Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do voleb zbývá pár posledních týdnů a Washington zoufale shání presidentského kandidáta. Někoho, kdo s určitostí prohraje. Volba padne na Mayse Gilliama (Chris Rock), neznámého politika okrskového formátu. Mays záhy zjistí, že je jen nastrčenou figurkou a rozhodne se, že si kampaň pořádně užije. Z bratra Mitche (Bernie Mac) udělá kanditáta na vicepresidenta a rodinný tandem si začne získávat přízeň Ameriky. Scénáře, režie i hlavní role se ujal populární komik Chris Rock. Povedená komedie o tom, jak obyčejný kluk k presidentování přišel, se stala nečekaným hitem a potvrdila, že vysoká politika je vlastně veliká legrace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

buldock odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto "díla" na Nově dnes večer jsem ještě chvíli po jeho skončení přemýšlel , Co to proboha bylo? Příběh naprosto hloupý , dialogy hrůza , vtípky byly zatraceně stupidní a ubohé , prostě film od černocha pro černochy který měl být snad vtipný , snad měl lidem i něco říct , ale nějak se minul účinkem v mých očích. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, tuctová a předvídatelná komedie u které opravu přesně víte, jaké scény Vás budou čekat, samozřejmně včetně konce s ''těsnými'' výsledky. Film by možná mohl dopadnout o něco lépe, kdyby byl lepší casting, více vtipu a originálnější scénář. Tohle je však průměr, který neurazí ani nenadchne. 2,5* ()

Reklama

char_t 

všechny recenze uživatele

Chrise Rocka moc nemusím, ale v tomhle kousku mi prostě sednul. Prezidentský kandidát, který chvílemi netuší, která bije a o chvíli později dokáže z fleku přednést proslov, které strhne davy. Tak nějak mi připadá i sám Chris Rock. IQ asi moc nepobral, ale vyřídilku má parádní a jako zástupce své třídy prostě zvládne pobavit. A na konci mám skoro chuť, aby se našel prezident s přesně tímhle přístupem :-) PS: Gagy se snoubenkou jsou prostě parádní :-) ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Průměrná černošská komedie. Naštěstí Chris Rock není Edie Murphy a tak se ve filmu objevují i herci ostatních etnik. Každý by měl být čestný, upřímný a starat se o své blízké. To je celé poselství filmu. Moc humoru ho nedoprovází a šperkování poselství černošskou kulturou mě teda taky ani trochu nebralo. Ale v jistém smyslu se to dá brát jako podobizna americké společnosti. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Chris Rock nedostal zas tolik prostoru kolik by měl. Je to hodně poznat. Stejně jako filmový Mays Gilliam byl patrně i Chris omezen jinými, v tomto případě asi producenty. Chrisův typický humor tak vyplyne na povrch jen v omezeném množství a jen párkrát. Jinak je to úplně pohodová komedie, která je dobrá na shlédnutí po náročném dni. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • V časti filmu, keď Chris Rock utekal so starou ženou z budovy, ktorá mala vybuchnúť, sme mohli vidieť, že v ruke mal namiesto skutočnej mačky len plyšovú hračku. (ČSFD)

Reklama

Reklama