Reklama

Reklama

Outsider

(seriál)
  • USA The Outsider
Trailer 2
Krimi / Drama / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, 2020, 9 h 29 min (Minutáž: 49–60 min)

Tvůrci:

Richard Price

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

Ben Mendelsohn, Jason Bateman, Cynthia Erivo, Bill Camp, Mare Winningham, Paddy Considine, Julianne Nicholson, Yul Vazquez, Jeremy Bobb, Marc Menchaca (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Desetidílný seriál Outsider, inspirovaný stejnojmenným bestselerovým románem Stephena Kinga, sleduje policejního detektiva Ralpha Andersona (Ben Mendelsohn), který se pustí do vyšetřování vraždy jedenáctiletého Frankieho Petersona, jehož zohyzděné tělo bylo nalezeno v lesích Georgie. Tajemné okolnosti obklopující tento děsivý zločin přimějí Ralpha, stále truchlícího nad nedávnou smrtí vlastního syna, aby do případu zapojil netradiční soukromou vyšetřovatelku Holly Gibneyovou (Cynthia Erivová). Doufá, že její nadpřirozené schopnosti pomohou vysvětlit nevysvětlitelné. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Qitek k tomuto seriálu (4)

Outsider (2020) 

Slabé tři hvězdy. Už jen kvůli tomu overrated humbuku kolem. Velmi, ale opravdu velmi slibný a silný rozjezd ( Herec Jason Batemen má neskutečný režijní skills, což ostatně párkrát potvrdil v Ozarkovi a jeho první dvě epizody patří herecky, kamerou, atmosférou, prostě vším k tomu nejlepšímu, co seriál nabízí), postupně začne nahrazovat seriál velmi nudné a utahané díly, které nepřinášejí naprosto nic, čím by si diváka namotali, natož ho zhypnotizovali, nebo ho nedejbože někam posunuli. Takhle si po šesté sedmé epizodě už nepříčetně přejete, ať se to kurva někam posune, ať už to skončí, nebo tam v koutě v sobě ještě trochu doufáte, že poslední dojezd vám zvedne koule až ke krku a proliská vás šourek že jste tomu sakra křivdili. Jenže to se bohužel nestane. Finální střet je po té vší debatní vatě vyloženým výsměchem. Zbyde jen pachuť promrhaných deseti hodin života. Jako jestli šlo tvůrcům jen o to, abych si našel cestu k postavám (moc nenašel se přiznám) a pak jako byl šokován poslední přestřelkou... Tak ne. Ani omylem. Tohle je nehorázné zklamání. ()

In the Pines, In the Pines (2020) (E07) 

Začínaj se potvrzovat obavy z předešlého (3/4/5/6 neskutečně utahané epizody)... ()

Foxhead (2020) (E08) 

Těch pár civilních a vtipných dialogů v autě bohužel nestačí na záchranu tohoto (z počátku slibně rozjetýho) unaveného a naprosto nezáživně vyhlížejícího seriálu. Jestli poslední dva díly nenakopnou seriál to nervydrásajících výšin, obávám se, že tady mám seriálové zklamání dekády. Takhle fakt ne. ()

Tigers and Bears (2020) (E09) 

Kurva to se táhne jak vařená fusekle... ()

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Ještě více Kinga

Ještě více Kinga

14.07.2020

Knihy a příběhy Stephena Kinga jsou v Hollywoodu v posledních letech extrémně populární. Snad žádný jiný autor nedostává takovou péči, jako právě King. A nyní byly oznámeny hned tři nové adaptace.… (více)

Reklama

Reklama