně tam, kde seriál skončil. Bez zhlédnutí seriálu na to nemá moc smysl koukat, protože spousta událostí navazuje na seriál a i když jde část původních událostí z příběhu trochu domyslet, stejně z toho nebudete mít takový zážitek, jako když znáte seriál. Je to takový jeden dlouhý díl, kvalitou srovnatelný se seriálem. Jen to nemá takový účinek, jako když vidíte celou jednu sérii seriálu. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Rozlučka s nejen s Jessem Pinkmanem, ale s celým seriálem. Objeví se tu hodně postav, což je fajn, ale Vince to neutáhl na tak dlouhou stopáž. Příběh je na jednu epizodu, což je tak těch 50 minut a proto je tu hodně nudy. Je to veliká škoda, protože to mělo potenciál. Herci hrají skvěle, režie je zvládnutá, ale ten scénář tentokrát trochu zanedbaný. Nicméně zhlédnutí nelituji. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Keď som zbadal podtitul "film podľa seriálu Perníkový táta", smelo som sa pustil do sledovania a vôbec netušil, že to je film, ktorý naväzuje na seriál a to je veľký rozdiel. Keďže som seriál nevidel film mi toho veľa nedal. Kvalita tam bola, ale nedokážem to naplno oceniť, keďže som postavy ani dej zo seriálu nepoznal. film 70%. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Průměrný film těžící ze jména Breaking bad, který na jednu stranu vyloženě neurazí a katastrofa to není, na druhou stranu je to zbytečný počin, který na dvou hodinové stopáži nemá co říct, často přešlapuje na místě a obsah by se dal shrnout do závěrečného 40minutového epilogu poslední série a bylo by i líp... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Breaking bad je pro mě něco co přesahuje obyčejný filmový průmysl, je to kus mého srdce a o to větší jsem měl nároky na tento dvouhodinový epilog. Dost mě mrzí, že se na scéně neukáže Skyler ani Marie ani ostatní postavy. Doufal jsem v něco jako pohřeb Waltera Whitea, více vysetrovani DEA td. Epilog se zaměřuje jen na Jessieho a i když to dopadne dobře, tak ve mně zůstává určitá pachuť neuzavřeného seriálu. To mě trochu trápí, ale i tak děkuju Vincovi, že natočil alespoň toto. 70procent ()

Galerie (34)

Zajímavosti (25)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama