Reklama

Reklama

Outsider

(seriál)
  • USA The Outsider
Trailer 2
Krimi / Drama / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, 2020, 9 h 29 min (Minutáž: 49–60 min)

Tvůrci:

Richard Price

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

Ben Mendelsohn, Jason Bateman, Cynthia Erivo, Bill Camp, Mare Winningham, Paddy Considine, Julianne Nicholson, Yul Vazquez, Jeremy Bobb, Marc Menchaca (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Desetidílný seriál Outsider, inspirovaný stejnojmenným bestselerovým románem Stephena Kinga, sleduje policejního detektiva Ralpha Andersona (Ben Mendelsohn), který se pustí do vyšetřování vraždy jedenáctiletého Frankieho Petersona, jehož zohyzděné tělo bylo nalezeno v lesích Georgie. Tajemné okolnosti obklopující tento děsivý zločin přimějí Ralpha, stále truchlícího nad nedávnou smrtí vlastního syna, aby do případu zapojil netradiční soukromou vyšetřovatelku Holly Gibneyovou (Cynthia Erivová). Doufá, že její nadpřirozené schopnosti pomohou vysvětlit nevysvětlitelné. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele klukluka k tomuto seriálu (11)

Outsider (2020) 

První dva díly slibovaly velkou podívanou. Další porce podobné kvality už se ale nekonala. A to ani v samotném závěru. Je to zvláštní... Amíci bývají na tu finální gradaci obvykle famózní, v případě Outsidera nejvíc selhali právě v této fázi. ()

Fish in a Barrel (2020) (E01) 

Vysvětlení téhle záhady pravděpodobně nebude z tohoto světa, že ano, pane Kingu? V tom případě jen koukám na nevhodný žánr, šel jsem po krimi. ()

Roanoke (2020) (E02) 

Jestli mě finální pointa tohoto případu nezklame, respektive příjemně překvapí, tak tomu dám bez ohledu na průměr plnej počet hvězd. Vážně se ale obávám, že z tohoto se nedá vylhat se ctí. ()

Dark Uncle (2020) (E03) 

Kurňa, to je napínavý. Mně snad ani nebude vadit, že v tom mají prsty temné síly. ()

Que Viene el Coco (2020) (E04) 

Nebavilo... Ta vyšetřovatelka-médium si čichla jenom ke květině na měření výšky, jinak nemá žádný výjimečný schopnosti. Hlavně ten příběh tím dvojím vyšetřováním jaksi rozbili, určitě to mohl zastat jen ten původní vyšetřovatel. ()

Tear-Drinker (2020) (E05) 

Nepohnuli jsme se v ději ani o milimetr, přešlapujeme na místě, nemá to žádný vývoj, je nám jasný, že policajt s poleptaným krkem je časovaná bomba, na její explozi ale s takovou můžeme čekat klidně do druhé série, je to utahaná nuda, které tady někteří budou ze setrvačnosti sázet plné počty hvězd, takže hodnocení vůbec neodráží skutečné kvality seriálu, ale pouze fakt, že když diváka na začátku namlsáte několika zdařilými epizodami, můžete mu pak servírovat nízkokalorickou bryndu dobrou tak maximálně na zaplácnutí nudy a on to už nerozklíčuje, i kdyby to měl nakonec všechno na svědomí Maitlandův včerejší odraz v zrcadle. ()

The One About the Yiddish Vampire (2020) (E06) 

I detektivové jsou zklamaní z toho, že by za tím měl být Dybbuk, ale v tomhle díle jsem měl zase po nějaké době pocit, že se tady něco děje, byť se vlastně celou dobu zejména rekapitulovalo. Nechce se tomu moc kupředu, mám s tím trochu problém. ()

In the Pines, In the Pines (2020) (E07) 

Místo počátečních 95 procent tady najednou máme 70. To je tak, když se hraje bez pravidel a nesmyslně dlouho (ta Hollyina cesta autem nebrala konce). A podobně vnímám celej tenhle seroš. Naspeedovanej start a z toho, co se odehrálo na začátku, žijeme už sedm dílů. Nulovej vývoj. Jasně, prolomí se to, musí, ale něco se mohlo dít i mezi dvojkou až devítkou. ()

Foxhead (2020) (E08) 

Nechte diváka hladovět u několika bezobsažných dílů a uvidíte, s jakou chutí se pak zakousne do syrovýho jelena. Konečně se tady zase něco začíná dít, smyčka se utahuje, nenechte si ho z ní vyklouznout, do druhé sérky už se mi nechce. ()

Tigers and Bears (2020) (E09) 

Konec dílu opět slibuje lepší podívanou, ale v průběhu epizody se v podstatě nic nestalo. To zásadní se de facto vůbec nevztahovalo k příběhu, který sledujeme, rozmáchlé vyprávění o ztracených chlapcích tady bylo jen proto, abychom si uměli představit, kde se schovává El Cuco. Dnes budu k Outsiderovi nejošklivější, co jsem kdy byl. ()

Must/Can't (2020) (E10) 

Zklamání... Čekal jsem grande finale, dostal jsem jen další porci rozpačitýho čehosi. Úplně o ničem. ()

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Ještě více Kinga

Ještě více Kinga

14.07.2020

Knihy a příběhy Stephena Kinga jsou v Hollywoodu v posledních letech extrémně populární. Snad žádný jiný autor nedostává takovou péči, jako právě King. A nyní byly oznámeny hned tři nové adaptace.… (více)

Reklama

Reklama