Reklama

Reklama

Zástupce šerifa Joe "Deke" Deacon (Denzel Washington) je z Kern County v Kalifornii vyslán do Los Angeles na rutinní práci sběru důkazů. Místo toho se spolu se svým novým parťákem Jimem Baxterem (Rami Malek) přímo zapojí do pátrání po sériovém vrahovi, který terorizuje celé město. V průběhu sledování a vyšetřování podezřelého (Leto) se začínají odkrývat znepokojující tajemství z Dekeovy minulosti, která by mohla ohrozit nejen tento případ. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (270)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní podhodnocený old school Thriller o honu na sériového vraha, kterého hraje výborný slizoun Jared Leto, kterého nahání Denzel Washington, který hraje svou typickou skvělou Denzelovskou roli a pomáhá mu opět solidní Rami Malek. Film plyne pomalejším tempem, ale překvapivě vůbec nenudí, jelikož jsou na scéně 3 Výborní herci, kteří dokážou udržet pozornost. Líbily se mi dialogy, atmosféra, sbírání důkazů, vizuál i samotný příběh s nečekaným finálním rozuzlením. Kdo čekal další Se7en bude zklamaný, kdo čeká obstojnou, dobře zahranou a poutavou Krimi, tak by nadávat neměl. Filmy o sériových vrazích mám rád a ikdyž bych uvítal explicitní znázornění smrtí na kameru, tak tady mi to až tak nevadilo. Příběh****, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7/10. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další z temných, pomalých detektivek ve stylu Seven, či Tajemné řeky, která je atmosferická, důmyslně poskládaná a svými výrazovými prostředky těžko čitelná, jdoucí proti diváckým očekáváním. Tenzní kriminálka s fantasticky hrajícím Letem a prapodivnou dvojkou Denzel a Malek. Pro Washingtona to není příliš dobře trefená role, ale i tak si ostudu neudělal. Není to na opakovačku, ale tvůrčí úroveň je solidní. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Průměrná buddy detektivka s ne úplně vhodnou hudbou Thomase Newmana a ve finále se debilně chovající postavou jednoho z detektivů. Washington s Malekem si jinak docela rozumí, film nenudí a drží v očekávání thrillerové gradace a klíčového dějového zvratu, ale nakonec ničím nepřekvapí. Vyplatí se jej vidět pro bizardní, znepokojivou psycho kreaci Jareda Leta. Ta si zasloužila lepší scénář. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....dobré herecké výkony....(žiaľ Denzel Washington má síce 66 rokov,ale vyzerá na 76 - zostarol a dosť...)....scenár nie extra objavný:sériový vrah mladých dievčat,zabudnutý prípad,parťáci zo začiatku s antipatiami - to všetko tu už bolo...ale.ok - malo to atmosféru,bolo to napínavé čakal som...... - ako na dobrej hostine čakáte sacherovu tortu a....dostanete BB puding.....mohlo to byť ozaj super,ale ten koniec....... :( ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Průměrná detektivka, která s příchodem/odchodem Jareda dost razantně změní směr. Jeho divný vyjebávač se systémem, který se tváří jako sluníčko tváří v tvář i vystresovanému, nevyspalému policajtovi, je hlavním kladem filmu. Cením si toho nápadu jít na to jinak, ale určitě to chtělo zkrátit, zamakat na úvodu a motivacích postav. Takhle občas vypadají jako kreténi, co dělají věci bůhví proč. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (16)

  • Snímek je zasazen do října roku 1990. Nasvědčuje tomu filmový plakát snímku Goodfellas (1990) a následně jsou k vidění na pouličním osvětlení halloweenské bannery. (Kuzmik)
  • Hancock uviedol, že na začiatku vývoja v roku 1993 chcel rolu vo filme herec Brandon Lee, pretože sa mu páčil scenár. Herec v tom istom roku zomrel. (Arsenal83)

Související novinky

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Reklama

Reklama