Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (260)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

No myslím, že to ani nemusím komentovat. Ta hvězdička ze Reese a to ne díky jejímu výkonu, pač tu blondýmu zahrála tak nehorázně trapně, že mi nebyl vůbec sympatický a tím pádem jsem jí za ten její "blonďácký" výkon nemohl zatleskat, i když vlastně hrála tak, jak to měla ve scénáři napsané, ale normálnímu filmovému fandovi se to líbit nemůže. Jedna z největších filmových stupidit vůbec. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Hrůza!!!! Bez nadsázky, ještě jsem snad neviděl film založený na tak stupidní zapletce, jako je tento! Jednička Blondýnky byla příjemná zábava, kde scénáristi nechali hlavní představitelku projít určitým vývojem, aby se z blbounké holčičky stala poučená a vyzrálá právnička. Nic naplat, ve dvojce se asi uděřila do palice, protože je stejně blbá jako na začátku jedničky... Ufff, ještě teď to rozdýchávám - strašlivý scénář, spousta stupidně trapných scének a dialogů, naprosto převídatelný děj = film, který neměl nikdy vzniknout. ()

Reklama

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

U tak odpadního filmu paradoxně nechápu tolik hvězd, dvouhvězd či dokonce trojhvězd. To musí být leda hvězdy od blondýnek nebo těch, kdo maj za přítelkyni blondýnu a nechtěj si u ní udělat oko, aby si večer šukli. Není třeba tohle vidět celé, pár scén a dialogů brzo odhalí, že půjde o kolosální kokotinu. ()

gootchy 

všechny recenze uživatele

TOHLE je snad špatný vtip. Za TOHLE lidi platěj v kinech? Svět se zbláznil. Koukat se na TOHLE " politické tažení bárbí v pink šatech za rovnoprávnost podvraťáckých dvouchlebů" je horší než číst manuál k japonskému videu. Ultranuda, postavy jak zvratky. Jedině Reese stojí za vidění. Ale nedokoukal jsem to a musel si spravit chuť starým dobrým čtrpaslíkem. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem před necelými čtyřmi roky v kině. Tehdy jsem udělil tři hvězdičky. Nyní jsem si film osvěžil v TV. A uděluji dvě hvězdičky, protože jsem od té doby zhlédnul docela dost filmů, kterým jsem také udělil tři hvězdičky, ale byly to snímky mnohem lepší, nežli tento. Ano, nezastírám, že jsem se několikrát zasmál. Nezastírám, že jsem se dočkal toužebně očekávaného happyendu. Ale po zralé úvaze musím říci, že hlavní postavě Elle Woodsové jde všechno jak po másle, přes ústrky dosáhne svého, což jí sice pokazí paní poslankyně, ale ona se nevzdá, aby za pomoci svých přátel prosadila nakonec to, o co jí šlo. Což si, při nejlepší vůli, nedokážu představit v reálném světě. Abych tomuto snímku udělil lepší hodnocení, musel by být zařazen do kategorie fantasy. To však není. Film vyloženě vařil z vody, a to vždycky dopadá špatně. Uděluji tedy dvě hvězdičky, a to ještě s trochu přivřenýma očima, protože kdybych nad tím hloubal déle, sklouzl bych v bodovém ohodnocení ještě níže, a to nechci... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Během úvodní scény jedna z dívek ukáže na fotku Elle (Reese Witherspoon) s kongresmankou Rudd (Sally Field) a pronese: "That's two kick-ass women. I like them. I really like them." Jde o odkaz na projev Sally Field, když v roce 1985 přebírala Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Místa v srdci (1984). (HappySmile)

Reklama

Reklama