Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (260)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Odpad som nedala len z jedného dôvodu a tým je láska a rešpekt k pôvodnému Legally Blonde a k Reese Witherspoon a jej postave Elle Woods z jednotky. Schválne som napísala z jednotky, pretože z múdrej a inteligentnej Elle urobili v dvojke hlupučkú Elle. Ešte šťastie, že meno autorky knižnej predlohy tu nie je uvedené. Nechápem, ako mohol takýto výslovene trápny scenár niekto schváliť?!!! A vôbec napísať?! Jeden z najhorších a najhlupších scenárov ever! Byť toto môj výtvor, tak sa hanbou prepadnem pod zem! Ako Sequel je Legally Blonde 2 úplné sklamanie. Pri jednotke som sa veľa nasmiala a celý čas som sa náramne bavila, dvojka nie je ani vtipná a ani romantická. V hlavnej úlohe nie je vlastne Elle, ale jej čivava!!! Asi to už nemohlo ani horšie dopadnúť. Dopozerala som to celé, čakala som, že aspoň svadba Elle bude za to stáť, ale ešte aj tú svadbu odflákli. Párkrát som to mala chuť vypnúť, nikdy viac! Keď raz je to blbo napísané, ani super casting nepomôže - okrem Reese ešte Sally Field, Jennifer Coolidge, Regina King. Majú šťastie, že ich kariéra nebola týmto filmom ukončená. Vrelo NEodporúčam ANI na jedno pozretie, jednotku však kedykoľvek. A prečo vlastne je v názve aj Red a White, tak to som už vôbec nepochopila. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Jednička mělo alespoň nějaký děj a byla průměrnou oddychovkou. Ve dvojce nic z toho nezůstalo, hlavní postava přestala být sympatická (asi té růžové už je nějak moc), o něčem jako je zápletka se tu snad ani nedá mluvit a po vtipu nikde ani památky. Zkrátka neskutečná slátanina, která vznikla opět jen proto, aby bylo nějaké pokračování, které by mohlo vydělat peníze. ()

Reklama

hudryhudry odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděl. Kdybych měl vyjmenovat všechny zápory tohoto filmu, je to na pět stránek, shrnuto: absolutně nehorázná hovadina. Nejlépe ve filmu hlaje ta čivava a Witherspoon je docela hezká, jinak vše ostatní je hrozné. Scénář nechutně blbý, herecké výkony strašné, no děs! ()

Berry 

všechny recenze uživatele

Banda uječených blonďatých krav..Nic víc...Vlastně je tohle něco jako ,,remake" na jedničku. Elle má na začátku nepřítelkyni a na konci filmu se z ní stane přítelkyně. Elle se na začátku něco nedaří, ale na konci se jí to podaří... Jediný rozdíl je v tom, že je to tentokrát pěkně trapný a hlavně NEvtipný... ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Jednička mě nijak neuchvátila, ale celkem jsem se bavil, v duchu toho, že dvojky jsou horší, je tento film příšerný - ubíjející nuda vytvořená bůhví pro koho. Tu jednu hvězdičku dávám za růžový klobouček ve stylu Che Guevary :) a pár jakýchstakýchs vtipů. Stejně ale jako film nemůžu doporučit, to bych se propadl v pekle... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Scény na schodech Kapitolu Spojených států amerických byly natáčeny ve státním Kapitolu v Utahu. Scény uvnitř byly natáčeny v budově illinoiského státního Kapitolu. Obě místa byla upravena tak, aby se podobala národnímu Kapitolu. (HappySmile)
  • Reese Witherspoon (Elle Woods) požádala produkci, jestli by si po natáčení mohla nechat veškeré značkové oblečení, které ve filmu nosila. (HappySmile)

Reklama

Reklama