Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (271)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál o tom, jak se člověku může jeho poklidný a pohodový život změnit v průběhu jedné noci, mě docela bavil. Hugh Grant se předvedl v pro něj netypické roli a po celou dobu mě bavil. Podobně jsem si užíval přítomnost Donalda Sutherlanda, kterého jsem už drahnou dobu postrádal. No, a pak tu byla Nicole Kidman, jež si svými estetickými úpravami říká o přezdívku "Kyborg" nebo "Poker Face". Vedle lidsky zvrásnělého hereckého partnera vypadala opravdu značně umělohmotně. Příběh ani jeho zpracování nebyly ničím úžasným, ale kromě čtvrté epizody jsem se nenudil a nechybělo tady tempo, napětí, ani atmosféra. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Videla som e1, 2 a dosť ma štvalo, že ich idea hľadania zmiznutého manžela sa obmädzuje na obnolávanie hotelov, plus ma Nicol výraz "oh bože, čo ak je zlý" už predsa len začínal nudiť. Snažila o 107 a režisér má ňáku úchylku na detaily rozslzeného červeného oka blúdiaceho pohľadom. Nuž tak som potom skočila aspoň na e5+6 a myslím, že som o nič neprišla. Hugh sa na Jonathana ale hodil dobre a najsympatickejší z ansáblu bol teenager Henry. ()

Reklama

vanadium 

všechny recenze uživatele

Zezačátku pomalé a nepříliš zajímavé, ale postupně to graduje a graduje až do brutálně napínavého a nejlepšího možného konce. Skvěle zahrané (není divu, když je tam tolik hereckých kapacit). Z důvodu chybějících a postupně průběžně dávkovaných informací si prakticky až do posledního dílu nemůžete být jistí, kdo je vrah. Takže to zjevně vidím dost opačně než mnozí zde komentující. Souhlasím ale s tím, že to mohlo být kratší a svižnější. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Bolo to celkom dobré, herecké výkony Hugha Granta, Donalda Sutherlanda a vlastne aj ostatných boli kvalitné... až na Nicole Kidman. Vždy mala plochú tvár, s ktorou toho veľa nezahrá, asi už od Bangkok Hiltonu išlo skôr o dobre padnúce úlohy... ale v tomto seriáli som celý čas nevedela odtrhnúť oči od jej pier. Častokrát som sa prichytila, že namiesto sledovania (pomalého) deja zízam na jej ústa a snažím sa pochopiť, čo to s nimi má?! Ako píšu iní komentujúci, Nicole sa nám asi definitívne prebotoxovala. No, každopádne, nebolo to zlé, mohlo to byť aj lepšie, ale teraz sa istý čas budem Nicole Kidman vyhýbať, nech na ten zafixovaný obrázok zabudnem. Brr. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Takové mám ráda. Bezprostředně po shlédnutí jsem dala plnou palbu, dneska jsem malinko vychladla, protože přeci jen, už jsem viděla i lepší věci, nicméně výborný počin, ve kterém se vedle, poslední dobou excelentního hráče Hugha Granta a tradičně standardně dobré Kidman, blýskla v roli státní žalobkyně Sofie Gråbøl, která je čelní představitelkou dánského seriálu Forbydelsen (Zločin). Pro mě představuje konkrétně první řada špičkový kriminálně psychologický počin, napsaný a zahraný tak, že se od Dánů spousta nadšených tvůrců krimi má stále hodně co učit, i třináct let po té. Ona existuje i, u nás zjevně známější, americká verze, je taky kvalitní, ale já si na seriál původní sáhnout nenechám. A velice mě těší, že se Sofinka ukázala i v tomto novém počinu, sedlo jí to, a tak se těším, že ji budeme vídat častěji. A taky že se třeba najde další zástup diváků a pustí se do dánského Zločinu, který jim zajisté velmi dobře padne a možná trochu napoví, kde všude brali inspiraci všechny ty Temné případy atd... Mělas to vědět bylo v obdobném duchu, chválím, líbilo, bavilo, Nicol se sice pomalu ale jistě proměnila z šedé zubaté myši s prasečím nosem, přes zplastikovanou rádoby Grace Kelly na cosi, co bych ve tmě potkat nemusela, jinak Vřískot, ale dobrý vkus a odhad na zpracování atraktivní látky, ani herecké umění jí upřít nelze. Fakt šikovná, pracovitá baba. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama