Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (7)

Mělas to vědět (2020) 

Popravdě moc nechápu ten boom, který kolem toho byl. Ok, dobrý, další! Zapla jsem to kvůli Hughu Grantovi a paradoxně... jsem měla pocit, že se na tu roli nehodí. Nicole Kidman nasadila svůj psycho výraz 24/7 až moc brzy a vůbec mi lezla na nervy skoro stejně jako policajti, kteří mají hned jasno a chovají se jak idioti. Bože, já bych jim asi taky nic neřekla. A když jsme u toho neříkání, tak to věčný mlžení Grace, zejména na začátku mi vůbec nešlo do hlavy. No a pak samozřejmě ta linka chudí vs. bohatí. Jo, bohatí se mají líp a určitě si můžou koupit víc než jen drahý bydlení, jídlo hadry a já nevím co ještě. Ale na druhou stranu když už je možnost je pořádně pojebat, tak přece se vší parádou ne? Však už si užili dost! ()

The Undoing (2020) (E01) 

Pustila jsem si to kvůli Hughu Grantovi, no zatím tam hraje prim Nicole. Má to takovou zvlášť podivnou atmosféru a člověk ani pořádně neví proč. Občas se nějaká postava chová divně a to si taky říkám proč. Tak snad nám to další díly osvětlí. Btw: ten New York! 3,5* ()

The Missing (2020) (E02) 

Já nevím, přijde mi, že Grace začala být psycho dřív, než bylo nutný. Policie cenu sympatie nedostane. A. No zatím se to u mě pohybuje na hranici mezi líbí a nelíbí. Nudí, nenudí. Má to dobrou atmosféru, má to divnou atmosféru. ()

Do No Harm (2020) (E03) 

Jsem opravdu zvědavá, co se z toho vyklube. Většina postav mě děsně rozčiluje, zvlášť ty systémové (policajti, právníci), možná je to i tím, že do vyšetřování vůbec nevidíme. Každopádně presumpce nevinny tu neexistuje. Je to spíš, jestli seš nevinej, tak to dokaž, jinak se k tobě budem chovat jak ke kusu hnoje, póvle! Uvítala bych rychlejší tempo. ()

See No Evil (2020) (E04) 

K mýmu zklamání Hugh dost přehrává, zato Donald si ten díl ukradl pro sebe. ()

Trial by Fury (2020) (E05) 

Nebudu zastírat, že ať už je to jakkoli, tak jsem si chvíli, kdy si Jonathanova právnička namazala vyšetřovatele na chleba, patřičně vychutnala. ()

The Bloody Truth (2020) (E06) 

Ten vrtulník byl pěkně trapnej. :D kdo nic nečeká, nebude zklamaný. ()

Reklama

Reklama